Selleriti

до 20 спеціалістів

1 відгук

Подалася до них на вакансію (без досвіду) єдина була вимога англійська В1 (у мене є). Написали що я їм не підходжу на питання чому відповіли не сподобалося супровідний лист але на Джині резюме це нормальна практика його я й відправила . Тоді я запитала чи читав цей Віктор моє резюме він написав, що в резюме нема конкретики в цифрах й він не побачив моєї мотивації. Іноді таки як цей Віктор дуже багато на себе беруть та поводяться дуже не професійно.

Олено, дякуємо за відгук і шкода, що взаємодія залишила таке враження.
Пояснюємо наш процес:

У вакансії обов’язковою умовою був супровідний лист + відповіді на важливі для нас питання — це перший етап скринінгу, який однаковий для всіх кандидатів і допомагає оцінити мотивацію та комунікацію. Ви просто надіслали відповіді, тож за відсутності короткого супровідного листа ми, на жаль, відмовляємо автоматично.

Додаємо опис з вакансії:

Як податися (це важливо)

Будь ласка, дотримуйтесь інструкції:
Надішли один PDF-файл Прізвище_Ім’я_CV.pdf (1–2 сторінки) + короткий супровідний текст (своїми словами).
Додай у супровідний кодовий рядок:
читав(ла) умови — готовий(а) працювати в слоті 09:00–18:00 (Мадрид)
Вкажи рівень англійської (B1/B2/... ) і твій часовий пояс.
Вкажи чесно: чи маєш зараз власний бізнес/активний фріланс?
Додай за бажанням 1 посилання на таблицю в Google Sheets/дашборд (якщо є наявні кейси з реклами).

Роль Amazon PPC вимагає аналітики та точності, тому в резюме ми очікуємо конкретики в цифрах про ваші досягнення та роботу. У надісланому резюме були загальні описи без числових показників, тому ми не могли перейти до наступного етапу.

Ми завжди спілкуємося коректно й просимо того ж від кандидатів; Ви почали переходити на особистості, персональні оцінки та переходи на особистості для нас неприйнятні.

Бажаємо успіхів у пошуку!

Перейти до дискусії