Sabai Protocol

Київ

25 січня 2025 12:07

Дмитро Куц, Front-end Developer в Sabai Protocol

Працюю в компанії як front-end розробник більше року. Максимально комфортна обстановка в компанії. 1,4 року тому відгукнувся на вакансію, після чого зі мною зв’язались і запропонували пройти співбесіду. На зустрічі, де також були присутні ССО, СМО і СТО, говорили про компанію, її цінності, обов’язки що чекають на цій посаді, я ділився своїм проектним досвідом роботи. Спілкування пройшло в легкій і невимушеній атмосфері, що звичайно мало позитивний вплив на моє враження від компанії. Все по суті, з тестовим завданням проблем не було, я розумів над чим працює компанія, яка роль відводиться мені якщо отримаю офер.
Я пройшов достатньо співбесід, щоб зрозуміти що це ті люди з якими я хочу працювати, і це та компанія в якій я хочу розвиватись, тим паче що такі можливості є.
Компанія розвивається, це не монотонне писання коду, тут і зустрічі і навчання новим технологіям, спільна розробка проєктів, обговорення нових ідей та стратегій розвитку. Приємно, що це не просто виконання своїх обов’язків, а й навчання новому і вдосконалення навичок. Це важливо, як на мене. Свій досвід роботи в компанії я оцінюю як виключно позитивний.