22 липня 2021 17:55
На данный момент откликнулся на вакансию QA, предложили пройти тестовое, на вопрос о тестовом, это уже готовый коммерческий проект или специальное тестовое для QA, HR ответила что это специально разработанное задание для данной позиции, в таком случае сразу возникает вопрос компетентности HR так как игре больше пяти лет и предлагают протестить обнову, либо что еще более печально, бесплатно протестить обнову руками соискателя.
Ігоре, вітаю! Так, справді, основою тестового завдання, яке було надано Вам рекрутеркою Room 8 Studio, є гра, до розробки якої свого часу долучилася наша компанія. Проте, її не оновлювали вже понад 5 років (цей факт Ви можете перевірити в історії версій на App Store), тому зараз ми використовуємо цей продукт для тестування QA-спеціалістів. Якість формування технічної документації та виконання тестового завдання дають можливість перевірити кандидатів будь-якого рівня.
Ми дякуємо за час, який Ви приділили можливості розвитку з Room 8 Studio. Будемо раді знову поспілкуватися з Вами після виконання тестового завдання!