до першої технічної співбесіди треба пройти 2 HR-и, першу пройшов, з другою теж наче все було окей (сказала було приємно тра-та-та), на наступний день прилетіла відміна на технічну співбесіду начебто закрили вакансію, перепитав чи це дійсно правда (ну бо не вірилось), прочитане повідомлення і ігнор
Романе, добрий день!
Хочемо вибачитися за те, що виникла незручна ситуація із запрошенням на технічну співбесіду. Ми завжди ставимося до наших кандидатів з повагою, тому зрозуміло, як важливо для Вас було отримати відповідь на запитання, пов’язані з нашим рішенням.
Хочу пояснити, що у нас іноді виникають ситуації, коли вакансії змінюються або закриваються. Це може бути пов’язано з бізнес-потребами, зміною планів або потребами нашої команди. Проте, ми прагнемо повідомляти кандидатів якнайшвидше про будь-які зміни, тому наш рекрутер Ірина і написала Вам про відміну співбесіди, як тільки отримала таку інформацію.
Я розумію, що Ви чекали на додаткову відповідь з нашого боку та не отримали її одразу, а через кілька годин і це може бути дуже розчаровуючим. Ми працюємо над удосконаленням наших процесів, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому, тому дякуємо Вам за зворотний зв’язок!
З повагою, Вікторія
HR Sagax Software
Працював у цій компанії з дня заснування (а з командою ще довше). Java, React, React Native. Це був чудовий досвід! Супер класний колектив та керівництво. Дуже просто просувати свої ідеї з будь-якої позиції. Всім раджу)
Працюю в компанії 9 місяці (full stack Java/react), дуже задоволений технологіями та проектом, багато цікавих рішень. Приходив з поверхностним знанням react, але мені дали час ввійти в курс. Класна команда, багато професіоналів та розумних людей. Все доволі легко без якоїсь бюрократії. Продовжуємо працювати! Про зміну проекту чи компанії навіть не думаю!