SharpMinds

Ужгород, Чернівці, Лісабон (Португалія), Sarajevo (Bosnia and Herzegovina), Amersfoort (Netherland)

4 грудня 2023 13:21

Oleksandr Utkin, Front-end developer

Проходив технічну співбесіду в SharpMinds, інтерв’юер був приємний і загалом співбесіда пройшла без неприємностей. Однак після так і не отримав фідбек, звертався до рекрутеси Анастасії, з якою спілкувався раніше, однак ніякої відповіді так і не отримав. Після тех. співбесіди залишився взагалі без відповіді.

Підтримали:  Emilia Maria Vityuk

Олександре, дякую за ваш відгук. Такі речі дуже цінні і допомагають всім нам стати кращими.

Мені прикро, що сталася така ситуація і ви вчасно не отримали зворотній зв’язок після співбесіди. Ми цінуємо ваш час та зусилля, витрачені на проходження нашого процесу найму.

Я рада, що вам сподобалася безпосередньо технічна співбесіда. Але ми усвідомлюємо, наскільки важливою є своєчасна комунікація після неї. Ми обов’язково врахуємо цей момент, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Знаю, що Анастасія вже надала відповідь. Сподіваюсь, вона була вичерпною і корисною. Якщо у вас залишились якісь питання — я завжди готова допомогти та надати необхідні роз’яснення.

Ще раз дякую за цінний зворотний зв’язок і бажаю гарного дня!