26 червня 18:50
Хочу поділитися своїм досвідом проходження співбесіди в цій компанії.
Загалом у мене залишилися виключно позитивні враження від усього процесу. Особливо хочу відзначити роботу Таїсії.
Першим етапом був скрінінг, який пройшов дуже комфортно. Розмова була легкою, професійною та по суті, без зайвих чи дивних запитань. Ми швидко обговорили всі важливі моменти щодо вакансії, очікувань і подальших етапів.
Невдовзі після цього було організовано технічне інтерв’ю. Воно також залишило дуже хороше враження. Спілкування з технічними спеціалістами було конструктивним і доброзичливим. Ми обговорили багато технічних питань, а розмова виявилася настільки цікавою, що навіть вийшла за межі запланованого часу.
Після технічного інтерв’ю компанія дуже оперативно надала мені офер, що також говорить про добре організований процес і повагу до часу кандидатів.
На жаль, у підсумку я вирішив залишитися в поточній компанії, оскільки отримав зустрічну пропозицію, яку вирішив прийняти. Проте це жодним чином не вплинуло на моє враження від компанії та процесу найму.
Щиро дякую Таїсії за професійну комунікацію, відкритість і підтримку протягом усього процесу. Саме завдяки таким рекрутерам формується позитивне враження про компанію ще до початку роботи. Бажаю команді успіхів і сподіваюся, що наші професійні шляхи ще можуть перетнутися в майбутньому.