30 серпня 2024 16:00
Випадково побачив цю компанію знову і згадав, що в 23 році, на жаль, проходив співбесіду на вакансію Middle Illustrator\Graphic Designer.
Перша співбесіда з рекрутеркою пройшла добре. Запропонували тестове. Виконав його. Запропонували співбесіду з лідом. Пройшло, як на мене, все добре. Рекрутерка забула уточнити чи у мене достатній рівень англійської та запропонувала пройти ще одну коротку співбесіду з нею. Пройшов і її. Після чого мені запропонували останню співбесіду з СЕО і тут відбулось найцікавіше. З самого початку співбесіди тон був такий наче я своєю присутністю зіпсував їм день. Питання в стилі: І що ж ви хочете за свою роботу? Ну і який досвід у вас?
В цілому я був впевнений, що мені надішлють повідомлення з відмовою, але навіть дати фідбек це було, мабуть, важко для них. Даремно витрачений час.
Володимире, ми намагаємось надавати зворотній звʼязок і повідомляти про зміни усім нашим кандидатам навіть в контексті турбулентних часів, тому нам прикро та шкода, що у вас залишились такі спогади про спілкування з нами. Ми дякуємо вам за приділений час та сподіваємось ви в безпеці та в доброму здоровʼї.