Прийшов у компанію на позицію trainee, зараз виріс до strong junior. Колектив супер, від ментора до техліда відчувається всебічна підтримка. Потрапив на важкенький для trainee проект завдяки чому супер прокачався.
Дякую колективу й компанії. Продовжуємо трудитись й зростати!

Підтримали: Oleksandr BilonozhkoJulia Fedorova

Не дивлячись на те, що я з вами з Selecto не довго, можу впевнено сказати, що Selecto круті. В Україні на ринку є багато оutsource компаній, як в Києві так і у Львові чи інших містах, але чим відрізняється Selecto так це дизайн команда, відношення до дизайнерів, розвиток, активності і т.п. Дуже круто, що ви стараєтесь працуювати з такими активностями як Discovery і User Research, не багато компаній в Україні вирористовують підхід до виконання проєктів як у вас і це вам дає перевагу. Продовжуйте в тому ж русі.

Пропрацював у компанії Selecto 3 роки. Чудове місце для професійного розвитку, де можна попрацювати із різноманітними проектами. Затишний офіс та приємні люди, створюють особливу атмосферу роботи.
Рекомендую для людей, які хочуть реалізувати свій потенціал та хочуть впливати на рішення у проектах/компанії.

Отличная компания. Дружный коллектив, человеческое отношение со стороны руководства, помогают разобраться и решить все вопросы. Работать было приятно, все предельно честно и прозрачно. Остался приятный осадок ностальгии.