Sabai Protocol

Київ

29 січня 2025 12:29

Настя Покойовець

Я працюю в компанії майже рік, чесно кажучи, інтуїція і перше хороше враження від роботи мене не підвели.
По-перше, команда компанії надзвичайно талановита і амбітна. Вони не бояться сміливих рішень і завжди орієнтуються на новітні технології, що дозволяє бути на передовій ринку. Тут немає бюрократії, будь-які нові ідеї беруться до уваги. Основна діяльність компанії — токенізація активів, але є ще декілька напрямків, в яких ми працюємо, наприклад: гра Sabai World, портфель бізнесу для інших компаній та інше.
Розробка гри дає можливість граючи побачити весь процес інвестування чи токенізації, які можуть змінити галузь. Це дає мені можливість працювати на перехресті фінансів та технологій, що є безцінним досвідом.
Також наша компанія активно ділиться своїм досвідом з іншими стартапами, допомагаючи їм уникати помилок і знижувати фінансові ризики. Такий підхід не тільки підвищує рівень екосистеми стартапів, але й створює сильне почуття спільноти, де кожен може отримати підтримку.
Я дуже рада бути частиною цього процесу і працювати в такій прогресивній компанії. Тут є величезний потенціал для розвитку та досягнення високих результатів, і все це приносить нові можливості для професійного зростання.