Якщо коротко — класна невилика компанія з дружнім колективом.
Це була перша робота в ІТ, пропрацював рік.
З недоліків відмітити взагалі нічого.
З перваг: людиноорієнтована компанія, дуже гнучкий графік роботи.
Почав працювати коли вже був карантин, то працював тільки ремоут.
Зараз офісу впринципі вже немає — що для багатьох є перевагою.
Пропрацював в компаніі бекенд розробником 2 роки. Надзвичайно дружня команда. Починав співпрацю з командою як розробник початківець, з мінімальним комерційним досвідом, але завдяки неймовірно скіловим колегам, в першу чергу ліду бекенд команди зміг дуже швидко підняти свої професійні навички. Все це через те що тут не тільки хочуть тобі допомогти розвиватись, але і знають як це робити. Scalified це компанія де якщо трапляються довгі обговорення і коли, то вони більше схожі на розмову друзів, яка тебе ніколи не втомлює.
Відсутність будь якої бюрократії, можливість швидко та гнучко змінювати власний гріфік роботи, реальний вплив ваших ідей та пропоцизій на розробку, ось що чекає майбутніх членів команди Scalified)
В компанії майже півтора року. Роботою в компанії задоволений в повній мірі. Проекти досить цікаві і актуальні для професійного розвитку. Нестандартні задачі дозволяють розкривати і тренувати свій потенціал в пошуку нетипових і ексклюзивних рішень. Хотів би також відмітити гнучкий графік роботи, що дає мені можливість поєднувати викладання в університеті. До речі, отриманий практичний досвід в компанії я використовую при формуванні теоретичного і практичного матеріалу для лекційних курсів.
Звісно, що найголовніше в компанії, це КОМАНДА професіналів, відповідальні, щирі, з бажанням розвиватись і які готові втілити в життя будь-які ідеї замовника.
Працюю в компанії майже 2 роки. Ще на співбесіді було відчуття комфорту, легкості та взаєморозуміння, що залишається і по цей час. При чому не лише у співпраці з колегами, але й із представниками замовника. Я б охарактеризувала Scalified як дружню компанію професіоналів, які прагнуть і вміють створювати якісні та зрозумілі продукти. З переваг компанії варто також відзначити гнучкий графік і сприятливі умови для професійного та особистого розвитку.
Было классно работать в этой компании.
Основным и неоспоримым преимуществом компании является коллектив — суперская команда профессионалов, думающих над тем что они делают! Современный офис в 5 минутах от метро и гибкий график — отличное дополнение к коллективу, при поиске работы.
Було приємно співпрацювати!
Дуже класний колектив, який готовий допомогти у будь-яких питаннях, підтримати і навчити.
Якщо треба кудись відлучитися — то завжди без проблем. Комфортний офіс, дружня атмосфера.
Було круто відчувати, що вносиш свій вклад в проект!
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.