Sigma Software

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Луцьк, Моршин, Полтава, Суми, Тернопіль, Черкаси, Чернівці, Віддалено, Будапешт (Угорщина), Бургас (Болгарія), Варшава (Польща), Краків (Польща), Лісабон (Португалія), Нью-Йорк (США), Познань (Польща), Прага (Чехія), Стокгольм (Швеція)

16 березня 2023 14:55

Petr Dyavolyuk, PHP developer в -

Всім привіт. Пропрацював в компанії близько року. Залишились здебільшого позитивні враження.
Рекрутинг процес був доволі швидкий. Сподобались співбесіди, бо проводив менеджер + тім лід ( Люда, Ігор), до яких на проект я розглядався. Сподобались один одному та отримав офер.
Онбординг: спочатку це були 3 дні знайомств з процесами, документацією, проходження тестів (тест по процесам в компанії, які пред цим прочитав; сек’юріті та професійний).
Проект: я потрапив на великий проект з великою командою. Процеси були класно поставлені як зі сторони менеджменту (не знаю як Антон то витягував, але в нього то класно виходило) та і зі сторони девелопменту (тім ліди наконфігурили класну систему гілок, ci/cd і тд). Процеси покращувались та адаптувались до швидкого росту команди. Була класна робоча атмосфера, де всі один одному допомагали розібратись з тим чи іншим функціоналом. Було приємно бути частиною такої класної тіми.

Кар’єрний ріст. Я був Senior в Intellias, а сюди прийшов як Middle (Strong Middle немає). І таки вимоги до Senior є вищі. Є питання як закрити декілька скілів. Я не встиг піти прокачати всі скіли до наступного рівня. До кожного прикріплений ментор
Це є велика компанія і це як плюс так і мінус.

У клієнта справи пішли вниз, тому він мусив значно скоротити команду. Про це нас попередили за місяць-два. Хто хотів підшукував собі нову роботу. А тих, хто залишився намагались по максимуму тримати на бенчі (до 4 міс). По закінченню бенчі за 1 місяць був нотіс та воля шукати нову роботу.