Тільки найкращі враження від компанії з моменту першого контакту під час працевлаштування, і впродовж всіх років роботи тут. Зібралась дуже класна команда професіоналів, і просто приємних людей. Атмосфера і культура всередині сприяє отриманню задоволення від роботи. Приємне спокійне керівництво, з яким завжди можна про все домовитись. Відсутність мікроменеджменту. Словом, Scelex — то любов!

Чудове місце праці! Є простір як для розвитку, так і для реалізації творчого потенціалу та навичок. Дружній колектив підтримає та розділить усі радощі та труднощі. Гарне технічне забезпечення. Цікаві тімбілдінги. Наявність різних бонусів на програм підтримки розвитку та відпочинку працівників. Гнучкий робочий графік і доступність відпустки чи сік лівів. Всебічна підтримка працівників у різних сферах життя. Рекомендую Scelex для роботи, навчання та розвитку!

Great place to work. Good atmosphere, amicable and available employers.

Scelex — это отличное место, чтобы начать, поддерживать и развивать свою карьеру. Всё замечательно, мне нравится здесь работать. Менеджер и руководитель очень милые и следят за тем, чтобы все получали всё, что им нужно, в рабочей среде! Здесь действительно заботятся о своих сотрудниках. Мне дают свободу работать самостоятельно, но при необходимости оказывают поддержку. Спокойная обстановка и отличная зарплата. Рекомендую работать здесь.

Класна, творча і комфортна команда для співпраці. З ними легко та атмосферно, а головне — ніколи не нудно.

Чудова компанія для розвитку, з дуже приємним персоналом, де є багато цікавих проєктів, на котрих можна ознайомитися з крутими технологіями та прокачати себе, також дуже багато скілових розробників, в яких можна багато чого навчитися. Офіс зручний, внаслідок крутих проєктів і комфортної атмосфери, час проходить дуже швидко, з такою сумішшю не помічаєш, як робота перетворюється в хобі.

Дуже круте місце для роботи. Відкритий та дружній колектив, команда, яка завжди готова підтримати. Гарний баланс між постійними челенджами, та зоною комфорту у щоденній рутині. Затишний офіс у якому на тебе завжди чекають, та можливість віддаленої роботи при потребі. Відкритість до нових ідей та пропозицій.

Як тільки прийшов в компаню було відчуття, що я з колективом уже працював пару років. Робочі дні НЕ починаються з відчуття знову на роботу... Просто бомбезний колектив і менеджмент який відноситься до тебе як собі рівного, помогає розвиватись в тому напрямку який тобі по душі.

Компанія Scelex сподобалась ще з самого початку. Дружньо та водночас професійно провели співбесіду, розказали про проект і перспективи.
Навколо чудові люди, позитивні і ввічливі, завжди готові допомогти. Гарний і затишний офіс. Взагалі, в компанії дружня і сімейна атмосфера, що дуже важливо.
Мені ще дуже подобається, що заохочується навчання, є можливості для професійного розвитку. Будь-які ініціативи, нові ідеї та пропозиції радо вітаються. Твоя думка тут дійсно важлива.
Загалом гарне місце як для початківців, так і для досвідчених спеціалістів.

Пропрацювавши в компанії без сумніву рекомендую її тим, хто націлений на досягнення результату з професіоналами.
Спокійний та адекватний менеджмент, все можна обговорити і домовитись.
В колективні весела та дружня обстановка.
Чітко поставлені задачі.
Можливість розвиватись у своєму напрямку.
Відсутніть непотрібного мікроменеджменту.

Особлива подяка Марії за допомогу у проходженні співбесід.

Scelex is a pleasant place for both young talents and more experienced professionals who want to contribute to their self-development and overall success of the company. Nice, cozy, loft-style office, conveniently located near the center of Lviv. A company with great opportunities for personal growth, interesting projects and a warm atmosphere in the office.