25 лютого 14:01
Я пропрацювала в Sasquatch близько року і можу сказати одне — команда тут просто космос. 🚀
Це місце, де немає токсичності, сексизму, мікроменеджменту та інших «принад» корпоративного хаосу. Натомість є люди, які реально підтримують один одного, вміють працювати, жартувати, допомагати та рости разом.
Кожен відділ — це окрема всесвітня команда, де важлива думка кожного, де є можливість навчатися, розвиватися і брати відповідальність. Тут тобі не «скажуть, що робити», а дадуть можливість реально впливати на процеси та покращувати їх.
Так, агенція переживає різні етапи — бувають напружені періоди, буває турбулентність, але навіть у такі моменти тут залишається командний дух, готовність до змін та віра в людей.
Якщо ви шукаєте місце, де немає «корпоративних жахів», але є сильна команда, можливість зростати і відчувати себе частиною чогось справжнього — Sasquatch точно вартий вашої уваги.