ROXERS | Full Cycle Development Agency

Дуже вдячна компанії Roxers за чудовий досвід у ролі SMM. Працювати було комфортно, команда класна, проєкти цікаві. Кожен з команди завжди прийде на допомогу, і менеджмент в тому числі. Щиро раджу всім до співпраці!

Вдячна компанії, що повірили у мене як в дизайнера та дають всі можливості розвиватись, цікаві проекти, де можна прокачувати різні свої скіли. Дуже подобається турбота компанії про працівників, негативно ставляться до самостійних овертаймів (джуни зрозуміють, не одну ніч просидів кожен з нас над чимось новим чи своїм косяком), завжди пропонують допомогу, все аби людина росла, розвивалась та не вигорала при цьому. Овертайми, коли є бажання заробити більше, оплачуються х2. Якщо людина не має бажання овертаймити — ніхто цього не вимагатиме, скоріше компанія не візьметься за новий проект. Дружній молодий позитивний колектив, я задоволена співпрацею.

Підтримали: Anastasiia Plotnikova

Працюю в Roxers від початку існування. За цей період стали як сімʼя, завжди прийдуть на допомогу та підтримають у будь-якій ситуації. Якщо ви хочете отримати не тільки хорошу роботу, а і прекрасне комʼюніті — you are welcome!!!

Підтримали: Anastasiia Plotnikova, Mila Kovalchuk