Simply Contact

Київ, Львів, Дніпро, Полтава

Проходила співбесіду на позицію Sales Manager. Після дзвінка з HR та окремого дзвінка з Hiring Manager мені пообіцяли надати фідбек і повідомити про наступні кроки. Минуло кілька тижнів, але жодного фідбеку я так і не отримала. Коли я додатково нагадала про себе та попросила зворотній зв’язок, мій меседж залишився без відповіді з боку HR. Досвід спілкування, на жаль, виявився непрофесійним — не раджу витрачати свій час, якщо для вас важливий базовий зворотній зв’язок.

Катерина, доброго дня, дякую за коментар, нажаль не зміг надати вам своєчасну відповідь, через технічні причини, відповів вам у LinkedIN 13.02, перепрошую, що довелося так довго очікувати.

Перейти до дискусії

Дуже погано!

Шукав підробітку, знайшов менеджера сапорту, подався, вийшла на звʼязок рекрутерка і ми домовились. Судячи з почутого, умови були прості та прозорі, але за 600 доларів на місяць

Далі, треба було заповнити купу бюрократії і почати навчання, тривалістю в два робочих тижні
Під час навчання зʼясувалось, що треба бути на дзвінку з камерою та звуком з ранку до вечора і не виходити з нього
Також, під час цього дзвінку, треба було вивчити декілька курсів по самій роботі — сам курс нормальний, бо від фірми, на яку вони працюють, тобто послуги якій надають, силами цих сапорт менеджерів
Далі, зʼясувалось, що перерва всього 20 хвилин, а не одна година посеред дня, або коли треба
Далі, в якийсь момент, в робочих чатах, спливло повідомлення про штрафи за невиконання планів та недотримання якихось певних умови роботи
Також, робочі зміни собі вибрати можна, проте з обмовкою, що якщо ти не виконуєш план — то твої побажання враховані не будуть, а іноді і навпаки — поставлять в незручний час. Аналогічно і з вихідним
Кожну годину регулярно в робочих чатах скидають скін з результатами планів і з повідомленням дуже зневажливого тону про те, що треба старатись більше і надолужувати темп
Ментори, тренери та інші люди, яким дали обовʼязок навчати новачків поводять себе компетентно та спокійно, відповідають на купу питань та пояснюють специфіку роботи
Проте, як тільки питання заходить за умови роботи, чи інтереси компанії, або недотримання цих умов тобою — то ставлення до тебе спускається до зневажливого та зверхнього тону

Коли я сказав, що мені такі умови не підходять, і після навчання заявив, що відмовляюсь, то мені відмовили платити за цей витрачений час, мотивуючи умовами компанії, поясненням про те, що якби усі так робили, то компанія би тільки і платила людям, які прийшли на легкі гроші, та ще купа доволі нерелевантних аргументів. При чому на конкретне питання — чи заплятать чи ні в усій розмові я ні разу не почув відмову — тільки завуальовані формулювання відмови та затягування відповіді

Маю такий висновок: якби на співбесіді розказали про все, що буде, то і питань би не було, але коли під час роботи вже зʼясовується купа підводних каменів, та ще і за такі гроші — то це невідповідні умови роботи, на які не варто погоджуватись

P.S. Там змушують бути чемними та вдавати розуміння ситуації клієнта

Підтримали: Viktor RohovyiOleksandr Ostapets