AI EdgeLabs

Київ, Харків

В компанії працюю майже рік
Працюю Rust розробником.
Можу сказати тільки позитивне
— приємний, дружній, компетентний колектив
— відсутність легасі коду
— повна свобода в виборі технологій та реалізації задач
— можливість познайомитись з різними технологіями
— вчасна виплата ЗП (За свою роботу ні разу не стикався з затримками)
— в випадку якихось проблем компанія завжди йде на зустріч і пропонує свою допомогу

Підтримали: Kateryna Havrylychenko

Працюю в компанії майже 2 роки.
Можна виділити чудову можливість спробувати нові технології, підходи до реалізації коду, професіональний коллектив і також спокійну та стабільну обстановку.
Цікавий продукт в області кібербезпеки, можливість отримати профільні знання.

Підтримали: Kateryna Havrylychenko

В компанії багато цікавих задач і особиста відповідальність за їх закриття. Фахівцям одразу можна «прокачуватись» в кількох напрямах:
— штучний інтеллект (AI/DeepLearning/Pytorch/Tensorflow);
— Великі данні і хай-лоад — можна навчитись відповідати на питання як обробити Тб данних за хвилину;
— Кібербезпкека — захист від мережевих атак та загроз; отримати глибокі мережеві знання;

Використовують: Java, Rust, Scala, Python, JavaScript.

Підтримали: Kateryna HavrylychenkoDmitry Babich

За роки праці в компанії можу виділити наступні переваги:
1) Компанія завжди йде назустріч своїм працівникам й допомагає з вирішенням проблем
2) Є прямий доступ до Менеджменту, не треба чекати дні/місяці/роки на видгук
3) Дуже цікаві проекти, що спонукають до постійного розвитку
4) Компанія дає можливість реалізовувати свій потенціал та змінювати обов’язки в рамках проектів
5) Є можливість кар’єрного росту — все залежить тільки від тебе
6) Сімейна атмосфера в колективі

Дуже вдячний Інні Ушаковій, Юрі Яшуніну та Олегу Мігріну за ті знання, які вони мені надали, та за можливість працювати в таких крутих проектах.

Вдячна компанії за можливість росту та розвитку як спеціаліста. Здобула цінні знання та навички завдяки коллегам-професіоналам своєї справи. Хотілося би окремо відзначити свого керівника, Сергія Зайченко. Дуже дякую за все! Мої успіхи то є результат твого наставництва та керівництва.

Команда інтернаціональна, є можливість працювати віддалено.
Приємно що є змога вільно висловлювати свої думки, пропонувати щось нове і потім тішитися коли запропонована ідея була втілена у життя.
Дуже динамічна індустрія, нудьгувати не прийдеться, то я гарантую.

Коли настала війна, компанія була дуже лояльна до співробітників і робила все можливе і неможливе щоби допомогти з евакуацією, пошуками притулку і облаштуванням на новому місці. Керівництво було завжди на зв’ язку. Компанія зберегла робочі місця та продовжувала виплачувати зарплату. Крім того був заснований фонд Help Kharkiv, який допоміг величезній кількості людей які потрапили у біду. Низький уклін всьому керівництву, особливо Інні Ушаковій, CEO та співзасновниці Scalarr, яка несе світло у такі темні часи для всієї країни.

Люблю Scalarr:
1. Є свобода дій, можливість впливати на процеси, приймати рішення.
2. За гнучкість, відсутність бюрократії, прямий доступ до топ менеджмента.
3. Ринок, на якому працює стартап, досить цікавий і багатообіцяючий — edge computing security, entrerpretise, worldwide. Круто бути дотичною до таких проектів.
4. Постійний розвиток, компанія надає багато можливостей: курси, книги, відрядження, etc.
5. Smart команда, прогресивна, мотивована.

Проработал в компании 3 года и смело могу сказть, что это одна из лучших компаний для развития. Отличный коллектив и руководство, большой набор сложных и интересных задач.
И еще раз хотел бы отметить атмосферу в компании, она отличная)

Legacy -> 0%
Development -> 100%
Маленькая команда — вы можете влиять на выбор технологий, недавно была возможность поэкспериментировать с Lua например.

Компания продуктовая.
Много задач связанных с ML и обработкой очень больших объемов данных
Современные технологии и никакого легаси.

Вакансії AI EdgeLabs