SapientPro

Чернівці

2 вересня 2022 16:10

Vadym Matsotskyi, BackEnd Developer в Sapient Pro

Працюю в Sapient Pro вже 8 місяців. Почав працювати в компанії завдяки PHP Academy. Там було пізнавально та весело, мені подобалось. В перший місяць академії я добре себе проявив, і мені запропонували інтернатуру, після якої мене запросили на роботу. Мені дуже пощастило, що Sapient Pro повірили в мене і взяли на роботу в якості Trainee з нульовим досвідом.
Компанія добре дбає про комфорт співробітників починаючи з бухгалтера, який веде ФОП, закінчуюючи кавою та печивом на кухні. Також компанія дбає і про професійне зростання співробітників — система Knowledge Evaluation дозволяє розробнику чітко розуміти який в нього рівень, і що йому потрібно знати та вміти для його підвищення. Праця девелопера також оцінюєтсья гідно та прозоро. В компанії є абсолютно нормальним казати про щось, що тебе не влаштовує — в такому випадку завжди знайдеться компромісне рішення, щоб ніхто не «ображався».
Також вишнею на торті є крутий і зручний офіс з підвалом, в якому зажди можна випити пива після роботи.

Я дуже радий, що Sapient Pro став моєїм першим робочим досвідом, я значно покращив свої навички в порівнянні з першим днем, мені тут дуже комфортно і класно працювати.

Підтримали:  D K Mariia Antoniak Kate Panchuk Ihor Hamal