12 лютого 13:36
Дуже цинічно виглядає, коли компанія, що починає свій опис зі слів «Sigma Software is a place where Nordic Traditions meet Ukrainian Spirit to create Superior Software.» і згадує «Україну» частіше, ніж «AI» на каліфорнійських рекламних білбордах, насправді не розглядає кандидатів з України. Це виглядає як дешевий і жалюгідний піар.
Можна отримати приклади, тобто обгрунтування з посиланням, а не тільки слова забарвлені співчуттям та розумінням? Дякую
Вітаю, Євгеній,
Нам прикро читати цей коментар, адже наша українська команда була і залишається найбільшою. Ми не лише розглядаємо кандидатів в Україні, а й активно наймаємо українських спеціалістів. І в січні, і в лютому 2025 ми радо вітали нових українських колег у нашій компанії. Також у нас є відкриті вакансії для українських ІТ-спеціалістів — це легко перевірити на нашому сайті.
Як і в будь-якої іншої глобальної компанії, у нас є вакансії в різних країнах, адже ми працюємо на міжнародному ринку.
Водночас ми докладаємо значних зусиль для підтримки української ІТ-екосистеми. Зокрема, компанія активно просуває Україну як потужний ІТ-хаб, щоб замовники зі всього світу обирали саме українських розробників.
Крім того, ми підтримуємо та ініціюємо численні проєкти на користь країни. Благодійний фонд Sigma Software Unity Fund постійно допомагає армії та цивільним і з початку війни вже передав 4,8 млн доларів. Наші колеги, які служать у ЗСУ, отримують максимальну підтримку.
Також ми є співзасновниками акселераційної програми для оборонних стартапів Defence Builder, яка спрямована на зміцнення обороноздатності країни.
Можливо, саме завдяки цим ініціативам ви часто бачите новини про нашу діяльність в Україні.
Сподіваємося, що ми змогли відповісти на ваші запитання та розвіяли ваші сумніви.
з повагою,
Світлана Бовкун,