SciForce

Харків, Львів

23 квітня 2019 11:57

Bohdan Demydov

Подавався перший раз на позицію — прийшов на інтерв’ю, після якого отримав фідбек, що на даний момент не можуть запропонувати оффер. ОК.

Через 1.5-2 місяці ще раз написав рекрутеру чи є можливість ще раз спробувати пройти інтерв’ю, мене запитали з/п очікування і пообіцяли дати відповідь сьогодні-завтра. В результаті відповідь отримав через 2 тижні, при тому що я декілька разів нагадував про себе рекрутеру — у відповідь лише ігнор. ОК.

Прийшов на інтерв’ю, інтерв’юер зразу сказав, що минулого разу від нього був позитивний фідбек про мене і зі всіх кандидатів я справив найкраще враження. Провели інтерв’ю, після чого по скайпі мене зв’язали з керівництвом, після короткої розмови, пообіцяли що до кінця тижня, наступного тижня буде відповідь.

Зараз йде третій тиждень, декілька разів нагадував про себе рекрутеру — ігнор.

Прикро, так як загалом компанія справила позитивне враження, але ну дуже халатне ставлення до кандидатів. Ігнорити по 2-3 тижні — дикість.

Шановний Богдане, дякуємо Вам за відгук!

Дійсно, із прикрістю, ми вимушені зазначити, що рекрутинговий процес в цьому випадку зазнав декількох складнощів і нам надзвичайно прикро, що Вам довелося їх відчути. У інтерв’юерів про Вас також склалася максимально позитивна думка і ми шкодуємо, що все ж таки не вийшло поспівпрацювати: на жаль, старт проекту затягнувся і через брак відповідей від замовника, дати для Вас конструктивний фідбек було неможливо.

Ми щиро вибачаємось за ситуацію, яка виникла і що виникла, на жаль, тільки із Вами. Бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі!

Дякую за відповідь, не розумію одного — чому не можна було відповісти мені емейлом про дану ситуацію, коли я запитував? :)