Sasquatch Digital

Київ

28 серпня 23:31

Evhenyi Zelenskyi, Founder в Resense Agency

Маю за радість поділитись тим, що ми мали змогу поспівпрацювати з Sasquatch ще з 2022 у форматах як постійного ведення проектів так і консультацій по окремим напрямкам і чесно кажучи, я щиро пишаюсь результатами нашої роботи спільно з командою Романа, а особливо над нашою волонтерською платформою «Need Help» де ми очікували отримати охоплення та згадки і розголос про запуск проєкту, з благою, фінальною ціллю — надання волонтерської допомоги людям які її потребують і при цьому витримати цю тонку межу з розкриттям нелегких для нашого суспільства тем, у прийнятній і зрозумілій формі, що на наш погляд, разом у нас вийшло успішно.

Тому щиро рекомендую Sasquatch до співпраці, але розраховуйте свій час бо щоб попасти до них, треба іноді трохи почекати в черзі.

Підтримали:  Дар'я Пачура Roman Gerashchenko

Євген, привіт! Дуже приємно отримати такий відгук, тим більше неочікувано. Радію, що наша підтримка справді допомагає твоїм проєктам, а команда якісно закриває запити. Дякую за довіру й за те, що повертаєшся до нас. Завжди на зв’язку й з нетерпінням чекаємо на нові завдання — у тебе вони традиційно цікаві.