Everyone considering applying to this company, please read this review:
One of the worst experiences I’ve had communicating with an HR representative, Roksolana, and one of the worst interviews in my 8 years in IT.
I have relevant experience matching the job description, which the HR representative herself confirmed during the interview. I answered all the questions clearly, and most importantly, my future career development is aimed exactly in the direction this company promotes.
When I applied for the job, I stated my salary expectations: a $3,000 net amount for a Senior Project Manager role with experience managing AWS projects. As it turned out, this exceeded the salary range for the position — $2,800 gross (this amount was not mentioned in the job description).
So I have one question: why schedule a call with a candidate and waste their time if you already know your budget doesn’t allow you to pay a few hundred extra dollars to hire a candidate for a Senior Project Manager position?
Roksolana replied: “Well, it’s just a few hundred dollars — we thought we could convince you to agree, that’s why I wanted to speak with you.”
No, Roksolana, I would not agree, and you are an extremely incompetent HR representative. Why? Because most importantly, you are wasting my time while also sitting at your job engaging in highly ineffective communication.
On top of that, when she seemed surprised that this caused misunderstanding on my side, I explained that I had been feeling unwell but still attended the interview, and that my family had recently suffered a loss, so I did not appreciate my time being wasted for nothing. Even that was not a meaningful argument for her — she did not express any sympathy and kept insisting on her position while smiling.
Denis, thank you for sharing your feedback. We’re sorry that your experience felt disappointing.
Your background genuinely seemed relevant for the role, which is why we decided to proceed with the conversation despite the mismatch in salary expectations. Looking back, we agree that we could have communicated the budget limitations more clearly in advance.
We also offered to reschedule the interview twice after you mentioned not feeling well, but respected your decision to continue the conversation.
We appreciate your feedback and will use it to improve our candidate communication process moving forward.
Пропрацював в Ромексі більше 5 років. Тут все можна описати коротким реченням: Найкращі у всьому)
А якщо детально:
— немає непотрібної бюрократії
— не розказують казочки про сім’ю, хоча піклуються про тебе на 200%
— підтримують тих, хто мобілізований
— бустять у навчанні і вкладають у навчання
— менеджмент завжди старається допомогти
— реальний work\life баланс
— круті клієнти
Про плюшки, техніку і тому подібне навіть розказувати не буду, треба самому побачити, щоб зрозуміти рівень)
Це ті на кого треба рівнятись!
Дуже вдячний Ромексофту за ці роки
Працюю вже 1.5 роки в Ромесофті. І я дуже задоволена!
1. Роботодавець дуже адекватний і вирізняється емпатичністю, людиноцентричністю, прозорістю процесів і комунікації.
2. Дуже достойний піпл менеджмент і вміння підбирати толкових людей в команди (тут хочу виділити HR-кy, чудові стаффінг навички!)
3. Компанія заохочує розвиток, надає плюшки в сертифікаціях, фасилітує по плану розвитку і тп.
4. Суб’єктивне: Ромексофт працює з українськими компаніями, і це дуже тішить! Що бізнес не заточений лише на аутсорсі закордон, але і підтримує своїм сервісом вітчизняного виробника.
Мені шкода писати такий відгук та все ж.
Уявіть собі я пропрацювала в Romexoft лише тиждень.
Посеред робочого дня на другому робочому тижні мене вирубає з усіх ресурсів — слак, пошта. Мій аккаунт просто видаляють.
На наступний день мені повідомляють про звільнення. Чому? Бо я не відповідала на повідомлення у слаку пару годин один день. Мала проблеми із сповіщеннями, певно через оновлення додатку. При цьому весь тиждень я виконувала поставлені задачі і працювала по десять годин на день.
Окрема дяка Хенку, який використовує Ромексофт як прокладку.
Romexsoft — команда професіоналів, в компанії яких дуже комфортно працювати та які завжди дають безліч можливостей для професійного росту. Однозначно рекомендую
Для мене в виборі роботи були важливі кілька факторів:
-Дружній колектив, де буде можливість спілкуватися і знайомитися з новими, цікавими людьми;
-Можливість розвитку, кар’єрний ріст;
-Умови для комфортної і продуктивної роботи;
-Гідна оплата праці.
Це все я знайшла в компанії Romexsoft!
Працював у Romexsoft близько року. В компанії просторий офіс, гарний вигляд на ліс, парковка. Дружній колектив, менеджмент, дослухаються до порад, швидко вирішують проблеми. Челенджові проекти і хороші клієнти. Було в кайф працювати там.
Хороша компанія, пропрацював тут трохи більше року.
Дуже комфортні умови праці, великий просторий офіс, можна працювати як з дому так і з офісу.
Якщо і є якась бюрократія то я її взагалі не зустрічав. В мене на проекті був класний та адекватний замовник, до всього відносився з розумінням як і мій ПМ, овертайми зустрічалися дуже і дуже рідко.
Найкраще в компанії це скіловий та дружній колектив, завжди хтось прийде на допомогу в разі проблеми та й просто приємно працювати з однодумцями.
Тут можна набратись хорошого досвіду, є досвідчені ментори, цікаві проекти на нових технологіях, зарплата виплачується вчасно без затримок, тому рекомендую!
Працюю в компанії вже 7 місяців.
Про компанію маю лише позитивні враження.
Щодо співбесіди, маю відмітити, що вона пройшла на професійному рівні.
Найбільшими перевагами вважаю те, що тут:
— Не тільки можливо розвиватись, але й це всіляко заохочують;
— Дружня атмосфера;
— Комфортний офіс;
— Гнучкий робочий графік.
Romexsoft — це компанія яка дала змогу пройти цікавий шлях особистого розвитку від junior Java розробника до тім ліда на одному з найбільших проектів.
Працюю в компанії більше 10 років і планую залишатися тут і надалі.
Працювала тут пів року — компанія хороша, є можливість розвиватись, тебе підтримають і навчать. Хороші люди та атмосфера, комфортний офіс та соц.пакет :)
Romexsoft — компанія з хорошим менеджментом, розумними людьми та приємною атмосферою, як вдома. Тут цінують своїх працівників, прислухаються до їхньої думки і зацікавлені у їхньому кар’єрному розвитку.
Компанія оплачує сертифікацію AWS, виділяє кошти на оздоровчі процедури & спорт та створює всі необхідні умови для хорошої роботи. Дуже рада бути частинкою Romexsoft! :)
Працював тут більше
Працюю в компанії
Плюси:
— Хороший робочий процес
— Робота в команді
— Дружній колектив
— Комфортні умови праці
Приємно працювати в чудовій компанії
Працюю в Romexsoft більше
— дружня атмосфера в колективі;
— можливість розвитку і навчання;
— хороший соціальний пакет;
— новий та просторий офіс.
Це найкраща компанія, в якій мені доводилось працювати.
Працюю в компанії вже більш ніж 1,5 року і маю лише позитивні відгуки: тепла атмосфера, дружелюбний колектив, хороший соціальний пакет, постійний професійний розвиток і кар’єрний ріст. Romexsoft — це компанія, яка дійсно цінує своїх працівників.
З першого тижня роботи я була вражена, як професійно організована робота в компанії: добре налаштований процес онбордингу, комфортне робоче місце, цікаві таски з першого ж дня.
Тут прислухаються до твоєї думки, зацікавлені в професійному розвитку і готові витрачати на це гроші.
Це команда професіоналів, які радо готові поділитись своїм досвідом.
В компанії лояльне ставлення до сіклівів та роботи з дому — просто повідомляєш про це свого менеджера.
Приємною несподіванкою для мене стало відповідальне ставлення компанії до екології — сортується сміття, зменшується використання пластику.
Є власна офісна бібліотека, де є досить широкий вибір книг.
Загалом, можу з впевненістю сказати, що це найкраща команда, з якою мені доводилося працювати!
Працював на позиції General QA майже два роки. Враження від компанії позитивні, рекомендую
всім кому надоїли опенспейси і бюрократія :)
з плюсів:
+ акцент на впровадження нових технологій на проектах
+ бюджет на оздоровчі процедури
+ оплачувані сікліви
+ класний реструм, вигляд з вікна на пів Львова, є настільний футбол
+ компанія оплачує сертифікацію DEV/QA, залучає при потребі інженерів з інших компаній
+ грамотна бухгалтерія, все просто
+ класний колектив, завжди є можливості для новледж шарінга
з мінусів:
— малий вибір проектів так як компанія невелика і ще росте