26 березня 7:57
Це вже мій
Якщо говорити про стандартні плюшки: лікарняні, медичне страхування, відпустки, бюджет на навчання, спорт, конференції, хакатони, офісна техніка й столи з регулюванням висоти — то вони не гірші, ніж у Luxoft, Ciklum чи Infopulse. Просто добре організована робота, без зайвих питань.
Але є речі, які справді вирізняють SIXT.
По-перше, тут (як і в Infopulse) ставляться до тебе як до професіонала й людини — не як до ресурсу. По-друге, компанія має чітку позицію щодо агресора та реально підтримує команду під час війни. По-третє — і це, мабуть, найцінніше — тут дуже висока концентрація розумних і цікавих людей. З колегами можна зіграти в настільний теніс, розібрати усі геополітичні питання і разом побудувати продукт, який працюватиме роками майже без інцидентів.
І ще один важливий момент: неприємні ситуації трапляються скрізь, не варто себе обманювати. Але тут, коли щось іде не так, хочеться розібратися й залишитися, а не мовчки писати заяву на звільнення.
Слава Україні! 🇺🇦