SEOBROTHERS

Рига (Латвія)

21 травня 13:05

Svitlana Tkachuk, Website manager

Написала мені Дарія в linkedin з пропозицією роботи, домовились на 18:15. Приходу додому підключаюсь вчасно і нікого. Чекаю. Нікого. Пишу в 18:18 чи в силі міт?! В результаті, мені відповіли через 2 дня, мені написали що чекали мене з 18, і чекали 5 хв! На наступне моє повідомлення, яке я перерепостила що ми домовились на 18:15 (ігнор)І потім просто перестали відповідати і ігнорують. Бачу Дарія веде далі сторінку в linkedin, думала я вже мало що трапилось. Бо не по моїй неуважності співбесіди не відбулося а по неуважності Дарії! Якщо рекрутер вже такий, то далі в компанії тільки гірше.

Дякуємо за Ваш відгук і щиро вибачаємося за ситуацію, що склалася. Ми дуже цінуємо час кожного кандидата і розуміємо, наскільки важливою є прозора і своєчасна комунікація.
Можливо, виникло непорозуміння щодо часу зустрічі. Нам дуже шкода, що це вплинуло на Ваше сприйняття нашої компанії.
Ми постійно працюємо над удосконаленням процесів і врахуємо цю ситуацію для покращення нашої роботи.
Бажаємо Вам успіхів у професійному розвитку і будемо раді, якщо зможемо відновити Вашу довіру в майбутньому.