SKELAR — дійсно місце можливостей. Вони тут трапляються кожного дня, в кожній задачці, в кожному мітингу з колегами. Треба лише встигати ловити ці можливості.
Це формує середовище, яке ніколи не спиняється, завжди знаходячи як можна зробити швидше, якісніше, з більшою цінністю для бізнесу.
І я дуже щаслива працювати в такому середовищі ❤️
Я доєдналась до команди SKELAR на роль ліда Legal Operations 4 місяці тому і відчуваю себе саме там де треба)
Надам тезово свій відгук:
— SKELAR — компанія можливостей для амбітних людей,
— тут не буде тотальних бюрократичних процедур і неприйняття оновлених (=покращених) процесів,
— це місце для тих хто хоче відчувати вплив (цінність) своєї роботи)
— SKELAR має свої школи (менеджмент, білдер та інше), які допомагають зростати різнобічно,
— до всіх професійних можливостей доєднується закриття базових потреб (страхування, харчування, спорт і тд),
— і окремий респект якісному оточенню)
Нещодавно була можливість відвідати SKELAR Recruiting Meetup і хочу поділитися своїми враженнями. Було зручно, що була можливість відвідати захід як онлайн, так і побачитися наживо в офісі. Можу відмітити класних спікерів, які, на мою думку, змогли повністю розкрити тему мітапу. Для себе взяла багато корисної інформації і як бонус збільшити коло знайомств, оскільки в кінці була нетворкінг частина. Хочу подякувати за такі можливості для рекрутерів і хочеться ще більше відвідувати подібні івенти:)
Прийшов сюди інженером, а вже СТО одного з бізнесів.
Тут будь-хто має реальний імпакт на бізнес та відчуває цінність. Рекомендую тим, хто небайдужий до результатів.
Компанія дає багато викликів та ресурсів для реалізації свого потенціалу.
Працюю в SKELAR
Особливо ціную відкритість команди та готовність допомагати одне одному — тут завжди можна отримати фідбек і поділитися ідеями. Круто працювати в середовищі, де тебе оточують сильні спеціалісти та драйвові люди, які заряджають енергією на нові звершення! 🚀
SKELAR — місце швидких рішень і ще швидших дій. Тут ти розвиваєшся з шаленими темпами, відповідно швидко зростаєш по кар’єрі. Так сталось і зі мною. За 3,5 роки у венчур-білдері мені вдалось подолати багато викликів і здобути купу перемог. А ще зустріти неймовірних людей, які горять своєю справою і мають потужну експертизу в ній.
Дякую за цей досвід!
В команді SKELAR з минулого літа — дуже рада, що знайшла свою команду, в яку вірю, та яка вірить в мене. Тут дійсно в атмосфері відчуття того, що кожен може зробити надзвичайне та й неможливе. Класні внутрішні можливості розвитку, пет френдлі простір, офіс менеджери, що відгукуються на твої найдрібніші коментарі. Хоч моя команда розділена на два офіси — Київ та Варшава, — це зовсім не заважає та не впливає на наш пірфоманс) Рада, що здійснилася моя мрія працювати із фешн продуктом саме так)
Працюю в SKELAR вже
Найбільше ціную у SKELAR:
Команду — high performers, які заряджають і мотивують
Швидкість — ідеї швидко перетворюються на дії, а дії — на результат
Можливості — якщо бачиш, що можна покращити, бери й роби
Сміливість — тут виклики не лякають, а мотивують
Щииииро раджу SKELAR тим, хто готовий вкладатись у власний розвиток і бустонути свою кар’єру!😍🚀
Працюю у SKELAR (TENTENS Tech) півтора роки.
Це був насичений подіями період, що дав суттєвий буст моєму росту і дозволив значно прокачатися технічно. SKELAR справді вдається збирати сильних людей у яких є чому вчитися і з якими приємно працювати та будувати продукти. Мені до вподоби ця компанія.
Працюю в SKELAR (бізнес Liven) уже майже 5 місяців.
З першого дня відзначила для себе, наскільки тут цінується командна робота, довіра та фокус на результат. Це спонукає до відкритої та чесної комунікації з колегами, розвитку як самостійного, так і в межах продукту, і реалізації своїх амбіцій.
Рада працювати в продукті, що стрімко зростає та дозволяє регулярно кидати виклики труднощам і знайомитися із широким колом спеціалістів та ділитися досвідом, адже саме такі люди надихають на більші звершення!
Працюю в SKELAR майже два роки і можу сказати одне — якщо тобі потрібні виклики, розвиток і круте оточення, тобі сюди! Уже після пів року роботи я почала активно зростати, а все тому, що тут дійсно прислухаються до тебе, дають більше відповідальності та свободи для реалізації ідей. Це місце, де ти не просто працюєш, а розвиваєшся поруч із топовими спеціалістами. І це безцінно! ❤️
працюю в SKELAR більше
щодо умов роботи та забезпечення працівників всім необхідним — тут питань немає. можете почитати інші відгуки.
від себе ще хотів додати, що в SKELAR також є багато спорту! тут тобі: йога, стретчинг, функціонал (щось типу кросфіт), бокс і навіть біговий клуб. скрізь працюють топові тренери, які допомагають поставити техніку та займатися правильно, без травм. тобто друзів по інтересах, і не тільки робочих, ви точно знайдете.
Працюю в SKELAR вже 3 роки на позиції Head of Product, разом з нашим фаундером запускали в цьому венчурі стартап Brighterly. Загалом враження від співпраці з венчуром тільки позитивні. SKELAR має сильну експертизу в перформанс маркетингу та аналітиці, я б сказав що це один з тих не багатьох венчурів, які спершу в своїх стартапах шукають Marketing fit бізнесів на ринку та лише потім починають шукати PMF. В СКЕЛАРІ сильні комунікаційні команди, strategy & growth. Якщо ви підприємець та думаєте де запускати свій бізнес, то дуже рекомендую саме SKELAR. Окрема подяка команді внутрішніх та зовнішніх комунікацій за топову роботу не тільки в brand management але і в тому що співробітникам та стартапам допомагають будувати їх бренди.
Працюю в SKELAR в зоні аналітики і даних вже більше трьох років. Приходив джуном, в компанії пройшов шлях до ліда і зараз відповідаю за весь напрямок. Тут сильні люди, які наштовхують на багато цікавих думок і ідей, а також тут багато простору для реалізації цих ідей!
Вже понад рік працюю в SKELAR на посаді Investment Analyst.
Одним із найбільших плюсів для мене є значна зацікавленість менеджменту у моєму швидкому розвитку та зростанні. Я працюю у дуже сильній та різносторонній команді, і в кожного є чому повчитися. З першого дня я отримувала лише якісний та влучний фідбек від усієї команди, що дуже допомагає весь час невпинно зростати. Також для мене цінно бачити, як результати моєї роботи допомагають бізнесам в екосистемі.
Ще одним плюсом хочу відзначити можливість професійного зростання в будь-якому додатково цікавому для тебе домені завдяки внутрішнім івентам, клубам та освітній платформі.
Мій відгук про неоднозначний найм у компанію SKELAR.
Шукаючи роботу третій місяць поспіль і не отримуючи нормальних відповідей або взагалі стикаючись із ігнором, у мене дуже накипіло, тож зважайте на це. Цей відгук стосується не лише SKELAR, а й усієї індустрії найму загалом.
Я подав анкету на вакансію Internship in IT company (Support Agent) на сайті SKELAR, після чого через день мені на пошту прийшло посилання на Telegram-бот, де потрібно було у відеоповідомленнях відповісти на кілька запитань. Після відповідей на ряд запитань — тиша.
Минув місяць. Я продовжував пошук роботи, але тут, я отримую повідомлення від рекрутера Анастасії про те, що я подавав заявку на Internship in IT company (Support Agent), але у них є інша вакансія — Content Moderator. Ця вакансія мене зацікавила, і після погодження вже наступного дня у нас відбулася співбесіда.
Мушу відзначити, що рекрутер Анастасія дуже приємна у спілкуванні, запропонувала перейти на «ти» для кращої комунікації та задавала доречні й коректні запитання. Після закінчення співбесіди Анастасія надіслала технічне завдання, на виконання якого було виділено 3 дні. Я впорався за 3 години і одразу надіслав виконане ТЗ назад рекрутеру. Анастасія повідомила, що передала завдання команді на перевірку.
Після цього — знову тиша.
Зачекавши тиждень і не отримавши відповідь, я написав Анастасії:
«Привіт, хотів дізнатися з приводу розгляду мого тестового завдання. Вже є якесь рішення?»
Через два дні очікування рекрутер відповіла, що сьогодні або завтра отримає відповідь і надасть мені фідбек. З того моменту пройшло п’ять робочих днів. Анастасія все ще не надала фідбек і навіть не прочитала повідомлення. Можливо, проблема у команді перевірки, яка не встигає оцінювати тестові завдання, подумав я, але все одно можна було хоча б щось написати за усі ці дні, щоб у мене не виникало марних очікувань.
Підсумок: все починалося добре, а закінчилося... закінчилося нічим.
Ось вже пів року, як працюю у SKELAR на посаді Creative Marketing Specialist. Після навчання у KSE добре розуміла, що маю певні стандарти для місця роботи. І, працюючи тут, добре відчуваю, що я обрала правильне.
Навколо мене чудова команда професіоналів і просто приємних людей, а я зростаю швидше ніж інколи того очікую. Робота тут — це про підтримку, ebsh, і великі-маленькі перемоги 🙌
Коли шукала роботу то знала точно, що мені важливі люди які мене будуть оточувати, їх цінності та культура компанії.
І як результат пошуку — вже більше року працю пліч-о-пліч з крутими людьми, які є справжніми спеціалістами у своїй ніші. Точно можу сказати що це місце сили, де ти можеш рости і розвиватися з неймовірною швидкістю.
SKELAR — це не просто про цінності, а про людей, бо це справжнє ком’юніті яке об’єднує однодумців та сильних людей. І я дуже рада що є його частиною 🫶🏻
Уже більше року працюю як продакт в Liven, частині SKELAR.
Важливий фактор, чому я обрала для себе SKELAR і бачу свій довгостроковий розвиток тут — це культура, що породжує результати.
Це про свободу дій, і довіру до мене як до спеціаліста. Тут я маю змогу рости справді швидко, реалізовувати свої амбіції, і мати значимий імпакт на бізнес.
Окремо хочу відмітити культуру якісного зворотнього звʼязку та цінності команди. На це багато звертається уваги, і це допомагає рости як бізнесам, так і людям всередині в рази швидше
Мав досвід проходження онбордингу в SKELAR, бізнес Tentens. Все могло бути добре, АЛЕ Є АЛЕ🫤 Компанія справляє враження сильної та амбітної, з потужним брендом на українському ринку роботодавців.
Але, на жаль, мій досвід був зіпсований токсичною поведінкою тімліда креативної команди Юлії, до якої я потрапив😢Людина регулярно допускала газлайтинг і нецензурні висловлювання щодо своїх тіммейтів як по робочим, так і особистим причинам😡 Це неабияк впливало на перформ, тому бажання продовжувати співпрацю не було. Прикро, що такі менеджери можуть впливати на репутацію компанії, яка загалом залишила позитивне враження.
Сподіваюся, що компанія зверне увагу на цю проблему та продовжить розвивати свої цінності, створюючи комфортні умови для всіх співробітників. Адже компанію роблять люди
Владе, вітаємо!
Нам прикро читати ваш відгук про нашу спільну історію. Поспілкувались з колегами і не знайшли нотаток з performance review зустрічі з піпл менеджером і HR-ом чи будь-яких інших звернень, де б ви підсвітили, що відчуваєте дискомфорт у роботі та командній взаємодії. Ба більше, ми бачили ваш допис у LinkedIn, де ви написали, що вдячні компанії та команді за отриманий досвід. Тож ваш фідбек вище для нас став неочікуваним.
У кожній команді ми маємо регулярні зустрічі, де відкриті до спостережень/побажань/пропозицій співробітників. Та ділитись фідбеком можна і поза ними — ми цінуємо проактивну позицію, коли наші люди приходять, питають, ініціюють діалог, якщо ми першими не помічаємо, що щось могло піти не так. Тому нам шкода, що ця розмова не сталась раніше, якщо для цього дійсно були підстави.
Та навіть після завершення роботи тут, у компанії ми відкриті до спілкування. Якщо залишились моменти, які ви б хотіли проговорити, напишіть, будь ласка, вашій колишній менеджерці, HR-у або мені, аби ми могли розібратись у ситуації.
Вже більше 2х років працюю у Howly, частині SKELAR. Подобаються сильні люди навколо, багато можливостей для навчання, швидкий ріст бізнесів, який дозволяє всій команді зростати
Була учасницею SKELAR Creative Design Intensive 2.0 і хочу поділитися своїм відгуком👇🏼
Сам інтенсив був дуже насичений лекціями, в межах яких спікери протягом 2 тижнів ділилися знаннями зі сфери маркетингу та дизайну в ньому. Формат кожної з них був достатньо живим, лектори не просто читали «текст з листочка», а відповідали на питання, ділилися власними думками.
Після прослуховування теоретичної частини, нам надали практичне завдання, яке виявилось дуже різноманітним і дійсно показувало твої навички з різних сторін.
Протягом
Тож, освітні можливості від SKELAR — це не просто сертифікат (а він, до речі, теж був), а й можливість розказати про себе і знайти цей match у роботі з реальними бізнесами.
Моя історія з venture builder SKELAR розпочалася у липні 2021 року і за цей час ми проходимо разом з компанією крізь важливий період (як і для всієї країни), який дав змогу запевнитися, що цінності, які в ДНК venture builder — дійсно відповідають реальним справам.
SKELAR— це про динамічність та швидкість, це про втілення професійних амбіцій, це про вихід із зони комфорту та постійний драйв. Пліч-о-пліч з успішними, талановитими, розумними людьми, які вболівають за результат, тішаться командним перемогами, а ще вірять в нашу спільну Перемогу і роблять все заради цього 💪
P.S. Be a builder в SKELAR це не просто слова, це про майндсет та культуру всіх cкеларівців, і це запалює😉
Подавався на кілька вакансій через djinni та dou. Компанія не має навіть автоматичного пушбеку на імейл у дусі «ми отримали ваше резюме». На вакансію Product Manager у djinni рекрутер Sofia поставила відмітку «не підходите» через 27 днів Карл (!). Я бажаю щоб рекрутинг відділ був замінений ai якнайшвидше, бо в існуванні цього відділі немає ніякого сенсу. Безкоштовна порада компанії: не виставляйте ghost вакансії, я вже зрозумів що ви робити собі імітацію бурхливої діяльності та «успішного успіху».
Ігоре, доброго дня!
Дякуємо за ваше повідомлення та зворотний зв’язок! Ми в SKELAR дуже цінуємо фідбек та завжди працюємо над покращенням процесів. Нам дуже прикро, що трапилась подібна ситуація.
На жаль, вакансія Продуктового менеджера до бізнесу, в який ви відгукнулись, наразі закрилась і рекрутер сповіщала усіх про це надсилаючи повідомлення. Софія проактивно вибачилась у повідомленнях в Djinni за міскомунікацію.
Також хочу додати, що ми не маємо ghost вакансії, а наразі активно наймаємо та зростаємо. Ви можете відслідковувати це за кількістю працівників в Linkedin або ж переглядаючи звіти від DOU.
Бажаємо вам успіхів у пошуках вакансії мрії та гарного і безпечного дня!
Нещодавно пройшла Skelar Creative Design Intensive 2.0 і хочу поділитися своїм відгуком)
Це безперечно чудовий формат, де ти безкоштовно отримаєш знання (в моєму випадку з креативного маркетинг дизайну) + є реальна можливість отримати не просто сертифікат, а запрошення на повноцінне стажування в одній з команд. І можливо навіть не одне запрошення 😏
Я вперше брала участь у такому навчанні, та залишилась дуже приємно вражена. Спочатку у нас було 2 тижня живих лекцій в зумі, де можна було задавати питання, уточнювати за потреби. Потім знайомство з бізнесами, та практичне завдання!
Фінальне завдання не було легким, на нього точно потрібен час, тому моя рекомендація: не відкладайте до останнього! І уважно прослухавши лекції, все стане набагато легше, адже завдання відповідають тому матеріалу, що лектори пояснюють на теоретичній частині.
Всього 10 бізнесів Skelar знайомляться з вашим практичним завданням та анкетою (+була відео-візитівка) і можуть запросити вас на співбесіду!
Мої результати були: 5 запрошень на співбесіди, 2 пропозиції оферу. Я обрала команду і вже за декілька днів буду розпочинати своє оплачуване стажування на 1 місяць!
Тож я від щиро рекомендую брати участь у освітніх можливостях від Skelar! ✨
Працюю в SKELAR третій місяць та відповідаю за CSR функцію. До цього працював у сфері благодійності. Опинившись тут, був вражений скільки фонд SKELAR Foundation робить заради підтримки Сил безпеки й оборони. Причому часто навіть не афішуючи це, що підкреслює щирість прагнень допомогти. Тут не просто говорять про важливість соціальної відповідальності, а й втілюють це в життя.
Так, процес відбору сюди дійсно непростий. Але завдяки цьому тут утворилась справжня спільнота вкрай професійних однодумців, де кожен відчуває себе на своєму місці та підтримує один одного. Можливості розвитку також вас вразять.
В цілому я щасливий бути частиною такої чудової команди.
Працюю в SKELAR майже 2 роки. Можу впевнено сказати, що компанія піклується про кожного і дає багато можливостей для професійного і особистісного розвитку: внутрішні курси, інтенсиви, лекції та професійні клуби. Окремо слово варто сказати про команду — тут дійсно працюють професіонали, які завжди готові поділитися з тобою своєю експертизою. Дуже раджу SKELAR для амбітних цілеспрямованих людей, які шукають драйв та виклики!
Мав один з найпозитивніших досвідів проходження інтерв’ю. Не дивлячись на досить велику кількість етапів інтерв’ю (у моєму випадку чотири) — всі вони пройшли супер швидко. Від відгуку на вакансію до фінального фідбеку пройшов рівно тиждень. Також, всі інтерв’ю були максимально цікаві та професійні. Де інтерв’юери намагалися дізнатися про мій досвід та розкрити мене як кандидата, а не просто читали питання про Linux з листочку, як це часто буває. У результаті — в мене теж склалася досить зрозуміла картинка про компанію та людей, що працюють там. Так тримати!
Вже більше року працюю в Skelar, можу сказати, що це компанія мрії для тих, хто хоче швидко зростати у професійному плані. Більше того, для цього тут є всі можливості і навчання, і купа викликів, що точно роблять тебе сильнішим в усіх твоїх скілах, і дуже круте оточення, бо тут точно працюють найкращі та найсильніші.
Тому я дуже раджу не проходити повз вакансій та ініціатив від Skelar, а відразу хапатись за таку можливість!
Працюю в SKELAR вже більше 6 місяців і раджу компанію всім амбітним та цілеспрямованим людям! Якщо ви прагнете розвитку, зростання, вам цікаві нові виклики та задачі — SKELAR точно для вас! Ви потрапите в команду неймовірних людей, які розділяють спільні цінності і кайфують від того, що роблять 😊
Працюю в SKELAR вже майже 2 роки і сміливо можу радити цю компанію тим, хто прагне викликів, розвитку і мати оточення крутих спеціалістів 😎
Це місце, де тебе, як спеціаліста чують, прислухаються і дають достатньо свободи для реалізації ідей ❤️
Почитала хороші відгуки перед співбесідою, була приємно вражена,але...мій досвід виявився не досить приємним зважаючи на не зовсім професійний підхід до роботи рекрутинг відділу( зі мною зʼявилася сорсер Софія,сказала буде співбесіда з рекрутом Марією,після досить приємного спілкування мені відповіла знову ж таки Софія(трохи дивно,адже з нею була тільки переписка щодо призначення співбесіди) що я не підходжу їм,бо їм критично важливе відвідування офісу,але на співбесіді я сказала що мені підходить офісний формат роботи і локація офісу зручна для мене. Я відповіла Софії, що мене здивувала відповідь щодо відмови,а у відповідь тиша... Дуже жаль,компанія здавалася досить непоганою по цінностям
Понад 2 роки працюю в SKELAR у EdTech стартапі Brighterly (онлайн-школа математики для дітей у США).
SKELAR — це про амбітні цілі, високий темп, ефективність та дуже сильних людей поруч. У компанії створено умови для того, щоб співробітники зростали: професійні клуби (наприклад, Payments Club, Marketing Club, і т.д.), можливість відкрито обмінюватись досвідом із 10+ бізнесами та внутрішні освітні програми.
Якщо хочете швидко рости, мати всі можливості для цього і готові викладатися на повну — це найкраще місце.
Раджу SKELAR, якщо вам не окей, коли в роботі немає викликів. Тут ти не виконуєш механічно задачі, аби законтрибʼютити у класні оцінку на performance review. Тут ти мислиш цінністю, яку можеш принести бізнесу і команді. Мені подобається бачити, як мої результати впливають на продукт.
Працюю в SKELAR вже трошки більше року.
За цей час точно можу сказати, що, якщо компанія мрії і існує — то вона тут. В цій компанії ви знайдете все, що потрібно для плідної праці і для крутого бусту вашої карʼєри.
Тут можна познайомитись з крутими професіоналами своєї справи, отримати відповіді від колег по всіх потрібних питаннях, всі зажди відкриті до допомоги.
Тут ви знайдете класні проєкти різного масштабу.
Все це мотивує і заохочує.
SKELAR — Best place to work!
02.07 на Djinni зі мною зв’язалась Майя Добрякова і запропонувала поспілкуватись щодо вакансії. В той же день я відповів, що залюбки поспілкуюсь, але більше повідомлень я не отримував аж до 11.07, після двох нагадувань про себе. Я отримав відповідь, що Майя вже вже не займається цією вакансією, і передасть її колезі. 17.07 я написав Майі, що зі мною так ніхто і не зв’язався. На календарі 26.07, а Skelar все так і не планує дати хоч якусь відповідь. Шкода, що враження про хорошу компанію псує безвідповідальний рекрутинг :(
Юрію, добрий день!
Ми приділяємо хайрінг процесам багато уваги, тому ваше спостереження для нас дійсно важливе.
Нам прикро чути, що вас засмутила наша комунікація. Якщо ви не проти вийти на звʼязок (перевірте, будь ласка, вхідні повідомлення на Djinni) — ми будемо раді продовжити спілкування, аби детальніше розібрати цю ситуацію та обговорити, чи є наразі інші опції нашої потенційної співпраці 😌
Будь ласка, напишіть рекрутеру, з якою ви спілкувались.
Гарного безпечного дня!
В SKELAR дуже непросто потрапити, але коли опиняєшся тут, розумієш, чому: тут працюють найкращі. SKELAR турбується про своїх співробітників в усіх аспектах: починаючи від затишного офісу і смачних обідів, завершуючи можливостями для необмеженого професійного і особистісного розвитку. Колеги завжди готові ділитись своїм досвідом і допомагати в будь-яких питаннях. Кожен співробітник створює свою особливу цінність і є невід’ємною частиною великої команди SKELAR. Особлива атмосфера активних, заряджених і цілеспрямованих людей неймовірно мотивує і надихає.
Дуже рада доєднатися до SKELAR. Найбільше, що захоплює, це цікаві виклики, коли неіснує нічого неможливого. Це неймовірні люди, які готові радити, підсказувати, та в жодному разі не засуджувати. SKELAR — це неймовірне місце.
Доєднався до компанії на початку жовтня
До сих пір дивуюся тому, наскільки відкрито і детально бізнеси SKELAR діляться інформацією під час нетворку. Завдяки цьому, а також неймовірній швидкості росту бізнесу до якого я приєднався, досвід отриманий за 8 місяців роботи за цінністю не поступається досвіду, який отримав протягом
Окремо виділю складний процес влаштування на роботу. Спочатку це дратувало, але в цьому є сенс. Завдяки складним етапам відбору, до компанії приднуються тільки найбільш заряджені на результат і вмотивовані люди, з якими цікаво спілкуватися і будувати дійсно великі бізнеси.
Працюю в SKELAR вже більше року — цей рік заміняє мені весь досвід, який я отримував до цього протягом п’яти років.
Я сильно заздрю тим, для кого SKELAR став першою компанією, а в нас таких багато. Ми постійно організовуємо школи, навчаємо людей і наймаємо найкращих з них.
Тут дійсно працюють найталановитіші і це дає змогу тобі ще швидше зростати.
Як на мене, SKELAR це найкраще місце для амбітних фахівців.
Мав дуже приємне спілкування з Максимом (Executive Recruiter)! Коли розмова починається з короткої презентації компанії — це неймовірно круто!
Щиро бажаю всій команді та компанії SKELAR нових звершень та висот💛💙
Спілкувалася з Executive recruiter Максимом по позиції Legal Counsel в Skelar. І хоч надалі вирішили поки не рухатися разом, я залишилася в дуже приємному враженні від цього спілкування. Максим справжній професіонал та дуже відкрита, приємна людина. Проукраїнська позиція та спрямування компанії дійсно заслуговує на повагу та має бути прикладом для наслідування для інших українських компаній! Бажаю Skelar стрімкого розвитку та досягнення нових вершин :)
Я нещодавно завершила інтенсивний курс з графічного дизайну від Skelar і залишилась вкрай задоволеною! Цей досвід надав мені багато нових знань та позитивних емоцій. Завдяки успішному проходженню відбору, я приєдналась до одного з проектів компанії. І ось вже з вчорашнього дня я офіційно працюю в Skelar на позиції Creative Marketing
Designer. Велике дякую команді за цю чудову можливість!
Я працю в Skelar вже місяць на позиції motion/graphic designer і я з впевненістю можу сказати, що це самий продуктивно проведений місяць в плані мого професійного розвитку.
Потрапив в компанію я завдяки інтенсиву для креативних дизайнерів, який варто відмітити за його насиченість корисною інформацією яка формує mindset дизайнера.
Звісно я не можу судити за всі команди які знаходяться в компанії, але щодо тієї в якій працюю я то мене оточують професіонали своєї справи. Таке оточення постійно стимулює розвиватись та генерувати ідеї. Також варто зазначити умови які надає компанія, мені буквально потрібно думати лише про те як круто виконати свою роботу про все інше піклується Skelar).
Пройшов інтенсив від Skelar по графічному дизайну. Отримав багато позитивних емоцій і знань.
Пощастило що після інтенсивну пройшов відбір і потрапив в команду в один із проектів.
Працюю вже місяць. Дуже круто, команда класна, зацікавлені в розвитку мене як професіонала. Працюю в задоволення. Це дуже мотивує.
Дякую Skelar за такі можливості!
Вже 5 місяців працюю в SKELAR на позиції Frontend developer і це однозначно match) Тут є всі умови для мого зросту як професіонала.
Розвиток і навчання не тільки підтримуються а і заоохочуються та надоються всі інструменти для цього! Я працюю в команді професіоналів у яких є багато чому навчитися.
Тут створені всі умови для комфортної роботи, ціниться культура фідбеку що для мене дуже важливо.
Кожен день я маю нові виклики в роботі а отже і нові зони росту. Це дуже драйвить)
Це було найкраще рішення — доєднатися до команди)
Працюю в SKELAR на позиції Data Analyst вже 4 місяці і щодня відчуваю бажання йти на роботу і викладатися на всі 100%.
Команда завжди допомагає з будь-якими питаннями та підтримує. Кожна задача є дуже цікавою та спонукає вчитися новим технологіям і підходам.
Мені було дуже приємно, що команда слухає твою думку навіть при тому, що ти тільки прийшов. Всі завжди відкриті до нових ідей і це дозволяє реалізовуватись по повній.
Окремо треба сказати про освітні можливості: різні навчальні програми, мітапи та просто шеринг експертизи колег — це те, що дозволяє мені особисто швидко зростати як спеціалісту.
І безумовно найкрутіша ініціатива SKELAR — це благодійний фонд, який щомісяця допомагає ЗСУ. Це супер круто і важливо для мене, дякую!
SKELAR — команда топ-перформерів та дуже крутих спеціалістів, в такому оточенні просто неможливо не підкорити нові вершини. Всього за рік роботи в компанії я сильно прокачала свою експертизу, поглибила знання в сфері діяльності, а також отримала знання з дотичних сфер та розширила горизонт продуктового мислення. Кожен скеларівець має змогу реалізувати свої амбіції, компанія по-максимуму сприяє цьому та заохочує до ставлення амбітних цілей 🦾 Також окреме дякую за ініціативи, які наближують нашу перемогу 💙💛
Трохи більше року як приєдналась до SKELAR і це був насичений рік 🔥
Прийшла по рекомендації, так як чула багато гарних відгуків про компанію і команду, до якої планувала доєднатись.
За рік я впевнилась, що потрапила в круту команду і стала частиною компанії, яка не тільки мотивує до швидкого зростання, але й дає інструменти для розвитку та поглиблення знань різних сфер (не тільки власне твого домену), а отже це чудова можливість реалізувати всі свої амбіції🚀
Працюю в SKELAR вже 2.5 роки і за цей час жодного разу не пожалкував, що обрав саме SKELAR 🚀
Дякую компанії за круті можливості для професійного росту, постійну підтримку всіх ідей і необмежену кількість цікавих викликів. Особливо ціную сильну, амбітну команду, яка завжди відкрита до допомоги та шерингу експертизи. Поряд з такими людьми сам завжди надихаєшся на підкорення нових професійних вершин
Також, дуже круто і цінно, що компанія займається системною допомогою ЗСУ, маючи власний фонд. За це окреме дякую!💪
Вже майже два роки працюю в SKELAR і можу впевнено сказати наступне:
— якщо ви шукаєте драйв і виклики, вам сюди.
— у вас великі амбіції і шукаєте місце, де їх можна реалізувати, вам сюди.
— вас цікавить крута і заряджена команда, вам сюди.
— ви молодий спеціаліст чи спеціалістка і вам важливий якісний менторинг і ріст, вам сюди.
— для вас важливо, щоб компанія не словом, а ділом вкладалась в наближення перемоги, вам сюди.
Радий, що потрапив в компанію і зараз кайфую від тих викликів, які нам з командою потрібно вирішити 💪
15 лютого відвідала чудовий meetup від SKELAR, і це було просто неймовірно 🤩
Залишилась з приємними враженнями від організації заходу та рівня експертизи спікерів. Найбільше сподобалось те, що кожен спікер мав свою, абсолютно різну точку зору, тому за цією дискусією було дуже цікаво спостерігати)
Не можу не відзначити те, що скеларівці дуже привітні та доброзичливі, що зробило цей захід ще приємнішим та комфортнішим для всіх учасників.
Хочу подякувати команді SKELAR, що організовують такі заходи. Для мене, як для початківця, важливо мати змогу побувати в оточенні однодумців та отримати нові знання.🫶
SKELAR — ідеальне місце для тих, хто хоче швидко рости та розвиватись. Тут ти працюєш із командою висококваліфікованих професіоналів, які завжди готові поділитись експертизою, допомогти та підтримати. Компанія сфокусована на навчанні та розвитку своїх працівників.
Що особливо важливо зараз — створено окремий фонд, що допомагає наблизити нашу перемогу.
В березні 2024 в мене буде вже два роки в SKELAR і цей шлях тільки набирає обертів:fire:
Я світчнулась в нову для мене сферу у важкий час, але компанія доклала усіх зусиль, щоб процес онбордингу, хоч і був ремоут, але пройшов гладко і комфортно. А повноцінний вихід в офіс став ковтком свіжого повітря після довгої паузи роботи віддалено.
Новий домен — це завжди виклик, але я мала всі можливості і ресурси не тільки вчитись у крутіших менеджерів, але і бути учасником нетворку професіоналів свого напрямку, які з відкритістю ділились знаннями, лайфхаками. Старанна праця тут завжди помічається, помилки — пропрацьовуються.
Зараз переді мною вже новий виклик і новий домен. І я точно знаю, що я зможу втілити свої амбіції в цій компанії.
SKELAR — це про культуру фідбеку, про відкритість і допомогу, це про культуру досягнень і бажань бути першими в тому, що робиш. Це про офігенних людей, які будуть працювати просто через власний поклик:heart_on_fire:
А ще, я вдячна тому, що наша компанія — соціально свідома. Бо в цей скрутний час, маленькі точкові ініціативи і збори переросли у величезний благодійний фонд! Це те, чим я пишаюсь найбільше)) Бо дуже хочеться далі жити і працювати у вільній Україні!:yellow_heart::blue_heart:
Був на співбесіді з Максимом Левіним (Executive Recruiter в SKELAR) на початку січня. З Максимом інтерв’ю пройшло чудово, я зацікавився та проявив інтерес до позиції.
Після співбесіди був задоволений.
Через пару днів отримав фід, що не вистачало data-driven підходів та що Максим буде "далі посилювати коло нетворку"(цитата)
Я хотів далі продовжити комунікацію та надав інформацію щодо data-driven підходів, але відразу відповідь була так ж сама — продовження посилення коло нетворку.
Дана комунікація, на жаль, мене засмутила і залишила питання:
Яка ж остаточна відповідь по мені: Максим напише мені, чи це завуальована відмова?
І чи вдалося посилити коло нетворку? (Було б чудово в дізнатися цифра)
Працювала у SKELAR трохи більше 4 років, тому мала круту можливість спостерігати як росте, розвивається та розширюється компанія. Як створюються нові проекти, формується своя культура та відбуваються трансформації, які формують новий сильний бренд, який уже зараз дуже відомий у IT-спільноті 🔥
Що можу сказати особисто по відчуттях — це були найкрутіші 4+ роки 😍 Ти отримуєш задоволення від спілкування з людьми, які завжди готові ділитись своїм реальним досвідом щоб допомогти іншим ставати кращими та всебічно розвиненими. Це дозволяє і тобі прагнути рости та дізнаватись нове, щоб бути таким же крутим, як усі навколо 😎
Також хочу виділити свою дрім мартех команду, бо ті люди, то нереально талановиті, досвідчені, позитивні та вмотивовані, які завжди прагнуть все робити максимально якісно та швидко 🤩 І при цьому завжди лишатися саме командою, в якій ти почуваєшся як частина чогось великого, а не окремо робиш суто свою роботу без розуміння загальної картинки.
А ще гільдію фронтенду, де ти легко можеш знайти підтримку чи альтернативні думки з приводу твоїх варіантів вирішення певних задач чи покращення уже існуючого функціоналу. Також дуже корисні та пізнавальні навчальні мітинги, обмін знаннями та експертизою у різних робочих темах 💜
Тому, якщо ви в пошуках класної компанії та проекту, то варто звернути увагу на SKELAR, бо це саме те місце, де ви будете кайфувати і знайдете багато однодумців, з якими можете розвиватись як професійно так і творчо реалізовувати свої хобі 🔥
Працюю у SKELAR майже півроку на позиції CSR Project Manager.
Дуже рада бути частиною справді соціально-відповідального бізнесу — те, що робить компанія заради Перемоги, дуже вражає.
Загалом компанія підштовхує тебе до нових челенджів, прокачує тебе з неймовірною швидкістю, має дуже круту спільноту і дає багато плюшок і бенефітів.
Кожен співробітник — це дуже цікава людина, у якої є чому повчитися.
І окремо хочу відзначити нетоксичну атмосферу та здорові, адекватні стосунки всередині.
Працюю в SKELAR понад 2 роки
Багато людей та експертизи навколо, багато викликів. Це допомогло вирости до Senior Backend розробника
Кайфую з безкоштовного навчання на внутрішніх школах
Також мав нагоду бути лектором у зовнішніх освітніх івентах. Деякі зі студентів тепер — мої колеги)
Відвідував офлайн MeetUp організований Skelar в їхньому офісі на Подолі.
Дуже сподобався підхід компанії до організацій та чудова атмосфера, частина спікерів були працівниками компанії та показали дуже хороший технічний рівень.
Офіс обладнано всім що може спасти на думку, у мене навіть з’явилося бажання попрацювати офлайн :)
Мала честь спілкуватися з Максимом Левіним (Recruitment Team Lead в SKELAR ), на тему мого дослідження в сфері проблем в рекрутингу. Його глибокі знання у сфері підбору персоналу та професійний підхід до кожного з етапів процесу рекрутингу, роблять його Фахівцем з великої букви. Важаю що Максим вибудував супер ефективні процеси найму. Ця бесіда принесла мені велике задоволення. Дякую Максиме за те що приділили мені час!
Вчора я мала можливість взяти участь у заході від компанії SKELAR, який був присвячений темі «„За“ і „проти“ у Front-end». Захід мені дуже сподобався своїм дружнім та невимушеним форматом бесіди-дискусії.
Особливо зацікавили мене теми, пов’язані з TypeScript та «Live coding на співбесідах». Було цікаво слухати аргументи «за» та «проти» в контексті обох тем. Особливо доречно, як для джуна, розкрита тема «Live coding на співбесідах», приведені реальні приклади зі свого досвіду від спікерів та учасників MeetUp.
Дякую SKELAR за такий чудовий захід та спікерам Alexander Mykulych, Віталій Рубан, Mykola Koval, Yevhenii Honcharenko, Yuri Artiukh, за корисні інсайти. Вже з нетерпінням чекаю на наступні події
Приєдналась до SKELAR майже рік тому.
За цей час отримала крутий досвід і неймовірний буст у розвитку, що для мене є самим цінним. Компанія надає для цього всі можливості: сильна команда, яка завжди готова допомогти, можливість брати на себе відповідальність, внутрішні школи, зовнішні івенти, крутий нетворк.
Робота в активно зростаючому стартапі додає професійних викликів і цікавих кейсів кожен день :) Орієнтація бізнесу і команди на результат дає можливість відчувати вплив своєї роботи. Амбітні цілі і можливість їх досягати.
Комфортні умови і бенефіти: харчування, спорт, страхування, все для комфорту працівників)
Була на співбесіді з Оксаною Курбановою (Recruitment Team Lead) на початку листопада. Загалом інтерв’ю пройшло дуже добре, все було структуровано, зрозуміло. Враження склалося дуже добре. Мені пообіцяли, що нададуть фідбек за кілька днів (інтерв’ю було в пт, сказали що зв’яжуться в пн). Вже пройшло майже 3 тижні і фідбеку немає. На мої повідомлення не відповідають. Тому розчарована, хоча компанія зацікавила.
Була на співбесіді в Skelar. Дуже сподобалась комунікація с рекрутером Nadiia Shymanska. Все завжди було вчасно та якісно. Дякую за такий процес рекрутнгу, це показує компанію :)
Приєднався до SKELAR майже два з половиною роки тому. Маючи досвід роботи вже в різних компаніях, ціленаправлено подав сюди резюме — знайомі рекомендували, як компанію, де є цікаві виклики та сіньйорна команда.
За цей час я вже багато разів переконався в тому, що потрапив в сильну і амбітну команду, де:
— компанія мотивує до швидкого розвитку та зростанню, надаючи для цього всі необхідні інструменти (нетворкінг, внутрішні школи, спільноти, ..)
— у кожного є можливість впливати на процесси та результати бізнесу
— можна розвиватись не тільки по своєму напрямку, а й в суміжних областях (маркетинг, продукт, інвестиції, тощо)
— компанія дійсно дбає про своїх співробітників та комфортні умови праці
Але для мене найголовніше при виборі компанії — це цікаві, неодноманітні задачі та виклики. Ось тут я точно знайшов те, що шукав.
Мала нагоду ближче познайомитися з представниками компанії на маркетинг ДОУ мітапі (Олено, дякую за класний виступ!). Був розіграш корисних призів, де у якості приза мені випала менторська сесія з Head of Product одного з їх продуктів. Я отримала безліч корисних інсайтів про карʼєрний шлях, який я собі обрала. Це є безцінний досвід. Вдячна компанії, що настільки відкриті до спілкування та шерінгу досвіду. Їх культура та підхід до справи дуже мені імпонує, тому сподіваюсь одного дня стати вашою колегою :)
Працюю в SKELAR понад рік.
Компанія підтримує твій персональний і професійний зріст, закриває всі базові потреби (їжа, спорт, розваги...)
Кожен співробітник унікальний, але всіх обʼєднує жага до досягнень і знань, відчуття такту при спілкуванні і відкритість. Звичайно, що праця серед таких людей не тільки приємна, а й бустить тебе «пасивно».
Команда потужних людей з потужними цілями)
Я приєднався до SKELAR два роки тому і з перших же днів побачив, що це дійсно одне з найкращих місць для реалізації свого потенціалу та амбіцій. Компанія робить все для твого розвитку та дає купу можливостей — тобі потрібно лише брати ці можливості і показувати себе.
І звісно ж команда — навколо тебе безліч талановитих колег, які завжди готові ділитися своїм досвідом та які надихають тебе не зупинятись в досягенні нових вершин.
Не раджу витрачати час на хайрінг від цієї компанії. Після проведення технічного співбесіди, де ви майже на все дасте відповідь, вам відмовлять з припискою «не задавав уточнюючих запитань». До самого рекрутера питань не маю. Ввічлива і приємна в спілкуванні людина.
Працюю в SKELAR майже 2 роки — найкраща компанія, в якій мав змогу працювати! Всередині компанії є всі можливості для швидкого навчання та зростання! Всі бізнеси в середині Venture Builder орієнотовані на результат, а не на виконання завдань — це дуже змінюю підхід до самої роботи і ти завжди бачишь результат своїх ідей!
Приєдналася до SKELAR трохи більше року назад. Плюсів безліч: крута команда з відкритою атмосферою, де кожен готовий ділитися знаннями та досвідом, внутрішнє навчання, комфортні умови роботи та різноманітні бенефіти. Все дуже динамічно, постійно зʼявляються нові цікаві виклики. Для тих хто прагне професійного розвитку та підкорення нових вершин поряд зі справжніми професіоналами своєї справи — це місце підходить на 100%.
Працюю у SKELAR вже понад 2.5 роки. На мою думку — це одна з найкращих компаній України: де фахівець із маркетингу може реалізувати себе.
Висока концентраціє талановитих колег на квадратний метр дуже надихає рухатися вперед.
Окрім того, компанія завжди піклується про співробітників — інвестує гроші у внутрішнє та зовнішнє навчання, комфортний офіс, спортивні заходи та інші благодійні проекти.
Приєдналася до SKELAR у квітні 2022, після чого жодного дня не шкодувала про свій вибір. Багато можливостей на проєкті, багато класних людей в оточенні та драйвове середовище. Умови в офісі та список бенефітів завжди викликають заздрощі в знайомих, адже не всі компанії готові так сильно піклуватися про працівників. Це не філософія «компанія — це наша сім’я», це філософія потужних спеціалістів, що будують своє майбутнє, і це — прекрасно.
Це перша компанія в якій мені максимально приємно і комфортно працювати. Добре налаштовані процеси як в самій компанії так і в командах. Люди які тут працюють — професіонали своєї справи. Тут є величезні можливості для росту всередині компанії, тому розвиватися як спеціалісту тут створені всі умови, не кажучи про комфортабельні офіси, чудовий соц пакет, парковка, обіди в офісі за рахунок компанії та інші бенефіти.
Працюю в SKELAR вже майже два роки. Надзвичайно задоволена рівнем освідченості та амбітності людей поруч, максимально бізнесовим підходом та принципами роботи. Для мене особливо цінним є відповідальний підхід до ситуації в країні — SKELAR і скеларівці активно підтримують ЗСУ та організовують масштабні освітні ініціативи задля якнайшвидшої перемоги.
Доєднатись до SKELAR точно було чудовим рішенням для мене — стрімкий ріст, неймовірні люди, цікаві бізнеси та відмінні можливості для широкого нетворкінгу.
Долучився до SKELAR після успішних 7 років в management consulting. Довгий час мав відчуття, що мої навички управління стейхолдерами, структурування, аналітики та комунікацій дозволяють мені робити успішні проекти, але не допомагають впливати у реальному часі на бізнес-метрики.
Через це почав шукати можливість світчу до бізнесів, де ці навички будуть цінні для досягнення амбітних бізнес-результатів. Знайшов таку можливість у SKELAR, де очолив команду Strategy&Growth. Наша команда запускає нові бізнеси та керує портфелем існуючих — вимагає навичок, які я вже маю, та дозволяє на великих масштабах впливати на бізнес.
Обрав SKELAR не тільки за круту можливість реалізувати себе у бізнесі, але й за спільні цінності freedom&responsibility та за крутих людей
Працюю в SKELAR понад 7 місяців і можу з гордістю заявити, що ця компанія одне з найкращих місць для реалізації свого потенціалу.
Особливо хочу відзначити надзвичайно талановиту команду фахівців, яка працює в SKELAR. Ці люди справді палають своєю роботою, і кожен проект для них стає справжнім викликом, що вони приймають із захопленням. Тут царює атмосфера творчості та енергії, що спонукає кожного до постійного особистого розвитку та досягнення нових вершин.
SKELAR не просто виконує свою роботу, тут кожен живе своїм проектом, а це впливає на якість та результати. Кожен день тут — це нові виклики та можливості для зростання, що додає смаку роботі та підвищує мотивацію.
Я рекомендую SKELAR всім, хто шукає найвищий рівень професіоналізму, непохитну якість, зв’язок на вищому рівні, постійну підтримку та здатність зробити звичайний проект дійсно винятковим. Співпраця з цією компанією — це гарантований шлях до досягнення нових висот у вашій діяльності.
Готуючись до співбесіди в компанію, прочитав всі доступні відгуки. Зауваження переважно стосуються рекрутингу. Зі свого боку теж додам ввічливе побажання не забувати про зворотній зв’язок. Якої б позиції це не стосувалося.
Мене хантили і запрошували. Це приємно, навіть коли не шукаєш роботу або нових викликів. Iryna Pereguda попросила про зустріч з Valery Gladky, коли на початку червня 2023 Skellar шукали кандидата на позицію Head of Legal. Шлях кандидата був максимально скорочено і етап з рекрутером скіпнули. Maxim Levin надіслав запрошення на зустріч
Наприкінці зустрічі Валерій, як годиться, прощаючись ввічливо зауважив щось про відповідь найближчим часом. На цьому, власне, все. Станом на 19 липня я більше не цікавлю Skellar і витрачати ресурс або час на зворотній зв’язок компанія не бажає. Це неприємно і точно не принесе компанії плюсиків в карму та не підвищить репутацію команди.
Звертаю увагу HR і щиро прошу вчитися на таких дрібних помилках, щоб не повторювати їх.
Доброго дня, Василю!
Мені шкода, що я припустився помилки і не повернувся своєчасно до вас з фідбеком.
Це була прикра випадковість, яка не зменшує рівень моєї відповідальності. Разом з тим я вдячний, що ви підсвітили цей момент, бо процес взаємодії з кандидатом для нас важливий і ми працюємо над його покращенням.
Сподіваюсь, що якщо в майбутньому ми будемо взаємодіяти, то у вас залишаться лише позитивні спогади про спілкування та про компанію в цілому.
З побажанням гарного та спокійного дня,
Максим
Відгукнувся на вакансію HTML-верстальник (email) на Work.ua проекту Livebeam. Звʼязалася зі мною в телеграм HR Ніна Буліченко. Договорилися про співбесіду на наступний день з участю менеджера(чи хто він, я так і не зрозумів, видалив чат).
На співбесіді я так зрозумів повинні були бути ми вдвох з цим менеджером. Прийшлось чекати хвилин 7, і тільки після того як я написав HR з питанням чи не забули про мене — він приєднався. На співбесіді виявилось що це дочірня компанія SKELAR. Було багато води про мої задачі, що в них не виходило з попередніми робітниками і що вони хочуть. Мене поставили перед фактом що треба зробити безкоштовно три імейли щоб далі працювати. На питання за скільки ти зробиш їх — я відповів що мені треба хоча б їх побачити :)))
Написав цей менеджер мені в тг з ніком Кирюша (за поштою він Кирило Чубатий [email protected]) з десктоп макетами в фігмі. Я подивився їх і запропонував вибрати самий скалдний з них і зробити, щоб і навички показати і не займатися благодійністю.
На це мені відповіли — ну треба обидва а третій теж потрібен, якщо він легий то проблем виникнути не повинно :) Він хотів побачити як я зроблю так щоб макет який дали на мобайлі добре відображався. Як я так зроблю щоб екшн кнопка була на першому слайді навіть на мобайлі. На що я відповів нащо це робити, якщо імейл поштовики прекрасно відображають в мобайлі десктоп версії імейлів. Тим паче що моб макету не було, тільки десктоп, нащо робити зайві кроки. Якщо є моб дизайн можна зробити з адаптивом.
Я зробив цей імейл, протестував, кинув йому зі словами — от як воно відображається, все видно. На що людина меня кидає скрін з їх адмінки що в нього імейл типу обрізаний.
Людина взагалі не розуміє нічого про що розмовляє і повністю некомпентна. Для тестів треба використовувати email on acid як варіант. Але от в нього не так, зроби йому адаптив. Хочете адаптив до 300px — надайте приклад, Чи мені потрібно вигадувати як воно потрібно бути? Я звісно можу, але через зухвалість і некомпетентнісь навіть говорити не хочется про таке. Як на мене повна безвідповідальність. Як ви можете працювати якщо в вас навіть не налагоджен робочий процес — для того щоб був якісний продукт. Після того як людина почала кидати приклади їх робіт інших імейлів і того як воно «потрібно виглядати» за його словами — це була остання крапля після чого я віршив закінчити розмову і сказав що наши погляди не зійдуться.
За 4 роки роботи це був відверто найгірший досвід рекрутингу.
Владиславе, привіт!
Прикро, що наша взаємодія не склалася.
Звісно, ми цінуємо час кандидатів на виконання тестового та спілкування з нами, але на цій позиції оплата завдань не передбачена. Компенсацію розглядаємо на позиції Head`ів.
До речі, у нас збереглись завдання, які ви виконали. Тому можемо зустрітись онлайн/офлайн, де ви разом з нашим наймаючим менеджером детальніше розглянули б макети. Також ми розказали б про те, з якими саме інструментами працюємо, що для нас важливо при виконанні завдань, на які параметри орієнтуємося. Здалося, що ви працюєте за іншими підходами, тому ми будемо раді занетворкатися, щоб перетворити це в корисний обмін best practices.
Якщо вам цікава така пропозиція, напишіть, будь ласка, Ніні Болюченко (ваша контактна людина зі SKELAR).
Будемо на зв’язку. Гарного й спокійного вам дня!
До SKELAR я мала досвід в Sales та Business Development, а приєднавшись до компанії, розширила свої навички в інших доменах і прокачала себе на 100%. Тут я залідила Supply & Operations одного з маркетплейсів та вже згодом зробила світч в маркетинг, як CMO та Co-Founder нового стартапу.
Що можу відмітити в SKELAR, так це крутий нетворкінг в середині компанії та сильні люди поруч. І багато викликів!
Приєдналась до SKELAR 10 місяців тому. Рада працювати в команді професіоналів та high-перформерів. SKELAR — це про можливості: набуття досвіду, експертизи, знань, нетворку. Круті люди, круті виклики та чудові продукти.
Працюю в SKELAR майже рік і можу сказати, що задоволений цією співпрацею.
Компанія вражає своїм професіоналізмом і повністю відповідає своїм цінностям.
Хочу особливо відзначити команду людей, які працюють в SKELAR. «Скеларівці» не лише майстри у своїй справі, а й дійсно талановиті особистості. Вони створюють атмосферу, в якій кожен почуває себе важливим. Їхня творчість перетворює кожен проект у великий успіх.
Рекомендую SKELAR всім тим, хто шукає професіоналізм, якість, комунікацію, підтримку, творчий підхід та прагне досягти нових висот.
Моя історія взаємодії зі Skelar смішна) Рекрутерка написала на LinkedIn, запропонувала вакансію PR менеджера. Співбесіда з рекрутером насправді була дуже приємною, але смішно не тому. Під час співбесіди виявилось, що шукають senior pr менеджера, бо, за словами рекрутера, зараз фокус на українському ринку і для pr директора (що б це не означало) це не цікаво.
Учора відписали, що я так сильно їм сподобалась й ідеально підхожу, але вони вирішили таки шукати піар-директора, попросили надати контакти, щоб відправити мені невеличкий подарунок. На питання, які вимоги до цієї посади і чи я підходжу, мені не відповіли. Натомість сьогодні я бачу рекламний пост на вакансію саме PR менеджера, без всяких там директорів (пруф t.me/findyourgoodjob/1893). І ще знайома, обізнана у ситуації в компанії, сказала, що шукають піарника, бо для «директора» замалі обсяги роботи.
Окремо веселить той факт, що вакансія відкрита під назвою «PR manager», при цьому на співбесіді це називають senior pr, але є ще якийсь загадковий піар-директор, якого шукають, але вимог до цієї позиції ніде не видно і, здається, вони самі не знають. Зате назва солідна)
Це все дуже смішно виглядає, бо мені цілком ок отримати чесний фідбек, що ми один одному не підходимо) Натомість не ок, коли після хвалєбного триметрового повідомлення починають ігнорувати просте питання, а ще не ок бачити рекламні пости на позицію, від якої, за словами рекрутерів, вони вирішили відмовитись. Плюс треба розуміти, що ринок маленький і дізнатись від знайомих, де і в чому тобі набрехали — супер просто. Незрозуміло тільки, навіщо така комунікація, коли можна просто сказати, що не підійшли — рухаємось далі. Дуууже дивний процес, я так давно не сміялася)
П.с. Бачу в інших відгуках, що рекрутери намагаються звʼязатись та «вирішити ситуацію» — будь ласка, не треба зі мною нічого вирішувати, я не маю жодних претензій, все окей. Але як кейс, будьте в курсі, що краще не вигадувати якісь казки, а давати простий та чесний фідбек.
Якщо ви хочете працювати пліч-о-пліч з амбітними професіоналами, які не просто рухають українский продуктовий ІТ вперед, а й роблять це користю для екосистеми навколо — то вам точно в SKELAR.
Висока концентрація знань та досвіду, постійне навчання (як власне, так можливість ділитись досвідом з іншими) та професійний процес відбору задають високу планку для кандидатів. Саме тому в SKELAR працюють круті люди, які створюють круті речі!
Працюю в компанії ~6 місяців.
Коли шукав роботу, проходив паралельно десь 15 співбесід, можу сказати, що тут більше всього сподобалось.
Дякую Olesia Dzoba, вона постійно тримала в курсі, надала розгорнутий відгук по результатам. До останнього моменту думав, що не пройду:)
Що хочу додати про компанію, окрім стандартних плюшок:
— дух стартапу, гарна команда та багато цікавих задач і викликів (це для мене найголовніше);
— компанії не все-одно на її співробітників (особливо це відчутно зараз);
— крутий нетворк, здорова атмосфера, де багато крутих спеціалістів і експертизи — готова екосистема, де можна швидко будувати стартапи, поповнити багаж знать та розвиватись без обмежень.
Хочу поділитися своїм досвідом процесу рекрутинга для майбутніх потенційних кондидатів.
З пропозицією розглянути вакансію написала мені Олександа Вакуленко. Ми швидко призначили співбесіду, провели онлайн зустріч з рекрутером, де вона пообціяла фідбек до кінця тижня...ось пройшло вже 2 тижні, а фідбек я так і не отримала. Я написала з уточненям Олександрі, чи є якась інформація, бо для мене, як для людини яка працює в сфері ейчар та рекрутингу неприпустимо, що кандидатам не надають фідбек, навіть якщо не готови продовжувати далі. Одже Олександра відповіла, що вона була весь цей час у відпусці (я звісно вибачаюсь, але ми завжди передаємо своїх кандидатів комусь із колег, на випадок якщо ми захворіли або йдемо у відпустку), тому затягнула з фідбеком і до кінця дня вже надасть відповідь. Звісно і цього не зробила, мабудь знов у відпустку пійшла)))
Це дуже добре показує репутацію компанії, адже сорсер/рекрутер це людина, яка є «обличчям» компанії, першим контактом для кандидата, людина, через яку формується враження про весь колектив та бренд компанії. Звісно, працювати з такими колегами мені б не хотілося, адже в мене зовсім інше бачення щодо того, як повинні поводити себе працівники у відділі HR/Recruiting
Марино, привіт! Шкода, що у вас склалось таке враження про взаємодію з компанією. І шкода, що ми не змогли звʼязатися з вами, аби розібратися в ситуації.
Ми справді пропустили момент, коли мали б повернутися з фідбеком. Перепрошуємо.
Нам важливо працювати з відгуками талантів на ринку, тож дякуємо, що підсвітили цей збій. Будемо виправляти.
Усім привіт, подавався в цю компанію на вакансію на Middle Frontend Developer і зіткнувся з цілковитим нерозумінням того, що люди шукають і що можуть вимагати від розробника.
Як проходило наше спілкування:
1. Після подачі резюме його подали тех.ліду і після чого прийшла відповідь що можемо спілкуватися далі.
2. Під час спілкування з рекрутером (Olesya Dzoba) промайнули слова, що потрібен React Native і Node, що і стало причиною відмови моєї кандидатури надалі.
Я вважаю, що компанія повинна вказувати такі технології у себе у вакансії, щоб не витрачати мій і свій час, і якщо ви вже кидаєте моє резюме і проєкти на розгляд своїм технічним фахівцям, то будьте ласкаві відразу дивитися його, щоб не витрачати мій і свій час.
Хотів би залишити відгук про процес рекрутингу у Skelar.
Подавав заявку на Education Project Lead. Це лід позиція, тому під час відбору було 5 етапів, а також посеред них чимале тестове на яке піде чимало часу.
Процеси в компанії та комунікація фахівців чудово побудовані і при відмові все одно залишається гарне враження про компанію та бажання спробувати свої сили через деякий час))
Коли я попросив надати детальний фідбек, аргументуючи тривалістю комунікації та виконання тестового — того ж дня отримав аудіо на 8 хвилин з детальним поясненням такого рішення. Також компанія самостійно запропонувала компенсацію за тестове.
Окремо хочу відзначити круті софти і високу професійність recruitment challenger lead Максима Левіна та people operations director Вероніки Кавки. Незважаючи на високі позиції, вони були на контакті весь процес відбору з моменту знайомства, допомагали та були приємні та коректні в комунікації.
Бажаю успіху компанії і сподіваюсь якось з вами попрацювати))
Слава, привіт!
Приємно чути, що наша спільна історія стала для вас позитивним спогадом. Знайте, що це взаємно. Попри те, що зараз ми вирішили рухатися окремо, радо поспілкуємося з вами щодо інших вакансій, які з’являтимуться в SKELAR. Ми швидко розвиваємося, тому це станеться дуже скоро, стежте за оновленнями)
Дякуємо, що поділилися враженнями. Будемо на зв’язку.
Гарного й спокійного вам дня!
Розширюють свiй нетворк за рахунок кандидата, пропонують 3 тис дол за когось хто мiг би пiдiйти на вакансiю, при чому не дають нi позитивноi нi негативної вiдповiдi, повна некомпетентнiсть HR, кандидат має знайьи їм когось кращого ніж він сам 😂😆
Ніно, привіт!
Прикро, що наданого фідбеку не вистачило. Ми будемо раді поспілкуватися, аби надати більш розгорнутий зворотний зв’язок. Пропонуємо обговорити всі питання онлайн чи телефоном.
Будь ласка, напишіть рекрутеру, який із вами спілкувався.
А щодо пропозиції порекомендувати, то шкода, що у вас склалося враження, ніби ми просимо шукати для нас кандидатів. У нас дійсно працюють кілька програм посилення нетворку, і за рекомендації поспілкуватися з сильними рефералами SKELAR дає винагороди. Ми відкриті до діалогу і будемо раді розказати вам більше про ці ініціативи.
На Джинні зі мною зв’язався рекрутер Артем Рєпік. Через 20 хвилин я відповів що так, вакансія цікавить, відкрив резюме та контакти. І... Все, рекрутер зник. На подальші мої повідомлення ніхто не відповідав.
P.S дуже цікаво бачити практично аналогічний відгук від 15 березня
Всім привіт!
Читаю багато позитивних відгуків про досвід спілкування з рекрутерами, але свій кейс вважаю повною протилежністю.
Подавала резюме на вакансію Operations Manager. Зі мною зв’язалась HR Майя Добрякова, запропонувала зустріч з хайринг менеджером та рекрутером, погодили дату та час. За день до зустрічі Майя повідомила, що через особисті обставини менеджера мають перенести, що є прийнятним та зрозумілим, погодили новий слот.
На зустрічі був присутній тільки ректурер, Максим Левін. Він коротко розповів про компанію, про те, що вони розширюють штат, що шукають кілька менеджерів, і надав мені слово. Я почала розповідати про свій досвід, бачила, що співрозмовник десь не тут, щось постійно друкує, але ок, може то він робив нотатки. Через п’ять хвилин Максим перериває розмову, повідомляє, що в них в офісі залунала сирена, він вимушений бігти, та Майя зв’яжеться зі мною для погодження нових дати/часу.
Тут також ок, зрозуміло, форс-мажорні обставини, але ніхто не повертався до мене декілька днів. Я написала Майі особисто, на що ще через день отримала відповідь, мовляв: «на жаль вийшли незручності, в нас вже одна кандидатка на фінальній стадії, будемо пропонувати офер їй, тому ми вирішили не витрачати ще ваш час. У нас склалось позитивне враження про вас як професіонала».
Тобто, відсутність зворотнього зв’язку — це не витрачання мого часу?
Яке враження про мене мало у Вас скластись, якщо ми й п’яти хвилин не проговорили?
І на десерт, вакансія Operations Manager в компанії досі відкрита, тому взагалі незрозуміло, чи це є нормальною практикою введення кандидатів в оману.
Дякую :)
Колись треба починати писати відгуки ) Нещодавно проходив співбесіду у компанію SocialTech. Були співбесіди з рекрутером та лідом, на півтори години. Трохи захопилися. На жаль, потім виявилося, що вакансію поки що знімають, до кращих часів. Проте, дуже сподобалось як співбесіди, так і робота рекрутера, був і фідбек і усе було своєчасно. Шкода, що немаю часу чекати 3 місяці на вакансію, бо компанія та атмосфера дуже cподобалися. Звісно це враження лише двох інтерв’ю. Проте, враження позитивні
Нещодавно писав відгук в команду про свой досвід знайомства із ST, від першого повідомлення, до останнього інтервʼю. Дуже високий рівень комунікації та професіоналізму він команди рекрутингу.
Щодо першого часу в команді та онбордингу — очікування здійснилися і навіть були перевищені. Радий доєднатися та стати частиною команди. Якщо ви пройдете всі етапи, тестові та отримаєте пропозицію — вітаю вас, перед вами великі можливості і ви станете частиною потужної команди.
Всім привіт, проходив співбесіду на позицію QA, не знаю кому там відмовили в спілкуванні на українській мові в мене все чудово. Хоча я і не підійшов компанії, але хочу залишити відгук що HR Альона провела класну співбесіду та надала фітбек як і обіцяла в вечір понеділка за що їй дякую!
Бо зараз багато HR-ів часто просто пропадають і ти навіть не розумієш чому.
тому я мабуть рекомендував би як мінімум пройти співбесіду в дану компанію.
На інтерв’ю відмовились спілкуватись зі мною українською, хоч я і наголосив, що російська мене не влаштовує
Люблю компанію SocialTech, і щиро радий тут працювати! Круті виклики, офігенні люди, можливість черпати експертизу та ділитися експертизою. Завжди можна проявити себе, і це компанія тільки заохочує. У цій компанії можливості зростання безмежні, аж до CEO власного проекту!
Компанія по-справжньому українська. Top-менеджмент знаходиться в Україні (а не США)!
Додатково, але не менш важливо: Компанія робить величезний внесок у перемогу України у війні з рішкою!
Ну і з приємних бонусів: зручний офіс, паркомісця, обіди, сніданки, власний спорт-зал, сад прямо в офісі, і навіть кімнати з ліжками для відпочинку!
SocialTech — мультипродуктова компанія, тому все залежить від проекту, на якому ви працюєте. Кожен проект незалежний — має свою орг структуру, бюджет і приймає всі рішення самостійно. Десь це сотні співробітників, моноліт, багатомільйонний бізнес і highload, поряд — стартап на 10 чоловік. Хтось наймає в гібридному форматі (офіс/ремоут), у когось є фулл ремоут політика. Технічний стек і підходи теж залежать від продукту, немає необхідності використовувати якісь «стандартизовані» рішення, відсутня бюрократія.
Всі проекти об’єднує дуже відкрита атмосфера, де кожен з радістю готовий поділитися досвідом. Компанія складається з амбітних та орієнтованих на постійний розвиток людей, приємно працювати в такому колективі.
Працюю у компанії вже 4.5 роки, досвід вкрай позитивний. Прийшов на позицію DevOps, а зараз керую Infra департаментом.
Природно, що за цей час ST і проєкт, на якому я працюю зростали, розвивалися, і деякі речі у корпоративній культурі еволюціювали. Та із того, що незмінне — постійна підтримка розвитку талантів з боку компанії. Бачу багато можливостей для зростання, треба тільки встигати ними користуватися)
Усередині колективу класна атмосфера, завжди можна порозумітися і виробити кращі рішення для бізнесу. Є розуміння, що ви одна команда, разом впливаєте на продукт, кожен може затестити свою гіпотезу, вільно пропонувати нові ідеї, дискутувати (усі наші суперечки завжди конструктивні)). Якщо не боїшся відповідальності — матимеш багато свободи. Особисто мені такий підхід резонує, тому наступні річниці роботи все так же планую святкувати тут.
Я працював у різних компаніях, зокрема і у сервісному ІТ, а 4 роки тому долучився до SocialTech і радий своєму вибору кожен день. Вже понад рік я розвиваю Android-напрям у одному з продуктів — AlphaNovel — маркетплейс для читання новел і коміксів.
Перше та найголовніше для мене — супер-крута команда. Будуючи продуктову ІТ-компанію ми дуже тісно працюємо один з одним, спеціалісти різних напрямків перетинаються часто, а робота одного дуже залежить від іншого, тому важливо працювати з командою, якій ти довіряєш. У нас це точно так.
По-друге, компанія надає повну автономність в ухваленні рішень і можливості для росту, розвитку власної команди.
Ну і що особливо важливо зараз — підтримка кожного працівника, країни, економіки, ЗСУ. Компанія загалом робить багато для якнайшвидшої перемоги.
Привіт!
Подавалася на вакансію у компанію пару разів.
У першому випадку відповіді не було ніякої узагалі. А другому випадку, спочатку не було відповіді (через Джині), а потім на моє нагадування Максим Лєвін написав, що з вами зв’яжеться Юлія і дасть слоти, щоб поспілкуватися. А коли я через пару днів знову запитала, то Максим просто подзвонив, і сказав, що кандидатів так багато, і що вони тільки розпочали пошуки кандидата, а ви тут не можете пару днів почекати. Насправді я і тиждень можу почекати, було би зрозуміло чого чекати і скільки. Бо складається враження, що тебе просто динамлять, типу сиди і чекай.
Цікаво, що я говорила українською, а от Максим російською і навіть не намагався змінити мову чи запитати мене чи я усе розумію і чи мені ок так спілкуватися. А мені зовсім не ок. І мені це так дивно, бо компанія ж українська. І я розумію, що хтось може говорити російською і для мене це не надзвичайна проблема, та зазвичай про це питають. Особливо зараз.
Народ, скажіть, будь ласка, що я таки помиляюся, і що це хороша компанія і що це просто невдалий збіг і зі мною зв’яжеться таки Юлія чи хтось інший.
Дякую!
Проходила інтервью на сорсера, маю більше 2 років досвіду, спілкування було комфортне, після інтервью я зробила тестове завдання, трохи затягнула, захворіла, але рекрутер поставилась з розумінням, та чекали. Після виконаного ТЗ доволі швидко отримала фідбєк . І тут почалось найцікавіше) «Ваш досвід дуже цікавий, все добре, але ми вирішили наймати людину з досвідом від 3 років» і все б було нормально і О’кей, якби це буда правда. На сайті компанії і доу як висіло так і висить вакансій: від 1 року досвіду. Питання до рекрутинг команди, невже важко сформулювати на відправити нормальний фідбєк, правду? Навіщо писати неправду? Дуже неприємне відчуття залишилось від цієї компанії
Юліє, привіт!
Шкода, що останні дні не можемо з Вами зв‘язатися.
Нам би не хотілося, аби у Вас і надалі залишалося таке враження від спілкування, тож спробуємо внести ясність у комунікацію. У процесі пошуку зрозуміли, що досвід роботи має таки вагоме значення для скілів, які ми зараз шукаємо. Тут відіграли роль деякі зовнішні фактори, та й змінилися внутрішні процеси. Опис вакансії ми оновили й вказали актуальні вимоги до досвіду. Дякуємо, що звернули увагу і допомогли нам пофіксити цей момент, навіть попри те, що у нас не склалася класна взаємна історія.
Були раді знайомству і, звісно, бажаємо Вам знайти свій ідеальний метч на кар’єрному шляху. Бережіть себе!)
Працюю в SocialTech 5 років. І напевно, на цьому можна завершувати відгук :) адже мій досить довгий шлях з SocialTech сам говорить за себе. Приєднуюсь до своїх колег, SocialTech — це місце, де кожен може реалізувати свій потенціал, розвинути свої скіли і кожного дня надихатись колегами — професіоналами. Наша компанія максимально people oriented, що на додаток створює комфортні умови для розвитку. І, найголовніше в період війни, компанія має свій благодійний фонд, інвестує кошти в допомогу військовим і робить це щиро. За це я люблю ST.
Social Tech — це spaceship можливостей. Місце, де працюють люди, що захоплені у свою справу, талантові, відкриті, амбітні. Тут про невпинну жагу до нових знань, будування бізнесу, самореалізацію та покращення. Щодня я маю змогу спілкуватися зі сміливими експертами своєї справи, вчитися та вдоскнолюватися.
Ринок IT для мене новий, але ST’івці приділяють дуже багато часу та уваги на пояснення своєї діяльності, тому мій IT глосарій поповнюється невпинно :).
Я кайфую та тішусь, що цінності та стратегія компанії це про створення топових продуктів, іневестицій в навчання команди, корпоративно-соціальної відповідальності, піклування про співробітників, нових викликів та постійного розвитку, а ще підтримка команди, драйв від спілкування та радість від крутих результатів. ST робить все можливе для досягнення викликів та збирає талановиті та компетентні команди.
Багато років співпрацюю з SocialTech, саме тому хотів би поділитися своїми хайлайтами:
1. Люди — головне. Компанія багато інвестує в найм, навчання, управління, зростання. Є внутрішні школи, є співпраця з зовнішними спеціалістами, є фреймворки управління.
2. Місце де будуются бізнеси. SocialTech це группа продуктів та інвестицій, з повним циклом розробки від біз дева і аналітики до розробки та супровіду.
3. Єкспертиза. Це місце, де можна набути єкспертизу, поділитися своєю єкспертизою, здобути єкспертизу по за межою свого домена (tech, legal, marketing, analytics, finance, ...). Відкритість, сильна сторона — можна зустрітись з CEO проекту, та обмінятися думками і ідеями що до проекту.
3. Виклики. Проекти ростуть з високим темпом, мають амбіції. Завжди є виклики які дають точку росту (технічну, бізнесову, організаційну). Автономнійсть йде разом з відповідальністю. Якщо ви хочете досягати результатів та зростати прфесійно — ST вам підійде.
Хочу написати декілька слів про компанію, в якій працюю.
ST — це неймовірно сильна команда амбітних людей, які разом йдуть до мети. Знаходитись в такому ком’юніті — одне задоволення. Ну а про дружню та приємну атмосферу, гадаю, навіть не треба згадувати) Компанія завжди відкрита до нових ідей, тут завжди вислухають та підтримають, і, якщо треба, засапортять.
Також для мене важливо, аби компанія активно підтримувала ЗСУ та команду під час війни, і ST це робить. Для мене це величезний плюс, який надихає до роботи.
Вирішила поділитися своїм досвідом роботи в SocialTech. Наразі працюю тут майже рік і може точно сказати, що за мої 6+ років досвіду роботи в різних компаніях ця — найкраща! Відчуваю себе на хвилі, яка тримає тебе і несе в правильну сторону. Тут завжди є куди рости і вчитись новому, пропонувати нові ідеї, ділитись досвідом, робити продукти успішними. В кожній команді я зустрічала супер-скілових, потужних і заряжених людей, які з радістю діляться знаннями, підказують чи самі питають. Ця частина корпоративної культури — моя улюблена. Ти можеш прийти до СЕО іншого проекту, призначити зустріч за кавою чи прогулянкою і розпитати про якісь кейси чи попросити професійної поради, і це супер-ок. Ну а ще ціла купа плюшок — смачнюча їжа, смаколики, різні напої, реально зручний графік (а не те що рекрутери завжди пишуть в вакансіях), страховка, макбуки і ще ціла купа всякого. Загалом мій найкрутіший і найприємніший досвід.
Долучилась до SocialTech в липні 2022 року, і зважаючи на невеликий, проте репрезентативний досвід для оцінки вже можу поділитись відгуком.
В компанію дійсно важко потрапити: в мене було 5 раундів співбесід та тестове, яке зайняло понад 10 робочих годин. Вважаю, що це хороший фільтр для невмотивованих кандидатів.
Багато говорили як про досвід, особливе дякую за щиру оцінку моїх компетенцій — я подавалась на акаунта в медіахолдинг, це було зрозумілим рішенням виходячи із досвіду, проте там не було куди рости і стрибати вище голови; тому після розмови мені запропонували іншу посаду, чим я дуже задоволена, так і про софт скіли.
Цінності компаній дійсно втілені, а не просто написані для галочки, тому кандидатів оцінюють і за культурним метчем.
Такий підхід до рекрутингу хоч і тривалий, проте повністю виправданий і допомагає зібрати команду, в якій кайфово.
Окремо зазначу підхід до надання фідбеку щодо роботи. Тут це мастхев, і власне тут про якісний зворотній зв’язок, який допомагає покращувати скіли в подальшому.
Мала переписку з Єлизаветою щодо вакансії Junior Motion Designer. Мені вакансія не підійшла, але є декілька зауважень. Я вперше побачила настільки велике тестове завдання для джуніор! моушн дизайнера з 5 пунктів. Виглядало як домашнє завдання. Було б прикро витратити на нього три дні свого часу і отримати відмову. По-друге, ваша колега мені весь час писала російською мовою. Я можу ще зрозуміти коли на інтерв’ю рекрутер може вибачитись і говорити російською, але в переписці, коли кандидат пише українською, було б непогано щоб представник УКР компанії відповідав так само, я думаю це нескладно.
Олено, привіт! Дякуємо, що поділилися власними враженнями.
Щодо тестового завдання
Те, що SocialTech шукає найкращі таланти на ринку не просто вигадка копірайтера для красного слівця :) Ми прагнемо посилити команду спеціалістами з потужною експертизою, що виправдовує високий поріг входу в компанію. Для цього ми проводимо кілька співбесід та даємо тестове завдання. Вони допомагають як нам, так і самому кандидату зрозуміти, як надалі складеться взаємна історія.
Виконання такого завдання — це інвестиція в те, щоб отримати зворотний зв’язок на свої знання. Ви вкладаєте свій час та ресурси, а отримуєте інсайти, які допоможуть надалі стати ще крутішим спеціалістом. Якщо окрім цього з кандидатом відбувся метч, то ми тільки раді бачити новеньких тіммейтів :)
Щодо мовного питання
SocialTech — це українська компанія, яка будує бізнеси в Україні. Ми активно підтримуємо армію (фінансово та закупкою необхідного екіпу), платимо податки у вітчизняну казну, не скорочуємо штат працівників через турбулентну ситуацію в країні, допомогли з евакуацією та проживанням команди та їхніх родин на безпечних локаціях та багато іншого. За цим стоїть кожен із нашої команди, не дивлячись на мову, якою він або вона розмовляє, віру, яку сповідує та інші переконання. Хтось народився в російськомовному місті в Україні, або ж у когось російська — мова, якою розмовляють його батьки. Хтось уже перейшов на українську, а хтось тільки намагається переналаштуватися.
Просимо Вас не розглядати використання російської мови як акт підтримки дій рф. Ми категорично засуджуємо війну та намагаємося робити те, що у нас виходить найкраще — будувати бізнеси, аби підіймати економіку країни та донатити з власних гаманців на підтримку захисників.
Так як в компанії працюю більше року, то можна вже і сказати декілька слів.
Враження тільки позитивні, в першу чергу від команди, думка кожного важлива, будь-яка ідея, будь-кого з членів команди може стати крутою фічею на продукті, всі відкриті і дружелюбні.
Важливо, що як і в команді, так і в компанії в цілому зацікавлені в твоєму розвитку і комфорті і максимально цьому сприяють, допомагають із зовнішніми курсами або є можливість навчатись внутрішніх школах або отримати щось нове в різних комьюніті. На тебе дивлять не тільки як на працівника, але як і на особистість.
Окремо варто відзначити підтримку під час війни, допомога з евакуацією тим хто в цьому зацікавлений, навіть з тих місць де це зробити м’яко кажучи складно. Так як я залишився і не виїзжав то зі мною регулярно підтримували зв’язок, пропонували допомогу, що дуже важливо в цей час))
Мені подобається, що на моєму продукті підтримують всі мої ініціативи, не бояться експериментів, вся команда максимально професійна і дуже сеніориста. Токсичні люди відсутні <3
Підтримка під час війни: постійна підтримка ЗСУ, ТРО, фонду Повернись живим (і СЕО багато донатить з особистих коштів, в компанії подвоюють донати працівників), постійна допомога родичам працівників.
Коли була евакуація — допомагали не тільки працівникам та родичам першої лінії. Працівники змогли евакуюватись з домашніми тваринками :)
З того, що важливо було б зазначити в нинішній час, не було жодних скорочень і також можна волонтерити по можливості і якщо таке бажання є.
Також є внутрішні школи, можна прокачувати знання. Проводяться нетворкінги з колегами, завжди можна знайти людину з експертизою в тому чи іншому питанні.
Напишу апдейт через рік :)
Це був максимально крутий досвід! На жаль, все хороше закінчується. Ми попрощались на дуже позитивній ноті з надією колись ще попрацювати разом в майбутньому.
Якщо вагаєтесь, чи йти працювати в SKELAR — раджу навіть не вагатись. Я б ніде стільки не дізналась про аналітику і репорти, про те, як ростити стартап і не отримала б стільки безцінного досвіду. 10 з 10! Навіть 11 з 10 :)
SocialTech — місце для тих, хто справді закоханий у свою справу. Тут у кожного горять очі від бажання будувати бізнеси, впливати на продукт та самореалізовуватися. У свою чергу, це мотивує тебе ще більше розвивати власну експертизу та наче та губка вбирати досвід колег.
До речі, ніхто не жадібний й легко ділиться знаннями. Я перейшла в IT після чотирьох років у біофармацевтичній сфері, тож під час онбордингу отримувала максимальний саппорт від колег. Мені пояснювали особливості ринку, раундів інвестування та інших на той момент невідомих мені речей.
Те, що в SocialTech цінують, так це — швидкіть, гнучкіть та ентузіазм. Можливостей для реалізації власних ідей — море. Тебе обов’зково вислухають, і якщо твоя пропозиція слушна, гайда її втілювати. А коли бачиш довкола стільки крутих ініціатив, залишатися осторонь нереально :)
Овертайм є, але це вибір кожного. Тебе не змушують. Я особисто обожнюю те, чим займаюсь, тому класні результати мене тільки заряджають.
Про звичайні корп. плюшки офісного життя не хочу розповідати. Усе як у всіх :) А ось про підтримку компанії під час війни варто згадати:
— релокейт в західні області України: усім співробіникам, їх близьким та родичам SocialTech організував евакуацію «під ключ». Ми вивозили наших людей навіть із гарячих точок у безпечні локації.
— Проживання й харчування команди та їх сімей: компанія перший місяць на корп.локаціях повністю покривала ці витрати й проводовжує це робити для співробітників й частково для їх родичів.
— гуманітарна допомога: SocialTech виділив значні кошти на закупівлю еквіпу та амуніції для наших хлопців, які приєдналися до лав ЗСУ та ТерОборони; також допомогали з закупкою медикаментів, холодильників для крові, засобів тактичної медицини.
— Жодних звільнень та скорочень штату через воєнні дії. Навпаки SocialTech активно наймає новачків. Звісно, поріг входу високий, але це все пояснює наявність сильної команди.
Решила поделиться свои невероятно странным опытом общения с рекрутером данной компании, Максимом Левиным, несколько месяцев назад.
Рекрутер связался со мной в телеграме после того, как я сама откликнулась на вакансию, попросил выслать резюме.
Дальнейшая переписка:
М: Все роли компании предусматривают выполнение небольшого пре-теста, вы не против, если я направлю вам на почту?
я:да, конечно, буду ждать
Буквально через несколько минут прилетает удивительное сообщение от Максима: «Анна,
Вы ранее уже процессились в компании, спасибо и извините за беспокойство»
Собеседование в SocialTech я не проходила, да и в целом — со мной ни разу оттуда не связывались. Однако, Максим сообщил, что 30.04.21 я якобы отправляла им резюме, при том что в тот момент я работу не искала.
Выходит, компания не рассматривает тех кандидатов, которые уже отправляли резюме, но не получили ответа.
На мое удивление я получила лишь «нет, увы, спасибо» и никакого объяснения ситуации.
Мне бы хотелось узнать о том, по какому принципу компания приглашает людей пообщаться, а потом сливается, аргументируя тем, что мое резюме им уже приходило?
Мій перший рік в SocialTech пройшов під егідою любові та турботи🤗Турбота ж в цій компанії для мене- це...
Це коли я ще не вийшла на роботу, а мій лід уже вписав мене в корпоративну поїздку в Хорватію.
Це коли я кажу «хочу розвиватись в комунікації» і мені кажуть «окей, попробуй розписати комунікаційний гайд».
Це коли я стараюсь слідкувати за раціоном харчування і компанія дає можливість замовити healthy food.
Це коли по дорозі в офіс поставила стрілку на колготках, а в офісі є запасні на такі випадки (запасні колготи, Карл!)
Це коли корпоратив в інсті хочеться висвітлювати більше ніж крутий фест, а мерч компанії настільки актуальний, що подружка блогер без мук совісті забирає його в мене.
І що тільки турбота? а як же конфлікти?як же овертайми?
Скажу чесно, я не дуже проста особа (якщо мені щось не подобається змовчати я точно не зможу😏), але треба віддати належне колегам — справляються і зі мною, і з моєю прямолінійністю, і з любов’ю поовертаймити😉
Пов’язані компанії:
На сайті Дія City в розділі «Нас підтримують» є список компаній які підтримують «Дія City» (копія сторінки dc.diia.gov.ua в архіві web.archive.org за 31 березня 2021 року та копія сторінки dc.diia.gov.ua в архіві web.archive.org за 10 травня 2021 року).
В цьому списку компаній є логотип який схожий на ваш, а також схожа назва.
Чи можете ви підтвердити інформацію про підтримку «Дія City» або голосно спростувати можливу маніпуляцію від «Дія City»?
Відповідь на питання важливе для спеціалістів які підтримали петицію Стоп Дія Сіті!
Спростувати ви можете на форумі в темах з тегом Дія City, в соціальних мережах за тегом StopDiiaCity, а також в ЗМІ.
Хочу поделиться своим опытом.
Проходила отбор на позицию Account Manager. И не смотря на то, что с компанией мы сотрудничество не продолжили, у меня осталось очень позитивное впечатление от всего процесса рекрутмента. Лично у меня очень разнообразный опыт прохождения разного рода отборов/собеседований, поэтому есть с чем сравнить и искренне хочу поблагодарить Social Teach за интересный опыт.
Из «+»:
1.Оперативная и четкая коммуникация со стороны рекрутера.
2. Действительно интересные интервью с менеджерами, с адекватными вопросами и кейсами (у меня было 3 собеседования и каждый раз 1,5 часа общения пролетали как на 1 дыхании)
3.Тестовое задание -да, объёмное и требует временного ресурса. Но абсолютно адекватное, с вполне понятными заданиями, с опцией самостоятельно оценить нужное количество времени на его решение.
SocialTech Team, благодарю!
Алеся, добрый день!
Спасибо, что высоко оценили работу рекрутинг команды SocialTech!
Нам также было приятно познакомиться и узнать Вас лучше. Несмотря на то, что общение не закончилось офером, мы будем рады вернуться к нашей с Вами истории в рамках других вакансий, которые будут открываться в холдинге.
Остаемся на связи!
Always yours,
SocialTech Recruitment Team
Хочу дополнить свой предыдущий отзыв.
На данный момент это лучшая компания, в которой мне посчастливилось работать.
В компании работаю более 2х лет (для дизайнера это большой срок).
В целом вижу только позитивную динамику. Нравится наличие большого количества бизнес зон, на которые могу влиять, как дизайнер. В некоторых зонах нередко становишься первопроходцем и строишь всё с нуля. Соответственно новый опыт приумножается практически с каждым полугодием.)
Понимающий и открытый менеджмент. Тут все достаточно просто: видишь проблему, предлагаешь решения (валидируешь), работаешь с нуля под ключ, доводя своё решение до финала. Конечно, везде нужно прикладывать усилия, и просто так всё не даётся, особенно, когда работаешь в большой команде над продуктом, который уже не стартап.
Про плюшки:
Наверно один из самых лучших «пакетов» на рынке, как и комфортный офис (без горчичных обоев с деревянным столами)).
Как пример: стоит кофеварка вроде хорошо варит кофе, но вид у нее уже пошарпанный — срочно меняем, и на швейцарскую. И так практически во всех случаях, нужен монитор — возьмем хороший (а не по дешевле). Ну, разве что хочется больше зон для работы в «тихом углу». Но с учетом выше сказанного это больше капризы, чем минус)
Хочу поделится своим опытом работы в SocialTech.
Я в компании почти год и могу сказать, что это, пожалуй, самая сильная команда , с которой приходилось работать. Не вырасти тут профессионально просто невозможно, так как уровень коллег очень высок. В команде много подразделений, все максимально отзывчивые, поэтому нет проблем прокачаться, например, в аналитике, или деталях разработки, или в биздеве.
Это идеальное место для людей, которые не хотят останавливаться на одной функции, а стремятся более системно понять бизнес и развиваться горизонтально в смежных сферах.
Я приходила на роль трафик-менеджера, но с планами развиваться в менеджмент продукта. Не смотря на то, что такой шифт требовал много времени на обучение в рабочее время, мои менеджеры предоставили мне такую возможность и поддерживали в процессе. Так что здесь стараются слушать людей и максимально удовлетворять их потребность в развитии.
Помимо этого в компании очень заботятся о нашем комфорте на работе — в офисе много зелени, всегда есть крутые снэки, шоколадные батончики , напитки, свежие фрукты. Тебе всегда докупят удобное кресло, наушники, увлажнитель воздуха... у нас хорошие бесплатные обеды и куча скидок и компенсаций.
Найм — это отдельная история. Мой отбор был очень крутой, и приходя в компанию я точно знала, что меня правильно оценили и понимала, что от меня ожидают. Это позволило успешно и комфортно пройти испытательный срок. В отборе всегда участвует кто-то из топ-менеджмента , что очень круто. На интервью задают прикольные задачки и спрашивают больше про твою мотивацию, чем про хард скилы. Отбор сложный, но именно поэтому команда состоит только из лучших.
Проходил собеседование в данной компании, все понравилось.
Вопросы интересные, как по опыту, так и логические задачки.
Коммуникация по всем этапам происходила с рекрутером Анастасией Шидловской. После каждого этапа получал очень быстрые ответы о результатах, за что спасибо!)
Мне жаль это писать, но я считаю что закрывать глаза на подобное отношение — значит поощрять его.
Я не приятно удивлена рекрутером Anastasia Shidlovskaya. Меня пригласили созвониться по открытой вакансии, мы провели колл, она сказала что вернется, цитата «примерно на следующей неделе, с решением/дальнейшими шагами от Hiring Manager» и, что забавно, попросила меня предупредить, если я решу не продолжать диалог. На что я сказала — конечно, это же нормально и вежливо. Но, похоже, сама она поступить так же не соизволила! Со звонка прошел уже чуть ли не месяц, и моё сообщение ей в скайпе с вопросом о статусе диалога проигнорировано (две недели ждала ответ, прежде чем написать тут, может в отпуске человек, заболел...).
Естественно, продолжать общение теперь нет никакого желания и промолчать на такое рекрутерское хамство я не собираюсь.
Юлия, добрый день!
Абсолютно согласна, что отсутствие обратной связи крайне недопустимо. Приношу искренние извинения за продолжительное молчание и очень сожалею, что у Вас остались негативные впечатления.
Спасибо, что обратили внимание на этот кейс — сделаю все возможное, чтобы подобная ситуация не повторилась.
Со своей стороны хочу объяснить ситуацию, поэтому написала Вам в Skype и очень жду ответ.
Был на собеседовании в этой компании.
1. Очень хорошо расписано тестовое задание. Понравилось, что можно обсудить выполнение.
2. Адекватные вопросы на тех. собеседовании.
3. Хороший рекрутинговый процесс.
1. Продуктова компанія з повним циклом розробки/аналітики/менеджменту в Україні. Ти не просто бачиш, ти приймаєш участь у вирішенні багатьох питань і втілюєш іх у життя.
2. Досить потужний технологічний стек: Kubernetes, IaC і ще купа різних мейнтсрімових штук і технологій. Навіть більше, ти сам можеш запропонувати використати ту чи іншу річ.
3. Іжа — я забув про авоськи/кафешки і т.д. Тут вони непотрібні — все є в офісі: смачна кава, фрукти, овочі, смаколики, сніданки, обіди...
4. А ще норм соц пакет, макбучєк, система вентиляції/зволоження в офісі, і багато інших приємностей, навіть тих яких ще не має, але можуть з’явитися, коли ви попросите
Що може бути незручно — так це комплексний процес інтерв’ю, який може відбуватись довго як за часом так і за кількістю співбесід. З іншого боку у вас є можливість детальніше роздивитися своїх мабутніх компанію та колег.
P.S. Починаючи зі співбесіди і далі перші місяці, мене не покидало відчуття дежавю — так не може бути в Українській компанії. Зараз вже відпустило — звик.
Проходил недавно собеседование на UX/UI.
Понравились ребята с которыми общался, сразу четко описали свой дизайн процесс и требования, как и условия работы. Отдельно хочу поблагодарить рекрутера Анастасию. Очень профессиональный и одновременно человеческий подход.
К сожалению попасть к ребятам не получилось, так как тестовое задание не подошло. Где-то, я недокрутил идею, где-то, как оказалось, задание не достаточно четко описывает ожидания. На задание выделяется неделя, что очень хорошо. Но не понятно насколько детальная проработка ожидается. Это, как мне кажется, и оказалось одной из основных проблем. (Ведь за неделю можно потратить и 4, и 8 часов, и 40 часов на задание.) Ребята обещали исправиться. :)
Тем не менее, проверяющий не поленился и отписал комментарии. Так почти никто не делает.
В целом задание хорошо прописано и не вызывает мысли, что на тебе просто пытаються нажиться подсунув продакшен задачу.
Тем, кто будет отсылать свои резюме, рекомендую хорошо расспросить детали и границы тестового и подойти к решению его несколько раз, чтобы точно заделиверить хороший результат.
Как резюме: общее впечатление однозначно положительное, если думаете отправлять вакансию или нет — смело отправляйте.
Работаю в компании 3 недели. Пока полет нормальный )
Уютный офис, удобный график, обеды, ништяки, интересные таски, топовые технологии, инструменты и техника, возможность развивать себя, компанию и делать мир лучше — все есть.
Процесс найма состоит из 5 этапов. Да, целых 5. Это точно не для любителей не делать тестовое задание. Лично я их делать люблю и вам советую :)
Кто-то посчитает такое количество этапов перебором, а я уверен, что это лучше, чем избранных действительно самых адекватных сотрудников. Что напрямую влияет на результаты команды (и ваши лично в том числе), атмосферу, успешность компании и так далее.
На данном этапе могу точно порекомендовать SocialTech. В дальнейшем дополню этот отзыв новыми впечатлениями.
Хотела бы оставить пожелания работе команде HR. Неоднократно отправляла своё резюме в компанию на разные схожие позиции за последние несколько месяцев. Никакого фидбека не получила.
Плохой отзыв о собеседовании в отдел аналитики:
1. Телефонный скрининг
2. Тестовое на 40 минут по школьной математике
3. Очное с Team Lead + аналитиком
4. Тех задание по аналитике (на неделю)
Отказ по причине: технические скиллы — ОК, по ценностям — не проходите.
Вопрос: Зачем я тратил 8 часов на тех. задание, если и до этого было ясно, что по «ценностям команды» не прохожу, хотя на собесе обнадеживая улыбались... это и есть ценности?
Александр, добрый день!
Извините за долгий ответ. Нам требовалось время, чтобы детально разобраться в данной ситуации, а также решить и исключить возможное её повторение.
Мы очень внимательно относимся к комфорту каждого соискателя и сожалеем, что во время рекрутингового процесса не все прошло гладко. Тем не менее скрининг кандидатов проходит весьма тщательно и понимание, насколько человек подходит или нет, может возникнуть на любом из этапов. Признаем, что в Вашем кейсе недостаточно детально раскрыли причины отказа и наше упущение, что не донесли эту информацию до Вас.
Во избежание подобных ситуаций, будем работать над улучшением внутренних процессов.
Еще раз приносим свои извинения за доставленные неудобства!
Це один з проектів Genesis?