AMFG

Київ, Вінниця, Лондон (Велика Британія), Софія (Болгарія)

25 серпня 2025 14:50

Maksym Lebedev, Senior Software Developer в EPAM

Класична сучасна галера: є таймтрекери, дуже слабкий соцпакет і неймовірно роздутий процес найму, в кінці якого вам навіть фідбек адекватний не нададуть, просто «взяли іншого кандидата» і все. Хоча вакансії все ще висять на джинні та оновлюються. Дуже неприємні враження від цієї конторки.
Також, як написали інші коментатори — опис вакансії і те, що реально пропонується не співпадає. Обіцяють бронь + роботу з офісу, а виявляється, що ні офісу, ні броні наразі немає.

Добрий день, Максиме!

Дякуємо, що приділили час та залишили відгук!

Нам дуже шкода, що у вас залишилось негативне враження після проходження співбесід. Наразі ми маємо декілька вакантних місць на посаду в якій Ви зацікавились, тож оголошення періодично оновлюються. Оскільки ми вже певний час знаходимось в процесі обговорення цієї ролі з іншими кандидатами, нашими хайрінг менеджерами було прийнято непросте рішення надати перевагу іншому кандидату, про що Вам було повідомлено у фідбеку. Ми завжди раді надати більш розгорнутий фідбек у разі потреби.

Стосовно опису вакансії: ми дійсно пропонуємо і формат роботи з офісу й віддалений формат. Наразі ми в процесі пошуку та переїзду в новий офіс, про що відкрито комунікуємо з кандидатами, тож, тимчасово, необхідно працювати віддалено.

Стосовно бронювання: компанія надає military exemption. Підкажіть, будь ласка, від кого Ви отримали інформацію про зворотнє? Ми щиро прагнемо прояснити будь-які непорозуміння аби кандидати володіли повною інформацією про нашу компанію та бенефіти, які ми надаємо.

З нетерпінням чекаємо на Вашу відповідь!

З повагою,
Тетяна