10 березня 2023 14:59
Шалена підтримка — ось що перше спадає на думку, коли думаю про SapientPro.
Потрапила сюди ледь не випадково, на посаду QA по рекомендації хорошого знайомого. За весь час — жодного разу не пошкодувала, що почала співпрацю з цією компанією. За мої 2,5 роки тут бувало різне, як в робочій сфері, так і в особистій. У будь-якій ситуації люди SapientPro були завжди поруч з просто порадою, чи допомогою, за що безмежно вдячна.
Менеджмент компанії на 200% підтримує бажання своїх працівників розвиватись у цікавій для них сфері. Так, з manual QA мені вдалося вирости професійно до посади Project Manager, і продовжую далі розвиватися вже як розробник — в цьому мені допомагають мої неймовірні колеги-ментори, які не шкодують порад чи підказок :) При потребі, можна підвищувати свій рівень англійської з викладачем, що особисто для мене було дуже великим плюсом.
Кожен з проєктів, над яким мала нагоду працювати, був своєрідним викликом знати та вміти більше. Дропшипінг, автоматизовані покупки, платформа для пошуку копірайт фрілансерів, блокчейн — різноманітність проєктів інколи просто вражає, а отриманий досвід в процесі завжди буде неоціненним. Особистий розвиток — це те чого можна тут досягнути у легкій, дружній та веселій атмосфері.
Також, SapientPro заохочує своїх працівників не лише розвиватись, а й відпочивати.
Щотижня, після роботи, у нас є волейбол, футбол та баскетбол у спортзалах — кожен, за бажання, може знайти для себе спорт до душі, не говорячи вже про те, що у самому офісі є турніки, де можна розімʼятися протягом дня.
Для любителів більш спокійного відпочинку, у вільному доступі є затишний підвал з баром та теликами, де ми часто збираємося, щоб пограти у настолки / приставку, глянути фільм чи просто потусити з пивом та піцою.
Між іншим, я в захваті від рівня згуртованості колег у питанні допомоги армії — від початку повномасштабного вторгнення було закрито чимало зборів, організованих компанією, колегами
чи просто хорошими знайомими. На додаток — чимало потреб бригад, яких ми підтримуємо, закрила компанія самотужки, що дійсно викликає повагу.
SapientPro — це місце сили й люди тут просто неймовірні!
Я рекомендую і рекомендуватиму SapientPro, оскільки для мене це завжди буде місцем де вдалося знайти себе.