29 листопада 2023 21:28
Добрий вечір, дуже не задоволений вашим форматом, не було навчання і не було підтримки від когось з вашої команди, відповідали тільки ті самі люди, що проходили навчання. До того ж не було ніякої теорії, були тільки завдання і опис завдання, що важко назвати теорією, погодьтеся. І наостанок Кирило Козак, дуже груба і пихата людина, нічого не відписує і не відповіла нічого, коли пройшов термін, враження, наче з ним говорить якийсь непотріб, але то ж ні, то живі люди.
Я рекомендуватиму не співпрацювати з цією компанією.
Я ж буду рекомендувати співпрацювати з цією компанією:)
Озираючись назад, я вважаю цей формат відбору саме для трейні дуже лояльним і ефективним, так він займає час, так тебе можуть не взяти на роботу, але про це ж вказано в вакансії:)
Цей же формат для відбору «свіжої крові» практикують в EPAM, але там тебе чекає рік, це точно, такого виконання тасок без реальних проектів
А те що тобі не відповідали й ігнорили — у людини, може бути зараз багато роботи й власних занять — треба поважати чужий час й власний простір кожної людини