24 грудня 2021 13:46
Можливо, мій відгук буде нерелевантним, оскільки я вже давно не працюю в компанії, і звісно за останні роки багато чого змінилося, та я думаю, що деякі речі залишаються незмінними. По-перше, Similarweb створює дійсно крутий продукт, над яким буде цікаво працювати як product-oriented спеціалістам, так і суто технарям. По-друге, компанія пропонує можливості для росту, як кар’єрного, так і професійного (що має своє відображення і у рівні фінансової компенсації). Так було за часів, коли я працював у компанії, я впевнений, що і зараз так само, судячи з того, що багато з моїх колишніх колег досі працюють в Similarweb. Свого часу надихало ставлення керівництва компанії і ізраїльских колег до нашої аутстаф команди — нас завжди вважали частиною компанії, дефакто київським R&D офісом Similarweb, і у свою чергу чекали відповідної віддачі і ставлення від нас.
Хотів би зазначити, що ще за часів Ciklum працівники київського офісу відігравали мабуть ключову роль у всьому процесі найму — ми шукали колег у свої ж команди, а не просто закривали вакансії. Це завжди було важливо для підтримки продуктивних робочих відносин та дружньої атмосфери у командах. Я сподіваюся, що таке ставлення до кандидатів і до дійсних працівників київського офісу залишається і на сьогодні.
Вітаю з відкриттям R&D офісу у Києві і бажаю успіхів.