SapientPro

Чернівці

3 травня 2022 10:30

Vlad Opaets, Frontend Developer з 2017 року

П’ять років назад я прийшов в цю компанію зеленим джуном, але мені дали шанс стати тим, ким я є зараз.
Можу сказати, що я бачив майже весь шлях Сапіенту, бо ми його пройшли разом.
П’ять років назад, маленька компанія, офіс на квартирі в центрі, було дуже затишно і по сімейному, нас працювало людей 15 тоді.
Потім був великий офіс 500м2 та набагато більше людей. Я бачим злети і маленькі падіння, але команда Сапіенту проходила все з достоїнством.
Крім крутих проектів, які мені дали безцінний досвід, у нас завжди були якісь спільні захоплення та розваги. Футбол, йога, теніс, а ще наші класні поїздки на природу та корпоративи, що це більше об’єднували командний дух.

Сапіент — це компанія, де завжди підтримують та сприяють твоєму розвитку, де чують твої побажання, де підклуться і допоможуть не тільки в роботі, а прийдуть на допомогу в різних життєвих ситуаціях.

На завершення хотів би додати, що я пишаюсь, що працюю тут і захоплююсь шляхом який пройшли хлопці з Сапієнту, починаючи з маленької компанії в офісі на квартирі до великої і однозначно найкращої в місті Чернівці, а про наш теперішній офіс я мовчу, бо його краще один раз просто побачити. Коли тобі не просто комфортно працювати, а ти отримуєш естетичне задоволення від місця в якому знаходишся, а наш лаундж-підвал — улюблене місце відпочинку та вечірок всіх девів.

Навіть, якщо я колись перестану тут працювати, то все рівно буду рекомендувати всім Сапієнт.