я почав працювати в SDC Verifier на початку цього року. Це компанія яка розробила софт для структурного проектування, FEA аналізу та перевірки відповідно до галузевих стандартів... на перший погляд може виглядати все дуже складно, але якщо ви захоплюєтеся подібними справами і хочете себе випробувати, це точно варто перевірити.
Одна річ, яка мені дуже сподобалася на старті роботи, це те, що вас не кинуть в глибину. В компанії дають багато часу, щоб ознайомитися з портфоліо своїх продуктів та галуззю, і це чудово.
Все організовано в спринти, тож легко залишатися на шляху, а спілкування з усіма є надзвичайно відкритим і прозорим. Крім того, є бенефіти для власного розвитку. І, чесно кажучи, список плюсів можна продовжувати й продовжувати.
Єдиним мінусом є те, що якщо ви працюєте віддалено, як я, ви пропускаєте офісні тімбілдинги та івенти які, як я чув, є дуже веселі.
If you want as company with a character, company with respect to your personal space, company with extreme dedication to it’s product — you are in the right place to be.
Love it here.
Мій шлях у цій компанії лише починається. Бачу багато позитивних моментів для новачка: усі три співбесіди пройшли максимально комфортно, колектив — супер лояльний, усі організаційні питання дуже швидко вирішуються, можеш розраховувати на допомогу колег.
Знаю, що для багатьох важливим аспектом є стабільність компанії. Тут також можна сміливо ставити галочку — деякі спеціалісти працюють вже більше десятиліття.
Окрім того компанія заохочує різносторонній розвиток працівників.
Наразі бачу лише плюси роботи у цій фірмі.
Вже другий рік поспіль працюю в компанії, яка є прикладом правильної, збалансованої та мега професійної моделі девелопменту та взаємодії з клієнтами. Команда крутезна, дуже прихильна та щира. В нас завжди почуваєшся своїм серед своїх. І ще для мене важливо — це стабільність проєкту. Декотрі працівники на посадах вже другий десяток років.
Чудова дружня компанія із цікавими проєктами та задачами. Горизонтальна структура менеджменту, безліч можливостей для розвитку та втілення своїх ідей. Моя позиція дозволяє спілкуватись із найкрутішими інженерами провідних компаній світу. Компанія та менеджмент турбуються про своїх працівників на ділі, а не на словах.
Компанія прекрасна. Ставлення до працівників на високому рівні: часті тімбілдинги, до твоїх прохань дослуховуються, дають можливість розвитку в тому напрямку, в якому тобі би хотілося , і багато додаткових плюшок. Затишний офіс та дружній колектив.
Працюю з 2017 року. За цей час, компанія виросла в кілька раз і відкрила ще один офіс. Успішно поєднуємо досвід ремоут та роботи з офісу. І хоч ми виросли вже досить багато по людях, у нас великий дружній колектив. Подобається те, що наші інженери та розробники допомагають розв’язувати складні інженерні задачі.