18 липня 2023 15:08
Всім привіт! Хотів би поділитись cвоїм досвідом процесу найму у компанію Rozetka на посаду Junior QA.
Після відгуку на вакансію через декілька днів отримав повідомлення від рекрутера виконати тестове завдання. Завдання було цікавим, яке торкалось всіх аспектів тим, чим потрібно буде займатись відповідно до опису у вакансії.
Після успішного проходження першого етапу, мене запросили на технічну співбесіду.
Співбесіда проходила досить швидко та ефективно. Тут були як загальні питання по теорії, що дозволило мені продемонструвати мої знання у сфері тестування програмного забезпечення, так і питання про те, як би я поступив у певних ситуаціях, пов’язаних з виявленням проблем у ПЗ. Також великий респект інтерв’юверам за навідні питання в разі якщо я щось підзабув, це допомагало не втрачати фокус від головної теми.
Загалом, процес найму у компанії був професійним та залишив лише приємні враження)