Я пропрацювала в SDA рік і можу сказати, що це був дуже хороший досвід для мене.
Ще на етапі рекрутингу мене дуже здивувала швидкість процесу. Від першого інтро дзвінка до моменту, коли я вже прийняла офер, пройшла всього одна доба. Це був найшвидший хайрінг процес у моїй карʼєрі.
Я працювала в менеджменті і мала можливість напряму співпрацювати з CEO Сашею Шубіним. Для мене це було великим плюсом. У роботі не було мікроменеджменту. Навпаки, відчувалась довіра і свобода у прийнятті рішень. Мені дуже імпонувала чесність і відкритість у комунікації з командою. Саша завжди був прозорий у своїх думках, планах і підході до роботи.
Окремо хочу сказати про підтримку від Саші. Я завжди відчувала, що можу звернутися з питанням, порадою або ідеєю. Це створювало дуже здорову і комфортну робочу атмосферу.
Я дійсно задоволена нашою співпрацею і вдячна за цей досвід🩷
Лєро, дякуємо за щирий і детальний відгук. Раді, що досвід роботи в SDA залишив у тебе позитивні враження.
Щиро дякуємо за твою роботу та вклад у розвиток outbound напряму, а також за відповідальність і відданість, з якими ти підходила до своєї ролі.
Бажаємо тобі подальших успіхів, професійної реалізації та нових цікавих етапів у кар’єрі!
Я працюю в SDA на посаді LeadGen Manager 2 роки — це моє перше місце роботи в IT. І я дуже рада, що, обираючи між кількома компаніями, обрала саме SDA.
1. У компанії панує дружня та приємна атмосфера. Тут точно не про токсичність чи некультурну поведінку. Думаю, багато залежить від керівництва — і тут воно справді чудове. Окремо хочу відзначити нашого CEO Сашу Шубіна — дуже крутий та розуміючий керівник, з яким завжди приємно працювати. Загалом команда професійна, підтримуюча та дружня.
2. У компанії підтримують розвиток співробітників, дають свободу в діях і довіряють у роботі.
3. Компенсація завжди виплачувалася вчасно — за весь час роботи жодного разу не було затримок. У цьому плані все працює як годинник.
Загалом, щиро рекомендую SDA ❤️
Проходив відбір на Middle Flutter Developer. Після позитивного фідбеку (21.01) отримав запрошення на технічне. Далі почався двотижневий процес «узгодження слотів»: Рекрутер може добами не відповідати. Кожне «відразу повернусь» закінчувалось тривалим мовчанням. За 10+ днів конкретної дати так і не отримав. Бачу схожий досвід в попередніх відгуках. Неповага до часу інших. Компанія можливо непогана, але recruitment process потребує уваги.
Ілля, доброго дня!
Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом.
Ми дійсно попереджали про те, що узгодження технічної співбесіди може зайняти більше часу, з огляду на складність координації графіків усіх учасників процесу. Водночас розуміємо, що затримка у відповідях та загальна динаміка могли справити неприємне враження — нам прикро, що так сталось.
Ваш зворотний зв’язок є для нас цінним і вже став частиною внутрішнього аналізу з метою покращення взаємодії з кандидатами на кожному етапі.
Бажаємо вам подальших професійних успіхів та якісного досвіду в майбутніх співбесідах.
З повагою,
HR Manager, Людмила Омарова
Дуже цікавий процес рекрутингу у цій компанії. Спочатку тебе знаходять і сконтактовують із рекрутером Таїсією, а потім вона двічі не приходить на заплановану співбесіду. Перша співбесіда була відмінена за 10хв до початку, тому я , звичайно, розуміючи, в яких реаліях ми живемо, погоджуюсь її перенести. Але коли вдруге HR не приходить на співбесіду без попередження, то це вже звичайно неповага не лише до кандидата , а й до компанії. Прошу компанію звернути увагу на професійність своїх рекрутерів, адже перше враження вдруге не справиш.
Працював у SDA близько року як Node.js Developer. Найбільший плюс для мене — це команда: дуже професійні й водночас людяні колеги, з якими було легко працювати й спілкуватися. Часті all-hands, у тому числі неформальні, створювали атмосферу єдності — всі знали, хто чим живе, і завжди можна було розраховувати на підтримку
Керівництво теж залишило позитивне враження — відкрите, без зайвого пафосу, завжди на зв’язку з командою. Мінімум бюрократії, комунікація пряма й чесна, рішення зрозумілі
Проєкти були різні, з різних ніш, тому робота не виглядала одноманітною. Я, як інженер, мав достатньо свободи у виборі технічних рішень, при цьому поруч завжди був тімлід, до якого можна звернутися за порадою
Були бонуси й подарунки, але для мене головне — це рівень довіри й автономії, який дає компанія. Загалом компанія залишила досить позитивні враження — це комфортне місце для роботи й гарний варіант для професійного зросту — рекомендую)
Маю дуже неоднозначні почуття до процесу рекрутингу.
Після першого інтерв’ю отримала зворотний зв’язок від рекрутера Валерії, далі була співбесіда з СЕО Алексом, яка, на мою думку, відбулася добре. Після цього мені повідомили, що повернуться із подальшою інформацією, але цього не сталося. На моє звернення відповіді не отримала, а повідомлення залишилося непрочитаним.
Було б важливо зрозуміти, що саме пішло не так, і отримати пояснення, а не залишатися без будь-якого фідбеку.
Доброго дня, Анно!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — для нас дуже важливо розуміти, як кандидати сприймають наш процес відбору.
На жаль, через велику кількість охочих долучитися до команди цього разу, час на опрацювання всіх відгуків був довшим, ніж зазвичай. Ми завжди прагнемо надавати зворотний зв’язок якомога швидше, але у вашому випадку він надійшов через 2 тижні після співбесіди.
Розуміємо, що очікування може бути непростим, і щиро перепрошуємо, якщо це створило для вас незручності.
Ми цінуємо ваш інтерес до нашої компанії та бажаємо успіхів надалі!
Я мала нагоду працювати в компанії протягом двох років і щиро вдячна за теплу та підтримуючу атмосферу, а також за чудових колег, з якими приємне спілкування триває навіть після завершення співпраці.
Окремо хочу подякувати за довіру на початку мого професійного шляху та можливість брати участь у цікавих проєктах, які сприяли моєму розвитку як фахівця.
Бажаю компанії багато цікавих проєктів, нових нагород і досягнення всіх планів якнайшвидше!🫶
Не працювала у SDA, адже вибір впав на іншу компанію, проте хочу поділитися своїми враженнями щодо процесу відбору.
Валерія- рекрутер, яка дійсно гарно виконує свої обовʼязки, вона професіонал. Завжди залишалась на звʼязку, відповідала на питання, ознайомила мене з усією інформацією, дуже привітна та відкрита. З нею було надзвичайно приємно спілкуватись на усіх етапах.
Також спілкувалась з Head of Sales. Тут теж саме, лише гарні враження.
Також хочу зазначити, що компанія йде на зустріч потенційним співробітникам. Мені, наприклад, потрібно було значно більше часу на те, щоб ухвалити рішення щодо прийняття оферу, і SDA мені цей час надали, за що я дуже вдячна.
Не обрала цю компанію не через якісь негативні моменти, мені все дуже сподобалось. Я обирала між різними позиціями і в решті обрала трішки інший напрям для себе.
Проработала в SDA Company почти год на позиции Front-End Developer (React).
Это был мой первый опыт работы. Именно здесь мне дали возможность попасть в эту сферу, и я очень благодарна компании за такую возможность, за крутые проекты, и за новые знакомства.
В компании приятный коллектив (всегда придут на помощь), уютный офис, и в принципе очень лояльное отношение — абсолютно обо всем можно договориться, в пределах разумного конечно :)
Особенно хочу отметить CEO компании Alex Shubin — специалист от Бога, и просто хороший и позитивный человек.
Очень рада, что выдалась возможность тут поработать! Спасибо, SDA Company!