Моє знайомство з компанією Serverless Team розпочалося 10 місяців тому, коли я приєднався до команди як Business Manager. Це була моя перша серйозна робота, і я вдячний долі за таку чудову можливість. Протягом усього часу роботи я отримав безцінні знання, досвід та підтримку від колег та керівництва.
Serverless Team — це компанія, де поєднуються професіоналізм, інноваційний підхід та дружня атмосфера. Я завжди відчував, що моя робота важлива, а мої зусилля цінуються. Тут я навчився ефективно працювати в команді та вирішувати складні задачі.
Компанія також надає чудові бенефіти, які включають курси англійської мови.
Цей неймовірний досвід я завжди буду пам’ятати. Дякую Serverless Team за все!
26 Березня 2024 зі мені написав Кирило, як він себе називає, «CEO» компанії «Serverless».
З’ясувалося, що Кирило вигадав напів-шахрайську схему на Upwork. Він шукає рабів, платить їм, за його ж словами в 2, в 3, в 10 разів меньше кожен місяць, ніж отримує від замовника, як він сам про це пише на своєму каналі.
Зазвичай рекрутери отримують оплату один раз, але Кирило, володіючи феномінальною нахабністю, але не володіючи достойно навіть англійською мовою, вважає, що ми з вами йому зобов’язані платити, як феодалу.
Я б закрив на це очі, але Кирило називав свого замовника «другом», бо працює з ним 7 років. По факту він кидає свого «друга» на великі гроші щомісяця, вважаючи його лохом, а також всіх, хто на нього працює. Він платить розробникам $37,298 на місяць, як він вихваляється, але отримує в
В результаті замовник обурився, що його стрижуть як барана і плюнув у рожу Кирилу. Як справжній довбень^W CEO, Кирило подав до суду на мене, із наміром відсудити $10,000 за зіпсовану репутацію. Бо він чесний шахрай.
Порада: тримайтеся подалі від Upwork. Там таких шахраїв дуже багато і ви працюватимите за хліб.
Another takewawy: Компанія Serverless це не компанія. Вони не роблять ні-чо-го. Вам навіть не дадуть страховки чи надбавки на освіту. Я вже не кажу про обладнання чи сплату податку ФОП.
Жадібність Кирила справді вражає, адже він навіть пожалів грошей юристу і неправильно створив договір, в якому немає моїх даних. Він настільки жадібний, що надіслав мені листа, з вимогою переказати йому $3k, але залишає за собою можливість вимагати гроші в майбутньому !
Коли молодь гине на війні, то не можливо не відреагувати на такі дії, всі боряться за права людини, дуже висока ціна платиться за свободу, тому мій пост для того щоб більше ніхто не постраждав, та можливо зміниться і сам Кирило. Всім добра і віри в краще майбутнє без брехні.
Уся історія тут: t.me/kozak_upwork/407
Працюю в компанії на посаді PM трохи більше, ніж півроку. Це мій перший досвід роботи в ІТ, тому було цікаво, на скільки мене вистачить. Зараз розумію, що якби потрапила в іншу команду, то не факт, що хотіла би залишитися у цій сфері. Все ж таки ритм IT не всіх. Але поки не спробуєш, не дізнаєшся.
Новачкам (особливо non-technical) надзвичайно важливо мати supportive колектив — щоб можна було без страху йти на внутрішні зідзвони, знати, що отримаєш відповіді на свої питання та відчувати себе цінною частинкою команди. У мене цей match стався, тому я рада, що набираюся досвіду та маю бажання продовжувати це робити :)
Добрий вечір, дуже не задоволений вашим форматом, не було навчання і не було підтримки від когось з вашої команди, відповідали тільки ті самі люди, що проходили навчання. До того ж не було ніякої теорії, були тільки завдання і опис завдання, що важко назвати теорією, погодьтеся. І наостанок Кирило Козак, дуже груба і пихата людина, нічого не відписує і не відповіла нічого, коли пройшов термін, враження, наче з ним говорить якийсь непотріб, але то ж ні, то живі люди.
Я рекомендуватиму не співпрацювати з цією компанією.
Ось і пролетіли пів року як я працюю в Serverless Team 🙂
Це моя перша робота в ІТ компанії, так що напишу просто, в декілька пунктів, те що важливо для мене:
1. Гарний колектив, є ментор до якого можна звернутись
2. Цікаві проекти — можливо мені поки що щастить 😀
3. Зарплата вчасно, регулярний перегляд
4. Є бенефіти на всілякі ніштячки
5. Заняття з англійської мови
6. Доступ до курсів (я користувався курсом по тайпскрипту та AWS, пройшов сертифікацію AWS Cloud Practitioner).
7. Робочий макбук
8. 100% ремоут
Не знаю що ще розповісти, нехай кожен проставить собі плюси та мінуси біля кожного пункту. Особисто я задоволений на 100% 🙂
Успішно пройшов академію у Serverless й отримав свій перший офер в програмуванні й повністю задоволений, якщо коротко, хочете дізнатися більше — читайте далі:)
Після завершення академії я почав розвиватись у компанії — мене просто брали за ручку й вели світом програмування, показуючи різноманітні фішки й лайфхаки, роз’яснюючи мої помилки, яких було немало на початку.
В компанії є невеличка кількість бенефитів для робітників — грошики на спортзал, психолога, масажі й інші, це приклад того, чим користувався я для відновлення після роботи.
Є внутрішні заняття з англійської, але якщо ви вже маєте вчителя, на preply наприклад, то зможете сплачувати його з тих же самих бенефитів!
З самого початку мого шляху у цій компанії мені стало зрозуміло, що компанія дуже добре цінує своїх співробітників, допомагає й підтримує їх розвиток.
Регулярний перегляд заробітної плати, власний MacBook, робота віддалена... далі, далі й далі — це можна робити ще довго!
На завершення хочу сказати, що робота в Serverless — це найкращий сценарій для початку моєї кар’єри, навіть кращий, ніж я собі міг уявити:)
Дивний досвід відбувся з цією компанією.
Відгукнувся на вакансію Trainee Backend Developer, як я зрозумів, це взагалі мав бути краш-курс для початків, а не вакансія для однієї людини. Мені швидко відповіли, добавили в чат, де кожного дня долучалися учасники, надали посилланя для підготовки і з 1 числа повинно було щось початися, але що саме нам ніхто не пояснив, ніяких організайних питань. Але через пару днів мене видалил з чату без всяких пояснень, і на пошту не відповідали.
Було б чудово почути хоч якусь відповідь...