Salesjam CRM Consulting

до 20 спеціалістів
Київ

Подавався на вакансію асистент ПМ. Спершу було дуже страшно бо були умови що треба було записувати про себе заповнюючи поетапні форми в телеграм боті і страх полягав в тому що мене могли просто проігнорити і нічого не написати.

Мені відповіли через пару днів і домовились з СЕО Олександром на зустріч.

Через пару днів мені повідомили про відмову. Звісно шкода, але я не хотів просто так здаватись і запросив про зворотній відгук на що я отримав фідбек про свої слабкі сторони.

Те що вони зробили наразі це є велика цінність нашого сьогодення і я лишився задоволений та почав працювати над власними слабкими сторонами.

Працюю Full Stack Developer (.NET, PHP) у SalesJam і можу з упевненістю сказати, що тут комфортно розвиватися та зростати.

Найбільше ціную добре налагоджені процеси — завдяки цьому можна зосередитися на розробці, а не на хаосі. Завдання різнопланові, тож постійно прокачую навички як у backend, так і у frontend.

Ще одна крута річ — команда. Тут працюють професіонали, які завжди готові допомогти, підказати або просто підтримати. Атмосфера робоча, але без зайвого стресу: є баланс між продуктивністю та комфортом.

Приємно, що керівництво підтримує розвиток — є можливість навчатися, пробувати нове та брати участь у цікавих проєктах. Це дійсно мотивує розвиватися і удосконалюватися!

Усім привіт! 👋
Працюю бізнес-аналітиком у Salesjam і вже встиг попрацювати над купою цікавих задач. Завдяки підтримці команди маю можливість постійно зростати — як у професійному плані, так і в плані самоорганізації.
Щодо колективу — мені завжди було важливо працювати з людьми, які на одній хвилі, рухаються до спільної мети. І тут я точно влучив у десятку 🙂
Ще один великий плюс — це персональний план розвитку. Тут реально допомагають його сформувати і підтримують у досягненні цілей. Такий підхід я бачу вперше, і він справді мотивує. Ну і звісно, відділ продажів — окрема подяка, проєктів вистачає, нудьгувати точно не доводиться 😅
Радий бути частиною команди Salesjam! 😎
Рухаємось далі, розвиваємось і досягаємо нових висот 🚀

Підтримали: Anastasiia Krylova

Працюю проджект-менеджером у Salesjam, і за цей час сформував чітке розуміння сильних сторін компанії.

Насамперед варто відзначити підхід до управління проєктами — тут процеси добре структуровані, що дозволяє ефективно координувати команди та забезпечувати якісний результат для клієнтів. Кожен проєкт має свої особливості, тому робота залишається цікавою й дає змогу отримувати новий досвід.

Команда — ще один важливий аспект. У Salesjam працюють професіонали, які швидко занурюються в завдання й відповідально ставляться до роботи. Водночас атмосфера залишається комфортною: є підтримка колег, конструктивний підхід до вирішення питань і здоровий робочий ритм без зайвого мікроменеджменту.

Керівництво орієнтоване на довгостроковий розвиток співробітників, що дає можливість зростати в межах компанії.

Підтримали: Anastasiia Krylova

Привіт! Мене звати Артем Андрієнко, я працюю в Salesjam CRM Consulting вже дев’ятий місяць і за цей час отримав безцінний досвід. 🔥

Починав як бізнес-аналітик, а зараз поступово переходжу на full-stack розробку. Керівник тут максимально підтримує розвиток — допомагає прокачувати сильні сторони й постійно давати собі нові виклики. 🚀

Завдяки різноманітним проєктам робота ніколи не стає рутинною, кожен день — це нові виклики та можливості навчитись чомусь новому.💪

Атмосфера в команді — просто супер! Дружній і нетоксичний колектив, де завжди можна розраховувати на допомогу та пораду. Це місце, де ти не просто працюєш, а реально розвиваєшся та отримуєш задоволення від процесу.🖤

Рекомендую Salesjam тим, хто шукає цікаві задачі, підтримку у професійному зростанні та комфортну робочу атмосферу!😊

Підтримали: Anastasiia Krylova

Привіт! Я, Крилова Анастасія, працюю бізнес-асистентом у компанії SalesJam вже майже 4 місяці. За цей час я отримала багато цінного досвіду та впевнилася, що потрапила в круту команду 🚀

У SalesJam дуже динамічна атмосфера — кожен день приносить нові завдання, і це допомагає швидко розвиватися 📈 Особливо ціную відкритість і підтримку команди. Тут завжди можна звернутися за порадою чи допомогою, і тебе не залишать без відповіді 🤝

Окремо хочу відзначити керівника компанії — Олександра. Він не просто керує процесами, а реально залучений у роботу, завжди на зв’язку і підтримує ініціативи. Це мотивує і додає впевненості у своїх силах.

SalesJam — це про розвиток, цікаві виклики та людей, які дійсно горять своєю справою. Рада бути частиною цієї команди! 😊

Підтримали: Artem Andriienko

Мене звати Андрій Жураківський, я працюю керівником відділу продажів у SalesJam вже більше року, і можу з упевненістю сказати — це місце, де ти дійсно зростаєш 🚀. Мені подобається, що ми не просто продаємо CRM-системи, а допомагаємо бізнесам структурувати роботу, автоматизувати процеси та масштабуватися 📈. Круто бачити, як після нашої роботи у клієнтів збільшуються продажі, зникає хаос у задачах і команда працює ефективніше. Ще один важливий момент — це люди. У нас сильна команда 💪, де кожен зацікавлений у результаті. Тут немає бюрократії чи зайвого контролю, є довіра та спільна мета — робити класний продукт і розвивати бізнеси клієнтів . Ну і, звісно, самі проєкти — вони завжди різні, кожен зі своїми викликами, що не дає застоюватися. Якщо коротко — SalesJam це місце, де ти розвиваєшся, працюєш із топовими бізнесами і реально бачиш результат своєї роботи 🚀🔥

Підтримали: Anastasiia KrylovaArtem Andriienko