6 травня 14:36
Я не знаю як в цю компанію взагалі люди потрапляють. я відправляла їм резюме з лютого на вакансії різних бізнесів, але тільки 1 лист мені прийшов з автоматичним повідомленням про те, що резюме отримане. Все більше жодного фідбеку від компанії не було. Таке враження шо там мільйон резюме і HRи просто не взмозі стпаравитись з потоком. Або ніхто не додумався створити автоматичний лист-відмову окрім велкам листа (одного, нагадаю). Або вакансії не актуальні, хоча їх продовжують заливати на dou. Сподіваюсь мене хоч тут помітять :)
Насте, вітаю!
Знайшли ваші дві заявки за січень
Якщо відповіді від рекрутера не було — значить у той момент ваш профіль не збігся з викликами конкретної позиції. Та якщо такого метчу немає в моменті — це не означає, що він не зʼявиться пізніше: ми постійно запускаємо та масштабуємо нові бізнеси, а разом з ними — і нові позиції.
Якщо маєте змогу/бажання, напишіть мені в особисті — буду рада дізнатись у колег, які вакансії зараз відкриті й чи є серед них щось релевантне для вас 🙌