Всім привіт. Розповім свою історію спілкування з компанією і рекрутером.
Отримав відгук від рекрутера Тетьяни, але спілкувався з Анною. Перше, сама рекрутер чудова, все розповіла, чудово поспілкувалися, після чого я отримав позитивний фідбек від команди та почав робити тестове завдання. Після чого я отримав відповідь, що перше завдання було виконане гарно, навіть краще ніж у всіх інших кандидатів але далі просто сюр.
Вакансія була з вимогою до кандидата 0.5 роки, на два інших завдання отримав відповідь, що вони «доволі базові», хоча виповнено було більше, ніж є в самому завданні. Але які повинні бути не «базові» відповіді на «базові» питання (коли ти майже нічого не знаєш про компанію) від кандидата з досвідом в пів року? (я маю доволі обширний досвід у різних вертикалях).
Попросив переробити завдання, так як скинув його швидше, ніж за 24 години, рекрутер погодилась допомогти, бо до цього спілувалися дуже добре, але після цього ігнор.
Мав наглість показати своє виконане ТЗ двом людям зі сфери, на що отримав відповідь:"Компанія сюр, самі не знають кого шукають, і просять самі не знають чого".
Ще раз дякую рекрутеру Анні, одні з самих приємних співбесід за все життя!)
привіт, Денис!
нам дуже прикро чути такий відгук, але постараюсь ще раз все пояснити з нашого боку
на цю вакансію ми дійсно були готові розглянути людину з піврічним досвідом в продажах, але за умови сильного бажання розвитку і класної енергії, та якщо б людина підійшла нам по корпоративній культурі
в інший випадках, наш ідеальний варіант, була людина з 2 річним досвідом в продажах B2B, у твоєму ж випадку був навіть більший досвід
ми по різному оцінювали б завдання людини з піврічним досвідом і більшим, тому в твоєму випадку ми очікували більш повної відповіді на інші два запитання (можемо ще раз написати тобі, чого конкретно нам не вистичило там)
до того ж, твої фінансові очікування були на рівні мідла, але ні як не джуна)
ми не готові були погодитись на переробку завдання, так як це було б несправедливо по відношенню до інших кандидатів
ми звернемо увагу на наше завдання на майбутнє, але вважаємо його максимально приближеним до завдань на цій посаді, а також дякуємо за високу оцінку співбесіди з нашим рекрутером)
Вітаю! Наразі перебуваю на етапі співбесід у даній компанії, але вже хочу поділитися своїми першими позитивними враженнями від спілкування з рекрутером Анною Атаєвою. Вона провела надзвичайно професійне перше інтерв’ю, приділивши багато уваги деталям як мого досвіду, так і вимогам компанії. Спілкування було максимально коректним та екологічним, зберігаючи професіоналізм на кожному етапі. Окремо хочу відзначити швидкий та якісний зворотний зв’язок. Дякую за приділену увагу, до моєї кандидатури!
Привіт! Працюю в компанії майже 3 місяці й хотіла б поділитися своїм досвідом та враженнями. Перш за все, хочу відзначити позитивну атмосферу в колективі — колеги завжди готові допомогти та поділитися знаннями. Взаємодія з керівництвом на високому рівні, з постійним і конструктивним зворотним зв’язком. Для мене особливо важливо, що тут є можливості для кар’єрного зростання та професійного розвитку.
Я дуже рада працювати в компанії, де всі об’єднані спільною метою та підтримують один одного!