23 квітня 2019 11:57
Подавався перший раз на позицію — прийшов на інтерв’ю, після якого отримав фідбек, що на даний момент не можуть запропонувати оффер. ОК.
Через
Прийшов на інтерв’ю, інтерв’юер зразу сказав, що минулого разу від нього був позитивний фідбек про мене і зі всіх кандидатів я справив найкраще враження. Провели інтерв’ю, після чого по скайпі мене зв’язали з керівництвом, після короткої розмови, пообіцяли що до кінця тижня, наступного тижня буде відповідь.
Зараз йде третій тиждень, декілька разів нагадував про себе рекрутеру — ігнор.
Прикро, так як загалом компанія справила позитивне враження, але ну дуже халатне ставлення до кандидатів. Ігнорити по
Шановний Богдане, дякуємо Вам за відгук!
Дійсно, із прикрістю, ми вимушені зазначити, що рекрутинговий процес в цьому випадку зазнав декількох складнощів і нам надзвичайно прикро, що Вам довелося їх відчути. У інтерв’юерів про Вас також склалася максимально позитивна думка і ми шкодуємо, що все ж таки не вийшло поспівпрацювати: на жаль, старт проекту затягнувся і через брак відповідей від замовника, дати для Вас конструктивний фідбек було неможливо.
Ми щиро вибачаємось за ситуацію, яка виникла і що виникла, на жаль, тільки із Вами. Бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі!