Співпрацювала з даною компанією на одному з проектів. Офер отримала досить швидко після інтерв’ю і тестового завдання. Проблем під час роботи не виникало так як весь організаційний процес був добре налагодженим і робота була дійсно в задоволенння. Особливо вразила координація зі сторони Serious Software — це повна підтримка під час процесу, що привело до швидкого і якісного результату. Рекомендую дану компанію і буду рада попрацювати разом ще.
Працювали разом з Serious Software по e-commerce та finance проектах. Компанія проявляла великий інтерес до моїх ідей і пропозицій, що дозволило мені бути творчим та ефективно виконувати свої завдання. Відмічу комунікацією командою та Тім Лідом, в кожен проект був хороший онбординг та координація. Співпрацею з Serious Software задоволений.
A good place to gain experience in different fields and career opportunities as I work on projects all over the world. The company is growing but keeps caring about employees and our security at the same high level.I glad to be a part pf Serious Software team.
Работал в компании с американским проектом. Остался очень доволен работой с Serious Software. На своем проекте с проблемами не сталкивался. Serius Software всегда дает фидбек от клиента и помогает ответить на вопросы достаточно оперативно.
Однозначно рекомендую. Serious Software является outstaff компанией, то есть работа проходит непосредственно в команде и на проекте клиента, а с Serious Software решаются лишь вопросы, касающиеся отпусков, больничных, зарплаты. Подобное тесное взаимодействие с клиентом позволяет больше фокусироваться на работе, не отвлекаясь на различные бюрократические моменты, такие как «запросить доступ», «попросить разрешение на что-то» и т.п. Работаю на своей машине, зарплата достойная, отпускных 24 дня, больничных 5. Процесс найма проходил в несколько этапов-интервью с клиентом, предложение о работе получил довольно-таки быстро.
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.