19 серпня 2024 10:49
Проходила собеседование на manual QA поизицию, года дак
Во-первых, меня собеседовало одновременно 3 неизвестных девушки (важно), что вообще не комфортно.
На собеседовании меня спросили о дальнейшем пути развития. Я сказала что скорее всего в автоматизацию, а если понравится то может и в dev.
На что они мне хором начали доказывать, что из QA никогда не выйдет хорошего кодера, что у них другой склад ума и им никогда не понять как правильно писать код. (???)
Честно, хотелось ливнуть сразу.
Я попыталась рассказать живые примеры перехода, но видимо, как раз менеджеры не могут перейти из одной позиции в другую, так что смысла что-то доказывать не было
Вітаю, Erin.
Приношу свої щирі вибачення за негативний досвід, який ви отримали під час проходження співбесіди в одній із IT компаній нашої групи. Ми дуже шкодуємо, що спілкування з нашими співробітниками справило на вас таке неприємне враження.
Усвідомлюємо, що співбесіда, яку проводили одразу 3 невідомі вам співробітниці, могла створити відчуття дискомфорту. Визнаю, що такий формат не завжди є оптимальним і може вплинути на загальне враження від компанії.
Ми розуміємо, що висловлювання наших співробітників про неможливість переходу з QA в розробку були недоречні та не відповідають нашим цінностям. Ми прагнемо створити в нашій компанії атмосферу, де кожен співробітник може розвиватися і рости в професійному плані.
Ми цінуємо всі відгуки, які отримуємо, і вони допомагають нам удосконалюватися. На жаль, через давність події ми не можемо уточнити деталі тієї співбесіди. Однак, ми можемо запевнити вас, що відтоді наші процеси підбору персоналу значно змінилися.
Дякую!