За чотири роки роботи в компанії отримав досвід, який важко здобути деінде. Особливістю роботи тут є різноманітність проєктів: багато західних, цікавих, які дозволяють не лише зануритись у передові технології, але й покращувати англійську на практиці.
Одним з найбільших плюсів є PDP кожні пів року — це допомагає ставити цілі та бачити свій прогрес. Керівництво підтримує ідеї, швидко реагує на звернення і створює умови, щоб працівники почувалися комфортно та ефективно працювали.
Колектив чудовий, легко знайти підтримку та обмінятись досвідом із колегами. Тут цінують як професійні якості, так і особистий розвиток, а корпоративна культура створює атмосферу, в якій хочеться рости і розвиватись далі. Рекомендую компанію всім, хто хоче працювати в комфортному середовищі над цікавими проєктами.
Working at SECL Group for three years has been an invaluable experience for me. It is a company where I was able to grow professionally and unlock my potential. I especially want to highlight our team — true professionals who are always ready to support, share knowledge, and help in any situation. Together, we tackled numerous challenges and achieved significant results.
During my time at SECL Group, I had the opportunity to work on a large and complex project in the automotive industry, involving a team of 15 people. This project was a significant milestone in my career, allowing me to collaborate with talented colleagues and overcome intricate challenges.
SECL Group is a place that values each employee, encourages initiative, and fosters development. There are always opportunities for learning and career advancement. The work atmosphere combines friendliness and professionalism, making daily work both comfortable and productive.
I am grateful to SECL Group for the opportunities provided to me and for the support of my team throughout the journey. It was an incredible experience that I will remember with warmth and pride.
Я працював у Secl Group як Backend-розробник і за 4 роки робити хочу сказати, що це був дуже крутий досвід. По-перше, тут працюють справжні професіонали, від яких багато чого можна навчитися. Компанія дає можливість спробувати себе на різних проектах, що дозволяє постійно розвиватися і не застрягати на одному місці.
Крім того, колектив тут дуже дружній і завжди готовий підтримати. Є відчуття, що ти працюєш не просто в команді, а серед друзів. Керівництво також дуже розуміюче, завжди на зв’язку і готове вислухати будь-які пропозиції чи проблеми. Я радий, що мав можливість бути частиною саме цієї команди.
Работал в SECL Group на позиции Project Manager. За это время очень вырос как PM и получил бесценный опыт. Компания стимулирует сотрудника к развитию, предоставляя для этого все необходимые условия, начиная от поддержки ведущих специалистов компании, заканчивая большим разнообразием проектов в различных доменах. Однозначно подходит для тех, кто не боится вызовов и хочет развиваться как специалист.
Йде другий місяць війни, а підозрюю, що компанія продовжує працювати на благо москальських замовників!
У мене все. Висновки робіть самі!
нікіта семенов, прокоментуєш?
Олег, напевно з цієї причини у нас У ВСІХ 20+ вакансіях потрібна розмовна англійська? Так, у нас були проекти від російських офісів великих міжнародних корпорацій, але всі вони були відразу зупинені на початку війни. Я розумію, що в тебе і твоєї подруги є особисті претензії до мене, але писати неперевірені речі з коментарями «підозрюю» — це дуже дивно. У тебе була можливість спитати поточних співробітників, але ти цього свідомо не зробив.
По-перше, моє ім’я українською пишеться не так, можна було вивчити за рік роботи у нас. Я — Микита
По-друге, всі проекти, пов’язані з рашкою, були закриті відразу ж після початку війни, включаючи той проект, на якому ти успішно працював цілий рік: joxi.ru/Q2K3Pb4COEw9P2
По-третє, ми дійсно працюємо на благо, ось тільки на благо України:
joxi.ru/DrlDZGlHKjaKGr — ось боремося на економічному фронті, успішно допомогли вийти з рашкі кільком великим компаніям, зокрема допомагали з виходом Апворка і Нестле, навіть у особливий список ворогів російського народу потрапили. І погрози отримуємо: joxi.ru/823Mlq4tzlewLr
joxi.ru/8AnYRQWTNk59P2 — ось броники купую власним коштом. Зараз організував великий збір грошей у Нідерландах, скоро партію відправлятимемо в Україну.
joxi.ru/VrwLwLDioV9XGm — ось просимо донатити на армію та фонд Повернись живим, кожен день 5 наших співробітників роблять розсилки вже більше місяця, пожертвувань багато
По-четверте, у нас дійсно є проект для Кіа Моторс для 10+ країн, який був переданий до Казахстану, оскільки Кіа, як і всі автовиробники, йде з рашки. Всі операції будуть вестись з Казахстана, зараз клієнт передає цей і інші проекты туда. І навіть не дивлячись на це, ми відмовилися від проекту. І твоя подруга Люба це знає, бачила листування.
По-п’яте, ми більше не отримуємо прибутку, ще на початку війни я всім оголосив, що всі гроші до кінця року йдуть на підтримку співробітників, а що залишається — на армію: joxi.ru/12MnPb4TgQn95A
Але впевнений, тобі все це не важливо, як ти мені в пп і відповів раніше. Це вже другий пост у відгуках від тебе (залишу скрін твого минулого відгуку на згадку: joxi.ru/nAyDNOQH9epKV2 ) і вочевидь не останній. Тільки тобі завжди щось не подобається. І насамкінець хочу тобі нагадати, що не тільки в тебе в Україні близькі люди.
Приятная компания. Коллектив довольно сплоченный и неадекватов замечено не было. ЗП точно в срок, после увольнения полный расчет за все проработанные часы, никаких претензий. Были ребята выше рейтом у которых можно было проконсультироваться, мне не отказали/отморозились ни разу. Веселые корпоративы, мне понравилось). Так как работал на удаленке, то оценить наличие печенек и чистоту туалета не могу. В общем от работы в SECL остались приятные впечатления
Працював в компанії більше року. Компанія займається як аутсорсом, так і продає своїх працівників на аутстаф. За період роботи побував в основному на 2 проектах (1 аутсорс та 1 аутстаф). Працівники в більшості з України (90%) та країн Західної та Центральної Азії, тому внутрішня комунікація відбувається легко та зрозуміло. Проекти різної складності та величини (від великих команд, до
Офіс у Львові:
Олег, вижу ты на меня чуть в обиде из-за корпоратива) Но в любом случае спасибо за фидбек! Мы его приняли и будем стараться стать лучше.
Хотел бы дополнить информацию из отзыва, для полной ясности:
1. Большие проекты, ты забыл упомянуть, что есть проекты и по 15 человек, которые растут дальше.
2. Неиспользованный отпуск с этого года выплачивается и ты видел это сообщение в чате еще до увольнения. Ты нас покинул еще в прошлом году и новые правила на тебя не распространялись.
3. «Текучка» на твоем проекте была связанна с тем, что клиент останавливал работы 2 раза и искал финансирование, нам пришлось переводить людей в другие проекты и потом садить новых (в том числе тебя), когда работа возобновлялась. Обычно там стараемся не делать, сам знаешь).
Ну а за корпоратив не обижайся. Корпоративы — только для текущих сотрудников, партнеров и контрактников.
Успехов на новом месте работы!
Secl Group — це моя друга компанія, у якій мені пощастило працювати. За майже рік часу попрацював на декількох цікавих проектах.У командах дружній колектив, хороший менеджмент, постійно покращують робочі та організаційні процеси.
Компанія швидко росте та розвивається, і робить все для того, щоб ти розвивався разом з нею.
Декілька разів на рік компанія проводить тімбілдинги у карпатах, і це дуже круто) Працював з офісу, бо тут завжди панує дружня родинна атмосфера, великий просторий офіс з тенісним столом, настолки після роботи.
Неодмінно буду рекомендувати компанію)
Чудова компанія для старту в IT.
Дуже рада, що мала змогу попрацювати в
дружній атмосфері з крутою командою.
Керівництво компанії піклується про кожного співробітника і
часто проводить опитування для оптимізації процесів, та покращення умов.
Є цікаві плюшки у вигляді мед.страхування та крутих корпоративів.
Загалом, маю позитивні враження від компанії.
Дякую)
Мені пощастило бути частиною цієї компанії, тому що це був надзвичайний досвід, який я наврядчи б десь ще отримав. Основною перевагою SECL Group сміливо можу відзначити великий набір різнорідних проєктів, бурний професійний ріст, в незалежності від спеціалізації. Компанія росте над собою з кожним кварталом, що не може не дивувати. Є система PDP на кожні пів року, винагорода росте прозоро і швидко, що однозначно є плюсом.
В офісі панує дружня атмосфера, люди тут щось більше, аніж робочий колектив, швидше — сім’я.
Рекомендую усім, хто бажає зрости як спеціаліст і працювати над цікавими проєктами
У SECL Group я почала свою кар‘єру, дуже вдячна компанії за таку можливість. Колектив відкритий і дружній, завжди готовий допомогти, ділитись своїм досвідом. Багато цікавих неоднотипних проєктів. Компанія стрімко росте і розвивається, працює над удосконаленням процесів. Лишились приємні враження від роботи тут
Пропрацював у компанії близько року. За цей період зрозумів, що компанія дійсно крута, постійно розвивається і вдосконалюється. В компанії працюють дуже приємні люди, які є фахівцями своєї справи. Працювати в SECL Group дуже комфортно завдяки можливості розвиватися і завдяки вищеописаному колективу, який завжди підтримає. Рекомендую всім =)
I worked in this company for over a year, and I want to thank all my colleagues, who shared with me all our successes and challenges during this period. The comprehensive support of the people I worked with made the work environment extremely pleasant and friendly. SECL — is a good place for an exciting experience and professional growth.
SECL Group — це та компанія, де є можливість розвиватись і вивчати нові технології, адже є багато різноманітних проєктів різного рівня складності. Мене дуже приємно вразило ставлення до працівників і загальна атмосфера — тут піклуються про твій комфорт, дослухаються та цінують — це один з найбільших плюсів, адже таке зустрічається рідко. Не можу не згадати колектив — всі скілові, веселі, ніби долучаєшся до сім’ї.
Якщо ви в пошуках роботи, або плануєте змінювати місце роботи — SECL Group це те, що вам треба)
Пропрацював в компанії 1 рік, можу сказати, що зі сторони керівництва не тільки вимоги, але і розумний інтерес до того як йдуть справи на проекті, готовність включитись в процес при необхідності, щоб підтримати хід проекту і допомогти уникнути овертаймів.
На проекті якщо комусь потрібна допомога, то команда допоможе вирішити труднощі спільними зусиллями
Третий год работаю здесь на должности внештатного дизайнера. Из того, что сразу бросается в глаза, это очень дружественная, по-настоящему семейная атмосфера. Много интересных проектов и хороший PM — настоящий профи в своем деле.
Единственное, что хотелось бы, это каких-то плюшек внештатным сотрудникам, а в остальном все отлично).
Успехов компании и надеюсь посотрудничаем еще не один год)
За більш ніж два роки роботи в компанії можу сказати впевнено, що компанія дає досить крутий старт для тих, хто хоче розвиватись і навчатись. Щоб не ставалось — колектив в цій компанії один з найкращих, які я коли-небудь зустрічав. Керівництво ставиться лояльно до прагнення вивчення нових технологій та розвитку в них.
Якщо ти прагнеш до розвитку то ця компанія — саме те що потрібно!
Дуже хороша компанія а особливо для тих хто починає свій шлях в іт. За час роботи в Secl Group мав можливість попрацювати як у маркетинговому відділі так і побути PM-ом на проектах. Дружній колектив, сімейна атмосфера. Рекомендую!
Після технічної співбесіди пройшло 16 днів до відповіді від компанії щодо мене, при тому, що кожного тижня я сама дзвонила в HR-відділ і запитувала про себе, на що чула «технічно все гарно, але ми ще співбесідуємо людей». Під час останнього дзвінка я запитала чи є сенс ще чекати і якщо так, то скільки. Дівчинка відповіла, що вони досі проводять співбесіди, але дасть мені відповідь сьогодні. В той самий день я отримала листа, що вони не можуть запропонувати співпрацю, причини не було. Такий от досвід.
Добрый день, Маргарита Иваненко.
Действительно, мы дали вам отказ и не просто так. Давайте разберем причины:
1. Мы не обязаны ускорять собеседования и 16 дней для поиска кандидата — недостаточно обычно. Средний цикл на рынке
2. prntscr.com/t6gf4c — это скрин с вашего резюме. За 2 года вы сменили 4 компании, то есть по пол года в каждой. Это нас насторожило и мы взяли фидбеки у ваших прошлых работодателей, после чего выяснилось, что с 2х компаний вы были уволены со скандалом. Предполагаю, что и с остальными была та же история, нам хватило 2х фидбеков.
3. prntscr.com/t6gd27 — это скрин с нашего отчета по собеседованию, та часть, в которую я могу раскрыть.
А на будущее знайте, что все адекватные работодатели берут фидбеки у прошлых компаний, особенно в случае частой смены работы. Так что в следующий раз, как решите пропасть на несколько дней, хорошо подумайте стоит ли это делать. И еще стоит помнить, что есть черные списки, в которых людей вносят именно после вот такие пропаданий и я вижу, что одна из компаний вас уже туда внесла. Ах да, Marharyta Ivanenko, не забывайте, что этот отзыв через несколько дней попадет в Google и вас еще и там будет подсвечивать, опять же благодаря вашей позиции.
Прежде, чем винить окружающих, подумайте над своими прошлыми поступками. Мы не виноваты, что вы косячили до нас. Наша вина лишь в том, что мы вообще пригласили вас на собеседование.
This great company has taught me many things ... For example, to be persistent, overcome difficulties, rejoice and celebrate victories! I ADVISE you to join a family, why a family? Because you will not find a more friendly and united team. Only positive reviews for SECL Group.
Best reguards for everyone!
За 3 года работы SECL Group я прошел путь с нуля до специалиста по фронтед разработке.
Хочу отметить высокий профессионализм руководства и команды, дружный и сплоченный коллектив, всегда интересные задачи и проекты.
Компания предоставляет все условия для успешной работы и всестороннего развития сотрудников.
Особая благодарность директору Семенову Никите за помощь и поддержку.
Погоджуюся із Taras Djachushun, пропрацював аналогічний період, і так само маю тільки теплі спогади про компанії і колектив
The company with a good team and inner home atmosfer. SECL group — it’s a good company for Python and JS frameworks programmers.
Main benefits:
— flexible schedule
— salary reviews every 6 months
— inner self-education system
— managers and technical team leads are high profile specialists
— medical insurance
Here you can find interesting projects in finance and e-commerce directions. And good people!
In the beginning it was going to be just a job, but now I`ve realized that this company became a part of me. We changed a lot of things and make this company better with a lot of benefits. SECL is open to people with willing to grow.
+ hospitals, for which there is no need to justify
+ a great insurance
+ possibility sometimes work from home
+ a really flexible schedule
+ a very free atmosphere
+ and great people)