9 квітня 2022 1:17
Працюю тут вже понад 4 роки і це найкраща ІТ компанія! І справа навіть не в наявності технічно облаштованого офісу із їжею та смаколиками або можливістю працювати з дому, оплати мовних курсів та спорту, всіляких курсів саморозвитку і тп,- цим вже нікого не здивувати. Справа у відношенні.
Бути одним із багатьох, ще одним замість попереднього, — це не про нас, адже керівництво знає всіх і кожного не тільки на ім’я, але і їх родину, вподобання та тривоги. Це місце куди йдеш як додому, де тебе цінують, поважають, вислухають та допоможуть.
І коли війна почалась, — всім! співробітникам було запропоноване житло в Німеччині та матеріальна допомога, навіть співробітникам в декреті!!! (це я про себе), були виділені 10 німецьких колег, які вирішували всі питання: від транспортування людей до готелів, медицини, і до влаштування діточок в заклади освіти. Я не сподівалась на таку допомогу, мене із дітьми та старенькими батьками перевезли та влаштували в дуже гарні умови!
Дякую Вам, Ви — найкращі!
Миру нам всім!
Слава Україні!