18 грудня 2024 22:34
Сьогодні мала бути технічна співбесіда на вакансію сіньор фронтенд розробника. Під час інтерв’ю інтерв’юер розповів про проект та очікування від розробника, а потім кілька разів запитав, чи точно я справлюсь з обов’язками. Це питання мене дещо збентежило, оскільки повторення цього питання може створити відчуття сумнівів у своїх силах. Я розумію, що компанії важливо перевірити впевненість кандидата, але, на мою думку, подібні питання можуть додавати стресу і не завжди створюють комфортну атмосферу для відкритої розмови
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже цінно отримувати зворотний зв’язок від кандидатів, щоб удосконалювати процес співбесід.
Ми щиро перепрошуємо, якщо певні питання викликали у вас відчуття дискомфорту чи додатковий стрес. Ми врахуємо вашу думку, щоб уникати повторень подібних питань і створювати більш сприятливу атмосферу.
Бажаємо вам успіху в подальшому пошуку і кар’єрі!