16 вересня 2022 0:15
Працюю в компанії майже 1 рік, потрапив сюди через академію. Мені пощастило, що до приходу в неї я вже мав певний досвід в програмуванні, тому вже через місяць отримав пропозицію на роботу. Я щиро вдячний керівництву, що дали мені шанс проявити себе на реальному проекті, не зважаючи на досить короткий термін навчання.
З самого початку мені сподобався колектив компанії, всі радо вітають нових працівників і завжди готові допомогти у будь-яких питаннях. Я ніколи не відчував себе у чужій тарілці, працюючи з цими людьми. Гадаю, що перш за все це пов’язано із регулярними тімбілдингами, які проводить компанія. Ми дуже часто збираємося просто посидіти та граємо у різні види спорту.
У компанії є можливість вдосконалювати свої навички лише в програмуванні, а й у англійській мові, що я вважаю, є великим плюсом. Мені дуже подобаються заняття англійської та, так званий, English club.
Також варто відзначити, що в компанії дуже багато різноманітних та цікавих проектів. За рік моєї роботи я встиг побувати на багатьох із них і ознайомитися з багатьма новими технологіями.
Хочу також подякувати за чудово облаштований офіс, в якому зручно працювати і, взагалі, мені дуже приємно бути частиною сім’ї SapientPro)