Sigma Software

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Моршин, Полтава, Суми, Тернопіль, Черкаси, Чернівці, Віддалено, Будапешт (Угорщина), Бургас (Болгарія), Варшава (Польща), Краків (Польща), Лісабон (Португалія), Нью-Йорк (США), Познань (Польща), Прага (Чехія), Стокгольм (Швеція)

7 листопада 2024 14:50

Dariia Yaremchuk, Talent Sourcer в BetterMe

В грудні буде рівно 1 рік, як я працюю ресерчером в Сігмі, тому вирішила, що вже час написати відгук про свої враження від роботи в компанії. Перш за все, хочу подякувати колегам-рекрутерам за таку неймовірно теплу атмосферу в команді. Всі завжди готові підтримати, підстрахувати та відповісти на будь які запитання. Також, хочу відмітити роботу тім-лідів — адже вони створюють ідеальний баланс між здоровим менеджментом та відкритим та дружнім спілкуванням. Це справді мотивує та допомагає в роботі. А наша HR People Partner — надзвичайно приємна людина. Завжди відкрита до питань та готова допомогти в будь-якому випадку. Надзвичайно рада, що мені пощастило працювати в такій чудовій команді — ви прекрасні!
Якщо згадувати мій період адаптації, то всі процеси онбордингу в компанії також налаштовані чітко та досить таки комфортно для сприйняття. За цей період спокійно встигаєш ознайомитись з усіма процесами, робочим ритмом та загалом структурою компанії.

Робота проходить дуже цікаво, динамічно та інтенсивно, адже постійно є нагода спілкуватись з колегами та кандидатами з усього світу, набираючись досвіду та позитивних емоцій.
Підводячи підсумки скажу, що дуже задоволена роботою тут, і обов’язково рекомендуватиму компанію своїм знайомим :)