28 листопада 2023 12:52
Працюю в Roosh вже 2 роки, тож за ці 2 роки маю що сказати.
Я доєдналась до компанії перед повномасштабним вторгненням, тож ми разом з Roosh пережили початок вторгнення, період нестабільності та разом стали сильніші.
Компанія забезпечує співробітникам максимально комфортні умови для роботи, минулого року ми мали можливість провести час блекаутів в Буковелі коштом Roosh"а. Та зараз кожен співробітник має бюджет на ecoflow, а також компанія потурбувалась про локацію у випадку повного апокаліпсиса.
У нас часто проводяться заходи для збору коштів та підтримки різних фондів.
Окремо хочу виділити корпоративну культуру та людей, які мене оточують, це талановиті цікаві особистості, які заряджають та мотивують підкоряти нові вершини. Roosh досить позитивно відноситься до соціально активної діяльності співробітників та дає можливість проявити себе як в роботі, так і зовні — ми часто ділимось експертизою в ЗМІ та беремо участь у конференціях.
Проєкти компанії — це завжди про інновації, сучасні технології та відкрий менеджмент.
Можу радити Roosh людям, які шукають виклики та дійсно інноваційну команду.