17 липня 2022 15:09
«SEVEN» була моєю першою компанією у сфері ІТ, куди я прийшла майже одразу по закінченню курсів із нульовим досвідом роботи за спиною. Колектив та керівництво прийняли мене тепло та одразу посадили до роботи. Значну кількість речей, котрих я перший час не знала чи не вміла, доводилося опановувати безпосередньо під час виконання робочих задач у досить швидкому темпі, що є складно та підійде не кожному. Проте для мене це був корисний досвід, завдяки якому я пройшла бойове хрещення та здобула залізобетонну базу знань за підтримки досвічених колег. Особливо хотілося би відзначити роботу UI/UX Engineer Косів Ярини та Managing Director Чунис Оксани. Дякую за час та терпіння.
Оплата праці здійснювалася регулярно та у повному обсязі, зокрема і після початку війни. Також на регулярній основі відбувався перегляд рейту, відповідно до кількості та якості виконуваних мною обов’язків.
Розслабону з 9 до 5 під каву тут очікувати не варто. Тільки праця, навчання та потужний розвиток. Тільки хардкор.
Дякуємо, Діано, за твою відверту оцінку! Ти була, без сумніву, здібним «новачком у сфері» та з тобою було приємно працювати. Тож, впевнена, той досвід, який ти отримала, стане прекрасною базою на шляху досягнення поставлених тобою цілей.
Ти будеш чудовим мембером будь-якої професійної тімки!
і заходь на каву при нагоді — час знайдемо ))