Selleriti

до 20 спеціалістів

14 серпня 12:23

Микита Паншин, PPC спеціаліст

Недоброчесна компанія! Не заплатили за роботу.

Домовлялись при початку роботи на одну зарплату, через два тижні роботи запропонували на третину меньше. Керівник активно займається мікроменеджментом, при цьому навіть не може нормально ставити завдання, не деякі питання взагалі не відповідає, чи відповідає через півдня. Організації роботи немає зовсім. В PPC рекламі керівник розбирається дуже слабо, тому ви не зможете запропонувати покращення в роботі реклами.

Сьогодні зранку без попередження, нічого не написавши, керівник вимкнув робочий акаунт. В особистих повідомленнях нічого не відповів на моє повідомлення. Написала його помічниця, що не пройшов випробувальний термін. Коли я спитав про оплату, сказала що були помилки, які злили бюджет. При цьому конкретні помилки, при яких «зливались» бюджети мені на назвали, не кажучи вже про те що керівник не захотів спілкуватися.

Крім керівника PPC спеціалістом працюють дві його знайомі. Вакансія активна постійно, але чомусь не можуть знайти собі такого як їм треба спеціаліста.
Й не дивно!
Не рекомендую влаштовуватися в цю компанію, щоб вам не пропонували.

p.s В кампанії використовується софт власної розробки. Можливо нові робітники потрібні тільки для того щоб протестувати його софт.