28 січня 10:03
Працюю в компанії вже майже 6 років і можу з упевненістю сказати, що це неймовірно чудова компанія та прекрасне місце для розвитку та професійного зростання.
— Безліч дійсно унікальних, цікавих та дорослих проектів в дуже різноманітних галузях.
— Відкрита та легка комунікація з усіма — менеджери та керівництво завжди готові вислухати, підтримати та допомогти у складних ситуаціях.
— Мінімум бюрократії: процеси організовані так, щоб не ускладнювати робочий процес, а робити його ефективним.
— Компанія завжди відстоює інтереси розробників, забезпечуючи комфортні умови праці та сприяючи професійному зростанню.
— З виплатами теж все дуже добре, завжди своєчасне надходження, а також багато різних додаткових подарунків та приємних бонусів.
— Окрім роботи, тут організовують безліч розважальних і розвиваючих заходів: тімбілдінги, лекції, тренінги та інші активності.
— Соціальна відповідальність. Компанія підтримує благодійні ініціативи, допомагає фондам та активно долучається до суспільно важливих проєктів.
Радий бути частиною цієї команди!