17 квітня 2025 16:03
Пропрацював у компанії SapientPro на позиції Senior UX/UI Designer майже 2 роки. Хочу одразу зауважити що це дружня команда, у якій я ніколи не відчував токсичності, тиску або неповаги. Усі мої пропозиції і прохання (професійні чи особисті) завжди були вислухані і всі питання вирішувалися з максимальним комфортом.
В компанії працював на цікавих проєктах зі всього світу, це дало багато нового досвіду. Проєкт-менеджери компанії показали себе як професіонали, з комфортним управлінням проектів для усіх учасників команди.
В компанії формується професійна і креативна команда дизайнерів, у кожного є сильні сторони, якими закривали всі клієнтські задачі.
Мені подобається що менеджмент відкритий до пропозицій; допомагав з організаціє по вивченню англійської; підтримував і надавав доступи до сервісів де ми як дизайнери можемо обирати і проходити профільні курси.
Надаються комфортні умови праці, робочий простір, за потреби техніка.
Окремо хочу виділити head-менеджмент. Дуже професійний підхід до проектів, організації робочого процесу, піклування про всю команду. Навіть дрібниці для них мають значення — і це дуже помітно. Я відчув максимально людське ставлення до себе, і помітив це до інших.
Я дуже рекомендую цю компанію усім хто хоче приєднатися до дружньої команди, зростати як професіонал, набути нових навичок і просто «не вигорати» на роботі, бо тут є все що потрібно для стабільного розвитку.
Щиро дякую за цікаві 2 роки співпраці! У мене дійсно немає хоч якогось негативного наслідку за весь час роботи в SapientPro. Успіхів компанії!