Romen Personnel

до 20 спеціалістів
Київ, Bielsko-Biała, RP

1 відгук

Неможливо податись на вакансію, бо не розглядають людей в Україні!

Підтримали: Nina Avram

Доброго дня. Дякую за інтерес до наших проектів. Я перевірив, і справді на деякі вакансії, наші проекти не розглядають кандидатів з України, тому що це суто європейські проекти і вони мають офіси в ЄС, і змогу оформлювати працівників тільки з ЄС.
Але ми маємо багато проектів де співпрацюємо по Б2Б, і на ці проекти в першу чергу розглядаємо кандидатів з України.
Ще раз, дякую за увагу, і бажаю вдалих пропозицій!