Всім привіт!
Хочу поділитися відгуком про роботу в Sirin Software.
Це чудове місце праці, де насправді ви отримуєте повну довіру від керівництва, дуже крутий онбординг, та підтримку HR.
Як маркетолог можу сказати, що всі мої ідеї та пропозиції завжди обговорювалися, тобто була повна свобода дій, жодної бюрократії та подібного. Також СЕО компанії Алекс, завжди дуже залучений у всі процеси, до нього можна звернутися за будь якою допомогою та порадою, за це велике дякую! Атмосфера, яка панує в робочому колективі, дає всі можливості для всебічного розвитку тебе як професіонала. Всі процеси у компанії прозорі, немає проблем з виплатою заробітніх плат та переглядів.
Також у Sirin де б ви не знаходились, ви почуваєте себе частиною команди. Постійні активності всередині компанії роблять все, щоб у ці складні часи всі працівники почували себе комфортно. Безкоштовні курси англійської, постійна підтримка від HR робить роботу у Sirin Software надзвичайно приємною. Тут є всі можливості на будь якій позиції рости як професіоналу своєї справи.
Окреме дякую за активну підтримку ЗСУ. Компанія активно допомагає наближати перемогу України, і кожен працівник компанії залучений у цьому.
Команда Sirin це команда професіоналів, які постійно розвиваються, я дуже вдячний за можливість працювати у цій компанії, можу сказати, що якщо ви отримали офер від Sirin Software то обов’язково його приймайте, і ви про це не пожалкуєте. Бажаю компанії стрімкого розвитку, та великиї проєктів!
Окрему подяку хочу висловити СЕО компанії Алексу, Head of Biz Dev Віталію та HR Лейлі — дякую вам за довіру, розуміння, підтримку та реалізацію всіх задумів.
Привіт всім! Хочу поділитись чудовим досвідом роботи в компанії Sirin Software. За час, проведений тут у якості JavaScript розробника понад рік, я мав можливість працювати над цікавими та складними IoT (і не тільки) проектами.
Одним із переваг роботи в Sirin Software є можливість проходити курси англійської мови, адаптовані під рівень знань кожного співробітника. Також в компанії проводяться внутрішні мітапи по різним технічним темам та майстеркласи, наприклад, по пайці, що дозволяє різнопланово розвиватись та відволіктись від написання коду.
В Sirin я мав можливість працювати в команді висококваліфікованих фахівців, які завжди готові допомогти та підтримати. Відсутність бюрократії та відкритий діалог з менеджментом постійно сприяли тому, що наші ідеї та пропозиції завжди були почуті та враховані. Компанія завжди дбала про комфортні умови праці, забезпечувала необхідною технікою та іншими засобами для безпроблемної роботи особливо у часи відключення світла та інтернету.
Хочу висловити вдячність Sirin за надану можливість розвиватися як професіонал та отримати цінний досвід. Рекомендую всім, хто шукає місце, де ви зможете зрости та реалізувати свій потенціал, звернути увагу на цю компанію. Бажаю великого успіху та подальшого розвитку Sirin та їхньому чудовому колективу! =)
Із впевненістю можу сказати, що потрапивши до команди ви точно не пошкодуєте :)
Компанія турбується про комфортні умови для кожного буквально із першого дня роботи: забезпечує технікою, розхідними матеріалами, проводить якісний онбордінг (є система менторства для джуніор спеціалістів), та поступово інтегрує у робочий процес. Графік гнучкий, тому ви маєте можливість самостійно планувати свій час. У команді інженерів є багато досвідчених спеціалістів, тож якщо ви шукаєте де і у кого можна повчитись, набратись практичного досвіду, неодмінно зверніть увагу на Sirin. Працевлаштовують навіть студентів. Головне — мати хорошу теоретичну базу, постійно навчатись, бути відповідальним. Відсутність суворої бюрократії дозволяє імплементувати нові ідеї, а значить постійно розвиватись. З власного досвіду скажу, що менеджмент відкритий до покращень, як мінімум ваш фідбек точно не залишиться без уваги. Окрім фіксованої компенсації у компанії діє реферальна та бонусна система на всіх рівнях.
Пропрацювавши більше року разом із командою Sirin Software хочу щиро подякувати за чудовий досвід, який отримала після співпраці! Бажаю побільше цікавих проектів і успіхів усім, хто так чи інакше причетний до роботи компанії.
Якщо ви чутливі до якості повітря, вентиляції та кондиціонерів то вам варто спробувати попрацювати в офісі Sirin Software. Я думаю що це єдине місце у Києві де змогли і вовків нагодувати і овець зберегти.
Я вспоминаю работу в Sirin с ностальгией. Это был самый незабываемый опыт за последние лет 5. Очень интересные проекты, команда хороших профессионалов, приятный и поддерживающий шеф. У нас были tech-talk, обмен опытом, крутые исследования и выставки. Компания оплатила мне участие в конференции в Амстердаме. В компании есть среда в которой приятно работать и развиваться. Я очень благодарен за возможность работать тут.
Скоро будет уже год, как я работаю в этой компании. Начинал с позиции trainee Embedded Linux Engineer C/C++. Это моя первая серьезная работа, и в то же время любимая. Любимая — потому что здесь открытый и дружный коллектив, который всегда готов помочь, интересные и разносторонние проекты ( я участвовал в 4), классный офис и всегда комфортные условия. Так же помогаю искать студентов на trainee позиции и с удовольствием приглашаю людей из КПИ в нашу компанию!
Мав співбесіду по скайпу, потім отримав технічне завдання виконав, були недоліки отримав завдання по вивченню теорії та термі 2 тижні після якого мала бути повноцінна співбесіда. Через 2 тижні написав сам проте відповідь чекав ще тиждень. Вийшло так що в компанії навіть немає вакансій. Тож заощаджуйте свій час та не витрачайте його даремно!
З компанією я пропрацював майже два роки. Найбільшими плюсами відзначу відкритість керівництва і колег до діалогу і змін, дружній колектив і спокійну атмосферу. Завжди можна обговорити все, починаючи від графіку роботи до ідеї для нового проекту, пожартувати і посміятися, вирішити будь-яку проблему.
Повністю задоволений часом проведеним разом і отриманим досвідом.
место возможно и хорошее, но у меня впечатление сложилось такое что люди немного перегружены дополнительными обязанностями, так как на собеседование меня звал HR, а оказалось что это офис менеджер. я задавал ряд вопросов по поводу вакансии(junior python aqa) получил ответы которые меня устраивали, но все оказалось не так :)
в итоге(уже на собеседовании) оказалось что им нужен devops engineer with qa background. в общем будьте осторожны соглашаясь придти на интервью, т.к. вы тратите своё личное время.
Богдан, спасибо за предоставленный отзыв. Грустно, что у Вас осталось именно такое впечатление о компании. К изложенному Вами стоит добавить следующее: рекрутер, который с Вами связался на Linkedin, созвонился по Skype, и встретил Вас на собеседовании в офисе это один и тот же человек, а вовсе не офис менеджер. Для любой компании время также ценно, как и для кандидата. Вас приглашали на позицию QA, как и было указано в тексте вакансии, и тестовое задание было также по QA части. Вопросы по DevOps части были больше для проверки потенциального развития и возможного расширения зоны ответственности.
Хоть это моё первое место работы, и я не могу судить адекватно, считаю, лучшего желать сложно.
Совершенно не проблема договориться об удобном графике или поработать из дома по необходимости. С кашлем могут вообще выгнать из офиса на удалёнку :)
Хорошая атмосфера, есть приятное ощущение, что на тебя рассчитывают, как если бы решил просто в удовольствие что-то сделать с друзьями.
За уже больше полгода, что я здесь, ни разу не было так, чтобы не хотелось утром идти на работу. Я думаю, это много значит
За последние 5 лет моего рабочего стажа, период работы в этой компании был одним из наилучших.
Очень классная и дружественная атмосфера в коллективе. Интересные и разноплановые проекты.
Руководители компании в свое время поработали в разных больших международных корпорациях и взял оттуда только самые лучшие принципы и методы организации рабочих процессов, которые сейчас прививают сотрудникам.
Есть возможность работы как в офисе, так и удаленно.
Заработная плата в у.е. без всяких хитрых схем и привязок к какому-то несуществующему курсу.
Отличный новый офис, недалеко от метро и очень комфортные рабочие места, а на кухне всегда есть вкусные печеньки ))