SKELAR

Київ, Львів, Дніпро, Варшава (Польща), Краків (Польща)

6 травня 14:36

Настя Таран, CMO в FXCL

Я не знаю як в цю компанію взагалі люди потрапляють. я відправляла їм резюме з лютого на вакансії різних бізнесів, але тільки 1 лист мені прийшов з автоматичним повідомленням про те, що резюме отримане. Все більше жодного фідбеку від компанії не було. Таке враження шо там мільйон резюме і HRи просто не взмозі стпаравитись з потоком. Або ніхто не додумався створити автоматичний лист-відмову окрім велкам листа (одного, нагадаю). Або вакансії не актуальні, хоча їх продовжують заливати на dou. Сподіваюсь мене хоч тут помітять :)

Насте, вітаю!

Знайшли ваші дві заявки за січень 2026-го. Авто-реплай на кожну із них наша система надіслала — але поштові клієнти інколи відправляють такі листи у спам або промо-теки, через що вони губляться по дорозі.

Якщо відповіді від рекрутера не було — значить у той момент ваш профіль не збігся з викликами конкретної позиції. Та якщо такого метчу немає в моменті — це не означає, що він не зʼявиться пізніше: ми постійно запускаємо та масштабуємо нові бізнеси, а разом з ними — і нові позиції.

Якщо маєте змогу/бажання, напишіть мені в особисті — буду рада дізнатись у колег, які вакансії зараз відкриті й чи є серед них щось релевантне для вас 🙌

Дякую. пишу вам