7 листопада 2024 14:50
В грудні буде рівно 1 рік, як я працюю ресерчером в Сігмі, тому вирішила, що вже час написати відгук про свої враження від роботи в компанії. Перш за все, хочу подякувати колегам-рекрутерам за таку неймовірно теплу атмосферу в команді. Всі завжди готові підтримати, підстрахувати та відповісти на будь які запитання. Також, хочу відмітити роботу тім-лідів — адже вони створюють ідеальний баланс між здоровим менеджментом та відкритим та дружнім спілкуванням. Це справді мотивує та допомагає в роботі. А наша HR People Partner — надзвичайно приємна людина. Завжди відкрита до питань та готова допомогти в будь-якому випадку. Надзвичайно рада, що мені пощастило працювати в такій чудовій команді — ви прекрасні!
Якщо згадувати мій період адаптації, то всі процеси онбордингу в компанії також налаштовані чітко та досить таки комфортно для сприйняття. За цей період спокійно встигаєш ознайомитись з усіма процесами, робочим ритмом та загалом структурою компанії.